2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok üzüldüm canım Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasïp etsin inşallah

Amin canım. Benimde 4 temmuz çarşamba günü. Ben bugüne kadar hep tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim. İlk kez normal kadın doğum dr a gidicem. Gideceğim dr u tavsiye üzerine seçtik ve ilk kez tanışıcaz bakalım inşallah rahat hissederim. Dr a yakın hissetmek çok önemli bence. Sorularımı rahat sorabilirim :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu arada çok haklısın o korku çok kötüymüş Allah kimseye yaşatmasın.

evet ama kesin diyemem dedi valla bekliyorum bakalim

Kizlar herkese gunaydin! Bogazim cok fena sismis, yutkunmakta zorlaniyorum. Bal limon ve sirke denedim. Baska ne yapabilirim? Doktora gitsem mi acaba?

Kizlar cinsiyetini ogrenen arkadaslari listeye yazarmisiniz bizde gorelim bebisler kizmi erkekmi yazilarinizin hepsini okuyamiyorum merak ediyorum

Kizlar herkese gunaydin! Bogazim cok fena sismis, yutkunmakta zorlaniyorum. Bal limon ve sirke denedim. Baska ne yapabilirim? Doktora gitsem mi acaba?
Geçmiş olsun arkadaşım. Elma sirkesini azıcık bardağın dibine koy ve üstüne normal su ekle. Günde 3 4 kere tekrarla bunu. İnşallah bişeyin kalmaz.
Ben de dün acillik oldum. Midemi üşütmüşüm 3 4 defa kustum. İki serumla anca kendime geldim. Korkudan bişey yemedim hala aç aç geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…