Geçmiş olsun arkadaşım. Elma sirkesini azıcık bardağın dibine koy ve üstüne normal su ekle. Günde 3 4 kere tekrarla bunu. İnşallah bişeyin kalmaz.
Ben de dün acillik oldum. Midemi üşütmüşüm 3 4 defa kustum. İki serumla anca kendime geldim. Korkudan bişey yemedim hala aç aç geziyorum
Cok gecmis olsun canim sana da, mideyle alakali her sey insani cok sarsiyor. Bu su ile gargara mi yapacagim? Dun sirke denedim ama su koymamistim. Midem yandi aksama kadar. Gargara yaparken kacti mideme. Bugun olmazsa bi doktora giderim.
Cok gecmis olsun canim sana da, mideyle alakali her sey insani cok sarsiyor. Bu su ile gargara mi yapacagim? Dun sirke denedim ama su koymamistim. Midem yandi aksama kadar. Gargara yaparken kacti mideme. Bugun olmazsa bi doktora giderim.
Sağol canım. Yok gargara değil içiyorum ben. Ama normalde miden hashassa o zaman doktora gitmen en hayırlısı. Sonuçta bize de yazacakları ilaçlar oluyor. Onları kullanırsın.
Sağol canım. Yok gargara değil içiyorum ben. Ama normalde miden hashassa o zaman doktora gitmen en hayırlısı. Sonuçta bize de yazacakları ilaçlar oluyor. Onları kullanırsın.
Kizlarr haftaya sali randevum var ama bir kac gundur kafayi yicek gibiyim. Acaba bebegim iyi mi yasiyor mu diye surekli kendimi belirtilerimi.kontrol edip duruyorum. 13.haftadayiz belirtilerim azaldi fiziksel olarak iyiyim ama psikolojil olarak hic iyi degilim. Annemlerden geldim evime döndüm tekim diye belki de kurup duruyorum. Acile bi gitsem mi cumadan once bi görsem mi bebegimi ((
Kizlarr haftaya sali randevum var ama bir kac gundur kafayi yicek gibiyim. Acaba bebegim iyi mi yasiyor mu diye surekli kendimi belirtilerimi.kontrol edip duruyorum. 13.haftadayiz belirtilerim azaldi fiziksel olarak iyiyim ama psikolojil olarak hic iyi degilim. Annemlerden geldim evime döndüm tekim diye belki de kurup duruyorum. Acile bi gitsem mi cumadan once bi görsem mi bebegimi ((
Cnm o zaman zaman bende de oluyor daha önce bi kaybın varsa böyle düşünmen normal.Ama bi doktorun yazısında okumustum hergün bebeğinizle konusun ona onu ne kdr sevdiğinizi ve onu hasretle beklediğinizi anlatın böylelikle sizden vazgeçmesi için bir sebebi olmıcak demişti.Tabi bi tamamen psikolojiyi rahatlatmak için ama tavsiye ederim:) Ben sürekli yapıyorum ve inan daha iyi hissediyorum kendimi
Günaydın hamisler.Hala iki tarama sonuçlarım çıkmadı meraktan ölüyorum NIFTY test konuşmalarımız olmuştu bugün kan almaya gelecekler fiyat konusunu paylaşmak istedim genoks da 2200tl dediler dr.umu sordular 1700 e indiler ben biraz pazarlık yapım dedim 1600tl ye anlaştık kan almaya geldiklerinde eşim tamam ben onu 1500 e bitiririm diyo bakalim
Ve şunu eklemek isterim merak edenler düşünenler için edindiğim bilgi biliyorsunuz 2 li 3 lü tarama testleri trizomi 13-18-21 üzerinde çalışıyo benim daha önceki düştüğümde trizomi 16 çıkmıştı bu nifty testi tüm kromozom analizi yapıyomuş cinsiyet dahil ve 72 genetik hastalık belirliyomus bebege ait sonuçlar 10 gün içinde cikiyo
Gunaydin 68 ile basladm 70 olmusum :) ayiptir soylemesi goguslerim cok dolgun oldu ve buyudu ... kilomu ordan almisim belli valla masallah hizlica aliyorum fazla bulantm kusmam olmadi cokta yemiyorum ama demekki ne yesem yariyor... Kizimda taa 83 kiloyca cikip 65 e dustum kolayca bundada yaparim