2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla bende hiç kilo almadım üstüne verdim 2 kg ama göbeğim artık belli olmaya başladı ki ikinci hamilelikte daha erken çıkarmış doğru vallahi oğlumda 5.ayımdayken bile kimse hamile olduğuma inanmıyordu

.
@Ytmz arkadasim beninde ekler misin boy 1.58 baslangic kilo :53.5 bu ay malesef tartilmadim daha ama sen aynisini (53.5)yazabilirsin cunku almadigimdan eminim vermis bile olabilirim hatta

Ben su vakte kadar ac geziuordum hazirki gobek de gitti yeni yeni yemeye basladim ama hala eski kiyafetlerim rahat oluyor bol bile cok sıkan seyler giymek iyi degil tabi kan akisini engelleyebilir topuklu tercih meselesi ben normalde topuksuz giyerim cok degisiklik olmuyor yani

Beni kim gorse inan 5 6 aylik sanıyor ki benim gobegim hic kalmamisti ama gobegim cikti kalcam cikti gogusler zaten şiş velhasil aldim sana 1 ayda 2kilo:-(

Özel hastahaneye gidenler dogum ücretlerini öğrenenler varmı?????
Doğum ücretleri çok değişken. Ben kusmalarım olmasa başka bir şehirdeki hastaneye gidecektm ordaydı doktorum. Onlar 3000e yakın sezeryan yapıyorlar. Şuan ki doktorum 1500 civarıydı sanırım tam bilmiyorum ama yarısı kadar. Zaten dr muayene ücretide biri 120 diğeri 65 tl. Hastaneden hastaneye değişiyor ama benim gittiğim hastane mersinin iyi bir hastanesi üstelik.

Bence de sakın o işlere girme canım

Ben gebelikten önce 58 kiloydum mide bulantım yokken 61 olmuştum. Tabi mide bulantısı kusma derken 58e geri düştüm. Zayıfladım ama karnım çıkmaya başladı aşağıdan yukarı doğru. Sabah saatlerinde midem boş olduğundan hep dümdüz olurdu sabah bile şişlik var. Yusyuvarlak yaygın değil :)

Bebisinin erkek olma ihtimali yuksek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…