2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Fiyatlar pek uçuk gelmedi oğlumda 2200 TL vermiştik genel anestezi ile sezeryan için 2007 yılında

Ay canım Allah yardımcın olsun Ben muhasebeci olduğum için oturuyorum ama metrekaresi büyük bir mağaza olduğu için bir müşteri ile en az yarım saat en fazla 3-4 saat ilgilenilmesi gereken bir iş yapıyorum Valla bugün 3kez kustum artık ağlama krizi gecirdim hamile olduğumu anlamıyorum bile

Gercekten turkiyede sistem cok farkliymis... dogum parasi? burda kimse sormaz hastahaneye zaten burda ozel veya devlet hastahane diye bir ayrimda yok... bazen ilgimi cekiyor bu farkliliklar burda dogum parasi ( anneye aci parasi ) veriliyor 900 euro civari, ilk cocukta daha cok.. ve dogum yaptigin hastahane masrafi cogunu sogorta karsiliyor biz belki 90 euro oduyoruzdur

Dogum paketine 6750 tl dediler bana yüksek geldi daha doğrusu bi avantajı yok gibi geldi kendimi paket alıp hastahaneye bağlamak istemiyorum açıkçası o yüzden sordum. Ne biliyim belki bisey olacak dr veya hastahaneyi değiştirmek isteyeceğim

Kızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?

Cnm bende kilo almadm ama bnmde göbeğim belli olmaya başladı.Pantalonlar oluyor ama belden hafif sıkma başladı beli bol pantalonlarımdam giyiyorum sorun olmuyor

Ahh canimm insallah, kucuk savascim o benim. Sag ol rahatlattin beni cnm ins hepimiz sag saglim alicaz kucaklarimiza evlatlarimizi.

Sabah yazmıştım otobüste yer verilecek kadar sistimtabiyki bu şişkinlik bebek degil ama son bi kaç gündür alt karin bolgemde rahminin büyüdüğü nu hissediyorum boyle avcum kadar çıkıntı oldu ben geçen hafta hamile pantolonu giymeye başladım çünkü pantolonlarım hem sıkıyo hende iğne kullanıyorum iğne yerlerim açıyordu bencede dar giyme şöyle bisey okumuştum dar kıyafet kan akışını yavaslattigindan bebişin oksijen alışında yavaş olacak

Canim seninle ayni tarihimiz :) valla bende de gobek cikti yaklasik 2haftadir pantalonlarim oluyor ama dugme patlucak gibu ve nefes alamiyorum o yuzden beli bol pantalonlar veya elbise tercih ediyorum.

Kız 4 cm daha etkiler mi sıkmıo da pantalonlar, yine de dikkat ediyim:)

Teşekkürler, devlette sonraya randevu veriyorlarsa madem ben gideyim buna, yoksa zamanını kacirirm
Ben normal muayene randevusu aldım gittim 9+5 ken gitmiştim daha zamanı var diye bana tam 12. Haftayı doldurduğum güne randevu verdiler ben onu bekliyorum daha zaten günüm gelmedi

Hamilelik tuhaf bisey yaaa bugun gecmek bilmeyen bi huzursuzluk ve kasıklarımda bi ağrı baski hissediyorum demiştim 12+5 deyim ilk defa bugün miğde bulantısı,kusma oldu ne ağrı kaldı ne huzursuzluk

Benim oğlumda da bu gebelikte erken çıktı karnım bir aydır karnım belli benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…