2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ikili testleri ne kadara yaptırdınız? Bezmialemde doç. inceliyormus 150 TL , acaba devlette mi yaptirsam diye karar veremedim

Kızlar ikili testleri ne kadara yaptırdınız? Bezmialemde doç. inceliyormus 150 TL , acaba devlette mi yaptirsam diye karar veremedim
Ben de bugün yaptirdim doktora girmeden önce fiyat ogreneyim dedim. Iki farklı ikili test için fiyat verdiler biri 45, biri 189 tl... Ben doktoruma girip çıktım ucret odedigimde 189 tl odedim. Ikisi arasinda ne fark vardı hiç bilmiyorum ama niyeyse utanip soramadim niye pahalı olan diye

Ucuz olan neydiyse de arada epey fark olduğuna göre degecek birseymis demekki pahalı olan :)

Hayırlı cumalar bizde kontrolumuzu olduk az önce ense kalınlığı 0.9mm test yaptırmadım oglumdada yaptırmadım belki devlet hastanesinde yaptırırım 11+5 dik 12 haftalık gözüküyordu ve ben böyle çocuk görmedim ya bukadarmı uyuşuk olur hiç hareket etmedi oksurdum doktor salladı felan hiç umrunda değil oyuzden cinsiyet tahmini yapamadı haftaya gel bakalım tekrar dedi

Tahmini olam varmı ben tahmin ederdim ama hiç bişey göremedim belki sizin bir tahmininiz olur

Eklentiler

• 20180629_130736.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 79
Uykucu olcak demek ki :))

Kizlar ya fabrikada calisiyorum ve asiri yorgun dusuyorum mide bulantisi halsizlik bide kasik agrim hic gecmiyo siddetli calisamicam heralde ben rapor istesem verirlermi doktorlar ozelemi gitsem bilemedim yada cikisimimi versem

Uyuyordur annesi..)

Gunumuz ayniymis biz de bugun 13.haftaya basladik. Haklisin stres en kotu sey aslinda. Ins sag sağlim kucagimiza alacagimiz gunler de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…