Kizlar domtorumun tahmini kiz hepinize cok tesekkur ederim ayri ayri yazamadim kusuruma bakmayin bu arada herkes hamilelikte kilo alir ben 47 den 44.5 düştüm artik dayanacak gucum kalmadi her yerim agriyo
Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya
Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya
Sadiye hnmin 315 tl ssk li ucreti. Prof semih bey var perinatolog o 250 tl. Sultan hanim ve nukhet hnm var bir de onlarin muayene fiyatlari daha uygundu 150 tl civari olabilir tam hatirlamiyorum.
Bazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)
Kızlar ikili test sonuçlarım çıktı. Telefonla aradım doktorumu gayet güzel dedi Cumartesi de kontrolüm var ve sanırım artık cinsiyetini de öğreneceğiz Darısı tüm test sonucu bekleyenlere.. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı
Kızlar bu arada benim halsizlik, bulanti gibi belirtilerim gecti cok sukur. 12+6 olduk buyuduk tabii ondandir diye düşünüyorum:) bir sonraki randevum ayin 3unde. 5 gun nasil gecicek hiic bilmiyorum :) cinsiyet tahmini alirim herhalde artik.
allah razı olsun hepinizden iyi niyetinizden
Bebeği ve kalp atışını duyunca hiç onu sormadım neden sormadım bilmiyorum o kadar aklımda soru da vardi çok gergindim bugün eşime çok kızmıştım bugün....
Bende öyle biliyorum doktorun da biraz işgüzarlığı galiba her hafta muaye ücreti veriyim diyemi artık bilemedim başka doktorda 12. Haftada gelebilirsin demişti ben 12 de gidip hemde cinsiyete baktrmk istiyorum
Bazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)
Doğru hatırlıyorsun normalinde bahcelievlerde oturuyorum annemler kavacıkta ordayken gittim bi defa gayet ilgililer yoğunda değil medistate dibimizde belki haftaya cinsiyet için giderim oraya
Kızlar ikili test sonuçlarım çıktı. Telefonla aradım doktorumu gayet güzel dedi Cumartesi de kontrolüm var ve sanırım artık cinsiyetini de öğreneceğiz Darısı tüm test sonucu bekleyenlere.. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı
Kizlar ense kalinligi 1.8 bebegimin agzi yuzu burnu el parmaklari gorundu ayrintili ultrosonda ama bende ritim bozuklugu sikintisi var hamilelik omcesonden bu yana su son gunlerde de atak geciriyorum 16. Haftamda ekg baglanacak dua edin bn icin ritim bozukluğu erken dogum riskiymis
@Katrina_edoskoAAngel1888 tesekkurler kizlar annemlerdeyim evime donucem haftaya orda da doktor hastane Allah umuduna ,ona gore ayarlayayim randevumu dedim ama sanirim erken olacak yine ulasabilirsem doktora da bir sorayim