2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynısını annem de söyledi. Abinde daha erken hissettim sende daha geç dedi. Damar atar gibi pıt pıt oluyordu dedi. E bilmiyorum ki artık.. Doktorlar da hissedilebilir diyor ama bilemem belki hiç değildir :)

Benim de pıt pıt tan ziyade boyle tatli yiyince sanki sıkistiriyor sol tarafimi bir huzursuzluk oluyor damar sıkısmasi gibi ben diyorum hissediyorum kipirdiyor bence diye ama guluyorlar

Selam bayadır gırmıodum ben. 1haftadır sag kasıgımda bebegımın harektını hıssetmeyı bırak goruyorum zayıfım zaten suanda 3ay 1haftalıgız dolu dolu.1 hafta önden gidiyor sıpa ptesı cınsıyetı solıcek dr. 14. Haftamdaym pıt pıt tekme de hıssedıyorum hareketnı de goruyorum top gb ınıyor cıkıyor toplanıyor bıyerde ve hep aynı yer zaten orda orası sert hıssedıyorsundur sen de canm zayıfsan. Özellikle tatlı yıyorum yatıyorum hareketı sıklasıyor e az degıl 8cm suan :)

Evet sertlik özellikle sabahları çok net elime geliyor. Dediğin gibi doktor da zayıfların çabuk hissettiğini söylüyor. Arkadaşım çok zayıftı 14. hafta hissettim demişti. Beni sorarsan ben öyle çok zayıf falan değilim, 60-61 kiloyum. Ama içeride sanki bi şeyler olur gibi hissediyorum.. Bilemiyorum..

Senin cinsiyeti erkek galiba canim

Bence hıssedıyorsundur kesnlkle yanı gaz ayrımını yapabılıyrm bn de sabah da var her an oramda cok zayıfm dye evet bn de sımdı esım de gordu oynadıgını cıkolata yedm bıraz da oksurdum yakındır ınsallah cok dha net kocaman tekmelerını hıssedecez ınsallah

Sabahlari lavaboya cikmadan elini koy bi bak oyle yumru gibi birsey geliyorsa bebisin erkektir cnm oyle demisti bi kadin bana ilk kizimdada yoktu bundada bakti kız dedi biraz eskilere inaniyorum ben♥

Senin cinsiyeti erkek galiba canim
Ben oyle hıssedıyorum nub'u da gorundu gecen muayenede genıtal organ olusurken cıkıntı oluyor bıraz dık erkek dıyorlar ruyamda da erkek göruyorum hepbakalm neymiş ogrencez ınsallah:) ben erkek esım kız dıyor:)

Usg fotosu var mi cikinti nasil oluyor ben bu nub u cozemedim gitti

Usg fotosu var mi cikinti nasil oluyor ben bu nub u cozemedim gitti
Hemen koyayım bak hemen asagıda yakınlastır bacak arasında. Ense ye baktırmaya gıttım arastrmaya. O an yakaladık nubu kendı dr.uma gıtsem tahmınde bulunurdu ama ozeldekı randevum ptesı benm dr solıcek ınsallah:)

Aaa evet valla çıkıntı boyle oluyo demek hic gormemistim ben kordon saniyorum bazen atan fotolara bakıyorum da degil mis demekki Sagol canim aydinlattigin icin♥

Aaa evet valla çıkıntı boyle oluyo demek hic gormemistim ben kordon saniyorum bazen atan fotolara bakıyorum da degil mis demekki Sagol canim aydinlattigin icin♥
Rıca ederım kız diyen de oldu da ıste merak edıyoruz saglıklı olsun da bebıslerımızz:)

Nasıl kesin hafta dogru mu takvım yszıyor kacıncı hafta:)
benim 9.hafta ama simdi belki inanma diyeceksin ama burda bi kadin var ilk kizimida dogru bildi buda ayni dedi ♥ bide ayni kizimdaki belirtilerim var hatta hamileligime dair hic bi belirtim yok sadece kizimdada istahim cok acik ve ilk aydan gobegim doldu bunda da ayni cnm ve bende kiz hissediyorum

Aay kım o bayan bız de soralım:) masallah sen yıne de kendını 2. Secenege alıstır canım nolur nolmaz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…