2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar domtorumun tahmini kiz hepinize cok tesekkur ederim ayri ayri yazamadim kusuruma bakmayin bu arada herkes hamilelikte kilo alir ben 47 den 44.5 düştüm artik dayanacak gucum kalmadi her yerim agriyo
Medistate hastanesinde Sadiye Eren e gidiyorum ben. Cok yogun olmasi disinda memnunum.
Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya

Aa kavacıgamı gidiyosun benim annede orda oturuyo hastane bizim sokağın başında muayne ücretleri nedir ben yaz tatilimi orada geçireceğim kontrole gidebilirim oraya
Sadiye hnmin 315 tl ssk li ucreti. Prof semih bey var perinatolog o 250 tl. Sultan hanim ve nukhet hnm var bir de onlarin muayene fiyatlari daha uygundu 150 tl civari olabilir tam hatirlamiyorum.

Bazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)

Çok sevindim canım gözün aydın Dr kontrolunden de güzel haberler alırız inşallah

Ay ne güzel maşallah size darısı başıma benimde uyku halim ve mide yanmalarım sabah bulantılarım devam ediyor 12. Haftamda geçer artık inşallah

Kızlar 13+3 ben anlamıyorum, tahmin alabilir miyim? Belli mi cinsiyet ?

Eklentiler

• Screenshot_20180628-151223.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 82
Senden haber bekliyorduk çok sevindim maşallah minigine
Dr ne dedi düşen şey için
Aslında
Canim.net yazamadım sanırım o gün ele gelen hissedilen ama kopuk bir parça değildi, özür diliyorum kusarkn çok zorlandi
allah razı olsun hepinizden iyi niyetinizden
Bebeği ve kalp atışını duyunca hiç onu sormadım neden sormadım bilmiyorum o kadar aklımda soru da vardi çok gergindim bugün eşime çok kızmıştım bugün....

Aaa bende 10+5 de gidicem haftaya ama sonra 3 hafta tatile gideceğim 14. Hafta giderim diyordum 14. Haftaya kadar bakılabiliyormuş 2li test diye :/
Bende öyle biliyorum doktorun da biraz işgüzarlığı galiba her hafta muaye ücreti veriyim diyemi artık bilemedim başka doktorda 12. Haftada gelebilirsin demişti ben 12 de gidip hemde cinsiyete baktrmk istiyorum

Bazen beykoz devlet hastanesine de gidiyorum testleri orda yaptirdim hep. Sanirim sen de oraya gidiyordun paylastigin bi ultrason fotosunda yaziyordu dogru mu hatirliyorum? :)
Doğru hatırlıyorsun normalinde bahcelievlerde oturuyorum annemler kavacıkta ordayken gittim bi defa gayet ilgililer yoğunda değil medistate dibimizde belki haftaya cinsiyet için giderim oraya

Kizlar ense kalinligi 1.8 bebegimin agzi yuzu burnu el parmaklari gorundu ayrintili ultrosonda ama bende ritim bozuklugu sikintisi var hamilelik omcesonden bu yana su son gunlerde de atak geciriyorum 16. Haftamda ekg baglanacak dua edin bn icin ritim bozukluğu erken dogum riskiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…