Canim kilo tqkibime beni gunceller misin 44.5insallah temiz cikar sonuclarin kalbini ferah tut rabbim saglikla zamaninda kucagina almak nasip etsin sifa versin canim
Amin canım hepimize nasip etsin inşallahCanim allah sag saglim bebislerini kucagina almayi nasip etsin bn o kdr baktim ama secemedim yakin zamanda insallah ogrenirsin cinsiyetlerini bebislerinin
Aminn arkadaşım hepimizinkini inşallahMaşallah sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Sağol arkadaşımcok sukur kuzum o zaman bi erkek bi kız olur belkıı :)
Sigaradan tiksinmen iyi olmusBende 2 kilo verdimAma son 2 gündür iyiyim. Ama sigara, ceviz, süt, yumurta aklıma gelse öğürecek oluyorum (Ki 2 günde 1 paket sigara içerdim...)
sana da çok geçmiş olsun canım. Bana antibiyotik vermedi, çünkü ciğerlerde boğazlarda temiz, alerjik olabilir dedi tam 1,5 aydır çekiyorum ben .. balgam söktürücü ve ventolin fısfıs verdi hava gibi çekilen.. napalım mecbur içicez bebeklerimize bişey olmasın diyegeçmiş olsun canım. bu öksürükten bende müzdaribim. 10 gündür devam ediyor soğuk alğınlığı ile başladı balgam ve geniz akıntım var. mecbur banada ilaç verdi antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama içtiğim halde düzelemediysem içmesem ne olur diye düşünüp mecbur içiyorum bende
Merhaba mesajları okurken doğum tarihlerimizin aynı oluşu dikkatimi çekti.benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür. 8.haftada yoğun bir kanamam oldu sonrasında kanama alanı kalmadı çok şükür. Umarım hrpimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyrt konusunda bişey söyledimi dr un canım merak ettim.Önemli olan iyi olmanız benim ikinci kanamada kusma sonrası olmuştu allah korusun meleklerimizi
Koca meselesine takma iki güne duzelirsiniz ana senin üzüntünün götürüsu daha yüksek Allah korusun ben bu aralar kendini fazla gergin hissediyorum
Benim de cevremden orda dogum yapip memnun kalanlar var. Ben de yakın oturuyorum ztn. Ins ben de iyi tecrubeler yasarim, bakalim:)Bizim bir arkadaş o hastaneye çok yakın oturuyor doğumu orada oldu memnun kaldılar :)
Anladim cnm. Sadiye hnm ve semih beyi oneririm ikisi de cok tecrubeliler.Doğru hatırlıyorsun normalinde bahcelievlerde oturuyorum annemler kavacıkta ordayken gittim bi defa gayet ilgililer yoğunda değil medistate dibimizde belki haftaya cinsiyet için giderim oraya
Öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi sağlıkla benimde tüp Bebek tedavisi olmuştu pozitif gördüm ama düşük yaptım ondan hemen sonra doğal yoldan hamile kaldım benimde 8-10 haftalarda iki kere kanama oldu kanama sırasındaki Dr kanama alanı var demişti ozeldeki Dr ben göremiyorum geçmişte olabilir dedi ama korkusu yettiMerhaba mesajları okurken doğum tarihlerimizin aynı oluşu dikkatimi çekti.benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür. 8.haftada yoğun bir kanamam oldu sonrasında kanama alanı kalmadı çok şükür. Umarım hrpimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyrt konusunda bişey söyledimi dr un canım merak ettim.
Bana biri kız gibi geldi yanlış hatirlamiyorsam ust resimdekiydi digerini secemedim resim kotuydu saglikli hayirli evlat olsunlar ❤Çift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükür
Ben %40 lik dilim gibi geldi sanki nubu birqz daha acili ama sen benim tahminime takılma çünkü ben kendimce tahminelrde bulunuyorum saglikla gelsinMerhaba arkadaslar bayadır gıremıyordum. Bgn ıkılı test ıcın gttım bı sıkıntı yok dedı cok sukur. Kan testlerımde haftaya cıkıcak foto koyucam cınsıyet tahmınlerınız neler cok merak ediorum. Doktor yuzde 60 kız ama ıkı haftasonra net bsy soleyebılırım dedı
Aylar once yazilmis ama olsun ben yinede yorum yazmak istedim.eger bir mazaretten hastaliktan dolayi oruc tutulamiyorsa daha sonra kaza etmeye sagligimiz el verecekse kazasini tutmaliyiz.fidye verelim tutmayalim olmuyor bir arastirin kizlarevet biz de böyle karar aldık eşimle günlük 19tl bunun ücreti . illa kazaya bırakmamıza gerek yok dun bır hoca dınledım genelde meallerde yanlıs cevırmısler hep orucla bılgılı bır ayetı. tutmak ıstemedıgınde bısorundan dolayı fıtresnı verebılıyorsun ılla kazaya bırakmak gerekmıyormus. aklınızda bulunsun basıt bır rahatszlıkta dahı bu gecerlı
Sizin rahatsizliginiz nedir bendede ankilozan varCnm benim evvelden bi hastalığım var bağışıklıkla ilgili bunun da düşüklere neden olabileceği düşünülüyor. Ve bağışıklılığı bastırması için prednol kullanıyorum. Hani vücut savunmaya geçip gebeliği yabancı bi madde olarak görüp öldürmeye geçmesin. Özetle vücudun bağışıklılığını devre dışı bırakıyor.
Itp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...Sizin rahatsizliginiz nedir bendede ankilozan var
Cok zor olmusItp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...
Cok zor olmustur cok gecmis olsun cnm.ilaci kestigin icin mi kalbi durduItp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...
ayy ikiz mi ne guzel gozunaydin canim ayy ne tatlilar allahim esirgesin cok severim ikizzzEki Görüntüle 2162834 Eki Görüntüle 2162833 Doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın olsun gidecekler de hayırlı haberlerle dönerler inş
Bugün bende kontrole gittim miniklerim iyi şükür ikili test yaptırmadım ama ense kalınlığı VE burun kemiği ile ilgili bir sıkıntı görmedi şükür tabii en iyisini Rabbim bilir
Cinsiyet söylemedi küçük diye ultrason kağıtlarında da görüntü net değil pek ama ben yine de paylaşıyım belki görebilen keskin gözler vardır
Biri sağda ki biri solda ki miniğim
Cok zor olmus
Cok zor olmustur cok gecmis olsun cnm.ilaci kestigin icin mi kalbi durdu
Yaa inanmıyorum cok üzgünüm inşallah tekrardan sağlıklı bir gebeliğe kavusursunBilemiyoruz cnm patalojiye ve genetik taramaya gönderildi ama ben ilacı bıraktığım için öyle olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bi sorun yoktu herşey çok güzel ilerliyordu 11. Haftada bunun olması tesadüf değil diye düşünüyorum. Sonuçlar çıkınca anlıycaz sorunun ne olduğunu
En kısa zamanda sağlıcakla minik meleğin gelir sana inşallahItp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?