2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
insallah temiz cikar sonuclarin kalbini ferah tut rabbim saglikla zamaninda kucagina almak nasip etsin sifa versin canim

Canım nasılsın kanama durumu nasıl oldu
Bulantılardan giremedim pek cnm yeni görüyorum yazdığını kanamam olmuyor artık kanama alanı da kalmamış şükür ama bebeklerin plasentaları aşağıda dedi dr onlarda kanama yapabilir yukarı çıkmasını beklicez dedi. Tavsiyem kanamanın neden olduğu belli olmuyorsa plasenta duruşlarına bakmak cnm
Senin kanaman ne durumda bitmiştir inşallah artık 12. Haftaya bşy kalmadı ondan sonra düşük riski bitiyor çok şükür

Doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın olsun gidecekler de hayırlı haberlerle dönerler inş
Bugün bende kontrole gittim miniklerim iyi şükür ikili test yaptırmadım ama ense kalınlığı VE burun kemiği ile ilgili bir sıkıntı görmedi şükür tabii en iyisini Rabbim bilir
Cinsiyet söylemedi küçük diye ultrason kağıtlarında da görüntü net değil pek ama ben yine de paylaşıyım belki görebilen keskin gözler vardır
Biri sağda ki biri solda ki miniğim

Maşallah sana ve miniklerine
Bende mide dışında iyiyim şükür kanama oldugundaki hastanedeki Dr hafif kanama alanı var demişti kendi Dr hiç birşey yok diyor plesanta yeri içinde aşağıda demiyor bilemiyorum Allah'a emanetiz benimde bugün itibariyle bir haftadır yok kanama dün 12 haftalık olduk çok şükür
Canım sen niye takvim yapmıyorsun kaç haftalık oldun birbirimize güzel haberler veririz inşallah

Önemli olan iyi olmanız benim ikinci kanamada kusma sonrası olmuştu allah korusun meleklerimizi
Koca meselesine takma iki güne duzelirsiniz ana senin üzüntünün götürüsu daha yüksek Allah korusun ben bu aralar kendini fazla gergin hissediyorum

@Katrina_ @edosko @Angel1888 tesekkurler kizlar annemlerdeyim evime donucem haftaya orda da doktor hastane Allah umuduna ,ona gore ayarlayayim randevumu dedim ama sanirim erken olacak yine ulasabilirsem doktora da bir sorayim
Oğlunu Dr götürdün mu sonra canim atların sanırım cumartesi oğlun için mi kendin için mi gideceksin

41 kere masallah test yaptirmayacakmisin ikili olmaz sizede nifty filan

Allah'ım saglikla kucağında göstersin İnşaallah evladlarini

Allah razı olsun cnm darısı herkese olsun :)
Bir daha ki kontrolde sor muhakkak cnm ama inş yoktur zor bir durum çünkü yeni kontrolde herşey çok güzel çıkar inşallah
Benim takvim işi karışık canım sata göre 11+2 transefere göre 11+6 ultrasonda da transfere uygun çıkıyorlar ne biliyim yapasım gelmiyor kızımda da yapmamıştım tembellik böyle bşy herhalde

Oğlunu Dr götürdün mu sonra canim atların sanırım cumartesi oğlun için mi kendin için mi gideceksin

Canim oglumu haftaya tip fakultesine goturcez esim gelince cocuk nefroloji sadece fakultede varmis kontrollerini yapalim icimiz rahat etsin dedik,benim kendi randevum normalde bu haftaydi
Iste ben de kararsiz kaldim bu hafta mi gideyim haftaya gideyim olcumler oluyorsa o da yapilsin eve oyle mi donsem diye

41 kere masallah test yaptirmayacakmisin ikili olmaz sizede nifty filan

Allah'ım saglikla kucağında göstersin İnşaallah evladlarini
Eğer ense kalınlığı fln sıkıntılı çıksaydı yaptırabilirdim cnm ama nifty de ikizlere olmuyormuş sdc amniyosentez dedi o riski de almak istemiyorum Zaten aldırma gibi bir düşüncem de Yok o yüzden Allah'a emanetler

çift yumurta ikizimi yoksa tek mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…