2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim allah sag saglim bebislerini kucagina almayi nasip etsin bn o kdr baktim ama secemedim yakin zamanda insallah ogrenirsin cinsiyetlerini bebislerinin
Amin canım hepimize nasip etsin inşallah inşallah bakalım ne zamana kısmetimiz seninde kızmış herhalde hayırlı olsun
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Aminn arkadaşım hepimizinkini inşallah
cok sukur kuzum o zaman bi erkek bi kız olur belkıı :)
Sağol arkadaşım vallahi gönülden geçen o yalan değil ama Rabbim hayırlısını versin bir kızım var 4 yaşında bir kız daha ben istiyorum e erkek olmasını da eşim

Merhaba arkadaslar bayadır gıremıyordum. Bgn ıkılı test ıcın gttım bı sıkıntı yok dedı cok sukur. Kan testlerımde haftaya cıkıcak foto koyucam cınsıyet tahmınlerınız neler cok merak ediorum. Doktor yuzde 60 kız ama ıkı haftasonra net bsy soleyebılırım dedı

Eklentiler

• 5ED46D2E-9AF1-41E8-97CF-93A57AB3D87D.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 104
Bende 2 kilo verdim Ama son 2 gündür iyiyim. Ama sigara, ceviz, süt, yumurta aklıma gelse öğürecek oluyorum (Ki 2 günde 1 paket sigara içerdim...)
Sigaradan tiksinmen iyi olmus bende hava sıcak diye süt içemiyorum ama yoğurt yemeye çalışıyorum. Cevizde ağır geliyo ama günde 2 tane yiyorm

sana da çok geçmiş olsun canım. Bana antibiyotik vermedi, çünkü ciğerlerde boğazlarda temiz, alerjik olabilir dedi tam 1,5 aydır çekiyorum ben .. balgam söktürücü ve ventolin fısfıs verdi hava gibi çekilen.. napalım mecbur içicez bebeklerimize bişey olmasın diye

Merhaba mesajları okurken doğum tarihlerimizin aynı oluşu dikkatimi çekti.benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür. 8.haftada yoğun bir kanamam oldu sonrasında kanama alanı kalmadı çok şükür. Umarım hrpimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyrt konusunda bişey söyledimi dr un canım merak ettim.

Öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi sağlıkla benimde tüp Bebek tedavisi olmuştu pozitif gördüm ama düşük yaptım ondan hemen sonra doğal yoldan hamile kaldım benimde 8-10 haftalarda iki kere kanama oldu kanama sırasındaki Dr kanama alanı var demişti ozeldeki Dr ben göremiyorum geçmişte olabilir dedi ama korkusu yetti
Gecen hafta cumartesi Dr kontrolü vardı biz sormayinca drda bakmamis ultrason bitip görüşme başlayınca Dr bir sonraki geldiğinizde bakarım dedi pazartesi kontrol var canım
Senin Dr kontrolun ne zaman

Çift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükür
Bana biri kız gibi geldi yanlış hatirlamiyorsam ust resimdekiydi digerini secemedim resim kotuydu saglikli hayirli evlat olsunlar ❤

Ben %40 lik dilim gibi geldi sanki nubu birqz daha acili ama sen benim tahminime takılma çünkü ben kendimce tahminelrde bulunuyorum saglikla gelsin

Aylar once yazilmis ama olsun ben yinede yorum yazmak istedim.eger bir mazaretten hastaliktan dolayi oruc tutulamiyorsa daha sonra kaza etmeye sagligimiz el verecekse kazasini tutmaliyiz.fidye verelim tutmayalim olmuyor bir arastirin kizlar

Sizin rahatsizliginiz nedir bendede ankilozan var

Itp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...
Cok zor olmus
Itp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...
Cok zor olmustur cok gecmis olsun cnm.ilaci kestigin icin mi kalbi durdu

ayy ikiz mi ne guzel gozunaydin canim ayy ne tatlilar allahim esirgesin cok severim ikizzz

Cok zor olmus

Cok zor olmustur cok gecmis olsun cnm.ilaci kestigin icin mi kalbi durdu

Bilemiyoruz cnm patalojiye ve genetik taramaya gönderildi ama ben ilacı bıraktığım için öyle olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bi sorun yoktu herşey çok güzel ilerliyordu 11. Haftada bunun olması tesadüf değil diye düşünüyorum. Sonuçlar çıkınca anlıycaz sorunun ne olduğunu

Yaa inanmıyorum cok üzgünüm inşallah tekrardan sağlıklı bir gebeliğe kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…