Kizlar domtorumun tahmini kiz hepinize cok tesekkur ederim ayri ayri yazamadim kusuruma bakmayin bu arada herkes hamilelikte kilo alir ben 47 den 44.5 düştüm artik dayanacak gucum kalmadi her yerim agriyo
Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim orayaMedistate hastanesinde Sadiye Eren e gidiyorum ben. Cok yogun olmasi disinda memnunum.
Sadiye hnmin 315 tl ssk li ucreti. Prof semih bey var perinatolog o 250 tl. Sultan hanim ve nukhet hnm var bir de onlarin muayene fiyatlari daha uygundu 150 tl civari olabilir tam hatirlamiyorum.Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya
Ben bugün 10+5 de gttim doktor haftaya perşembe yada cuma en uygun zamn dedi ölçüm içinKizlar 10+3 de ense kalinligi burun kemigi olcumu yapilir mi erken mi? Bu haftalarda yaptiran oldu mu ?
Bazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya
İnş. Gün sayıyorum.Sanki hamile deglm de hastayım.Gecer cnm ilk trimester bitince cogu gebe rahatliyormus oyle deniyor
Çok sevindim canım gözün aydın Dr kontrolunden de güzel haberler alırız inşallahKızlar ikili test sonuçlarım çıktı. Telefonla aradım doktorumu gayet güzel dediCumartesi de kontrolüm var ve sanırım artık cinsiyetini de öğreneceğiz Darısı tüm test sonucu bekleyenlere.. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı
Kızlar bu arada benim halsizlik, bulanti gibi belirtilerim gecti cok sukur. 12+6 olduk buyuduk tabii ondandir diye düşünüyorum:) bir sonraki randevum ayin 3unde. 5 gun nasil gecicek hiic bilmiyorum :) cinsiyet tahmini alirim herhalde artik.
Ben bugün 10+5 de gttim doktor haftaya perşembe yada cuma en uygun zamn dedi ölçüm için
AslındaSenden haber bekliyorduk çok sevindim maşallah minigine
Dr ne dedi düşen şey için
Canim.net yazamadım sanırım o gün ele gelen hissedilen ama kopuk bir parça değildi, özür diliyorum kusarkn çok zorlandiSenden haber bekliyorduk çok sevindim maşallah minigine
allah razı olsun hepinizden iyi niyetinizdenSenden haber bekliyorduk çok sevindim maşallah minigine
Bende öyle biliyorum doktorun da biraz işgüzarlığı galiba her hafta muaye ücreti veriyim diyemi artık bilemedim başka doktorda 12. Haftada gelebilirsin demişti ben 12 de gidip hemde cinsiyete baktrmk istiyorumAaa bende 10+5 de gidicem haftaya ama sonra 3 hafta tatile gideceğim 14. Hafta giderim diyordum 14. Haftaya kadar bakılabiliyormuş 2li test diye :/
Doğru hatırlıyorsun normalinde bahcelievlerde oturuyorum annemler kavacıkta ordayken gittim bi defa gayet ilgililer yoğunda değil medistate dibimizde belki haftaya cinsiyet için giderim orayaBazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)
.Kızlar 13+3 ben anlamıyorum, tahmin alabilir miyim? Belli mi cinsiyet ?
Ben anlamadigim icin yorum yapamiyorum :)
masallah annesi gozunaydinnEki Görüntüle 2162749 10+5 den selam kızlar çok şükür herşey yolundaymis
masallah darisi bze cnmKızlar ikili test sonuçlarım çıktı. Telefonla aradım doktorumu gayet güzel dediCumartesi de kontrolüm var ve sanırım artık cinsiyetini de öğreneceğiz Darısı tüm test sonucu bekleyenlere.. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı
Bizim bir arkadaş o hastaneye çok yakın oturuyor doğumu orada oldu memnun kaldılar :)Medistate hastanesinde Sadiye Eren e gidiyorum ben. Cok yogun olmasi disinda memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?