2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar.
@Ytmz ben kilo icin bildirimi yarin sabah yapacagim suan evde degilim aksama döneceğiz iki kere ugramamak için yarin mi guncellesen listeyi kusura bakma ❤

Ayni ben cnm hamile kaldigimi ogrendigimde 67dim bugun tartilacam kesin bende almisimdir cunku benimde gogusler buyufu kalca buyudu gobek çıktı ilkinde ö5 kilo ile tamamladim 3yil icinde ancak 67 oldum seviniyordum ki yine gelecek kilolar ama bu kilolar bebis icinse gelen kilolar kutsaldir

@Ytmz canım bende aynıyım 68, zaten doktor 80 e kadar izin veriyor bana ilk 3 ay almamış olmam iyi oldu tam iştahım açıldığı günlere girdim sanırım

Günaydın kızlar. Cinsiyet tahmininden anlayanlar bana da yorum yapar mısınız? Belki doktor yanılmıştır

Eklentiler

• IMG_20180628_200506.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 86
@Ytmz Canim biraz once gittim saglikocagina 69 kilo olmuşum 2kilo almisim aile hekimim cok dedi ekmegi kes boyle giderse cok alirsin dedi ama ekmegi kesersem doyamam ki zaten istahim cok acik

@Ytmz Canim biraz once gittim saglikocagina 69 kilo olmuşum 2kilo almisim aile hekimim cok dedi ekmegi kes boyle giderse cok alirsin dedi ama ekmegi kesersem doyamam ki zaten istahim cok acik
Cnm daha çok başı ekmeği birden kesemesende azalt pilav makarna tatlı çok tüketme 2 ayda 2 kilo fazla baya mide bulantın falan yok snrm

Rahat edeceksen git arkadaşım evde kurmaktan iyidir. Psikolojik olarak kötü hissetmen normal.
Hala yatak istirati şartın yoksa dolaş biraz hava al.
Ben de öğretmenim okul kapandı iyice sarmaya başladım. Boş kalmak iyi olmuyor :)

Cnm daha çok başı ekmeği birden kesemesende azalt pilav makarna tatlı çok tüketme 2 ayda 2 kilo fazla baya mide bulantın falan yok snrm
Hayir canim hic bulanti nedir bilmedim kizimdada bundada sadece cok istahim var surekli tuzlu acili yemekler istiyo canim
kizimda 20kilo ile tamamladim bundada oyle görülüyor

64 kilo ile başladım normalde kilo veremeyen ben 3 kilo verdim miğde bulantısı kusma hicbisey olmadi 61 le devam boy 170 kilolu biride değilim ama otobüste yer verilecek kadar karnım şişti

Içinı rahat tut 12 haftadan sonra belirtiler azaliyo diyolar.ben hiç bir belirti yaşamadım bugüne kadar çok ağladım ama yapacak bisey yok. .bukadar stres iyi degil .iyi şeyler düşün bak hareketlerini hissetmemize az kaldi ve git dr icini rahatlat

@Zeynep6302

ayy ikiz mi ne guzel gozunaydin canim ayy ne tatlilar allahim esirgesin cok severim ikizzz
Sağol canım benim :) amin bütün evlatlarımızı inşallah Rabbim gönlüne göre versin

evet ama kesin diyemem dedi valla bekliyorum bakalim
İlk çocuk önemli değil Zaten cnm gerçi hiç biri önemli değil sağlıklı hayırlı olsunlarda ilk çocukta kız candır Rabbim gönlüne göre versin

Canım ilk trimesterı geçen bebeklerde kayıp oranı çok düşük yani bebeğin sağlıklı ki bu vakte kadar gelebilmiş Allah'a tevekkül et Rabbim korur kollar bu stres bebeğe çok zararlı ben bgn 13. Haftaya başladım bende de bulantı hariç hiç bir belirti kalmadı nerdeyse göğüslerim falan hep yumuşadı normal artık vucüt alışıyor yeni haline

Yarın benimde doktor kontrolüm var sata göre 11+2 olacağım ama 1 2 gun geri oynuyordu benim bakalım ne çıkacak, neler göreceğiz :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…