insallah temiz cikar sonuclarin kalbini ferah tut rabbim saglikla zamaninda kucagina almak nasip etsin sifa versin canimKizlar ense kalinligi 1.8 bebegimin agzi yuzu burnu el parmaklari gorundu ayrintili ultrosonda ama bende ritim bozuklugu sikintisi var hamilelik omcesonden bu yana su son gunlerde de atak geciriyorum 16. Haftamda ekg baglanacak dua edin bn icin ritim bozukluğu erken dogum riskiymis
Bulantılardan giremedim pek cnm yeni görüyorum yazdığını kanamam olmuyor artık kanama alanı da kalmamış şükür ama bebeklerin plasentaları aşağıda dedi dr onlarda kanama yapabilir yukarı çıkmasını beklicez dedi. Tavsiyem kanamanın neden olduğu belli olmuyorsa plasenta duruşlarına bakmak cnmCanım nasılsın kanama durumu nasıl oldu
Maşallah sana ve miniklerineBulantılardan giremedim pek cnm yeni görüyorum yazdığını kanamam olmuyor artık kanama alanı da kalmamış şükür ama bebeklerin plasentaları aşağıda dedi dr onlarda kanama yapabilir yukarı çıkmasını beklicez dedi. Tavsiyem kanamanın neden olduğu belli olmuyorsa plasenta duruşlarına bakmak cnm
Senin kanaman ne durumda bitmiştir inşallah artık 12. Haftaya bşy kalmadı ondan sonra düşük riski bitiyor çok şükür
Önemli olan iyi olmanız benim ikinci kanamada kusma sonrası olmuştu allah korusun meleklerimiziAslında
Canim.net yazamadım sanırım o gün ele gelen hissedilen ama kopuk bir parça değildi, özür diliyorum kusarkn çok zorlandi
allah razı olsun hepinizden iyi niyetinizden
Bebeği ve kalp atışını duyunca hiç onu sormadım neden sormadım bilmiyorum o kadar aklımda soru da vardi çok gergindim bugün eşime çok kızmıştım bugün....
Oğlunu Dr götürdün mu sonra canim atların sanırım cumartesi oğlun için mi kendin için mi gideceksin@Katrina_ @edosko @Angel1888 tesekkurler kizlar annemlerdeyim evime donucem haftaya orda da doktor hastane Allah umuduna ,ona gore ayarlayayim randevumu dedim ama sanirim erken olacak yine ulasabilirsem doktora da bir sorayim
Yok canım 1 tane kırdım ama bitiremedim. Bugün 13 hafta bitti canm artk 14 'ün içindeyiz sata göre. Ama benim 1 hafta geriden geliyoHaslanmış mı yıyorsun ?
Bızım dogum yapacagımız tarıhler aynı cuma gunumu tam 13 haftalık oluyoruz beynım durdu
41 kere masallah test yaptirmayacakmisin ikili olmaz sizede nifty filanEki Görüntüle 2162834 Eki Görüntüle 2162833 Doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın olsun gidecekler de hayırlı haberlerle dönerler inş
Bugün bende kontrole gittim miniklerim iyi şükür ikili test yaptırmadım ama ense kalınlığı VE burun kemiği ile ilgili bir sıkıntı görmedi şükür tabii en iyisini Rabbim bilir
Cinsiyet söylemedi küçük diye ultrason kağıtlarında da görüntü net değil pek ama ben yine de paylaşıyım belki görebilen keskin gözler vardır
Biri sağda ki biri solda ki miniğim
Amin canm insallah cok tesekkur ederiminsallah temiz cikar sonuclarin kalbini ferah tut rabbim saglikla zamaninda kucagina almak nasip etsin sifa versin canim
Valla canm bende mecbur yedim çünkü 3 kilo vermişim resmen vicdan azabı cekiyormAyy ben asla yiyememHala sıvılarla zar zor besleniyorum
Allah razı olsun cnm darısı herkese olsun :)Maşallah sana ve miniklerine
Bende mide dışında iyiyim şükür kanama oldugundaki hastanedeki Dr hafif kanama alanı var demişti kendi Dr hiç birşey yok diyor plesanta yeri içinde aşağıda demiyor bilemiyorum Allah'a emanetiz benimde bugün itibariyle bir haftadır yok kanama dün 12 haftalık olduk çok şükür
Canım sen niye takvim yapmıyorsun kaç haftalık oldun birbirimize güzel haberler veririz inşallah
Oğlunu Dr götürdün mu sonra canim atların sanırım cumartesi oğlun için mi kendin için mi gideceksin
Eğer ense kalınlığı fln sıkıntılı çıksaydı yaptırabilirdim cnm ama nifty de ikizlere olmuyormuş sdc amniyosentez dedi o riski de almak istemiyorum Zaten aldırma gibi bir düşüncem de Yok o yüzden Allah'a emanetler41 kere masallah test yaptirmayacakmisin ikili olmaz sizede nifty filan
Allah'ım saglikla kucağında göstersin İnşaallah evladlarini
Yok canım demediBen anlamadigim icin yorum yapamiyorum :)
Dr bisey demedi mi?
çift yumurta ikizimi yoksa tek mi canımEğer ense kalınlığı fln sıkıntılı çıksaydı yaptırabilirdim cnm ama nifty de ikizlere olmuyormuş sdc amniyosentez dedi o riski de almak istemiyorum Zaten aldırma gibi bir düşüncem de Yok o yüzden Allah'a emanetler
Valla canm bende mecbur yedim çünkü 3 kilo vermişim resmen vicdan azabı cekiyorm
Çift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükürçift yumurta ikizimi yoksa tek mi canım
Canim allah sag saglim bebislerini kucagina almayi nasip etsin bn o kdr baktim ama secemedim yakin zamanda insallah ogrenirsin cinsiyetlerini bebislerininÇift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükür
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın İnşallahÇift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükür
cok sukur kuzum o zaman bi erkek bi kız olur belkıı :)Çift yumurta canım tüp tedavisiyle oldu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?