2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beni

Günaydın herkese mutlu bir gün olsun inşallah
Anketimiz de açılmış @Ytmz eline sağlık canım
Oylamak için sabırsızlanıyorum

Değildir herhalde cnm yorulmuş VE üşütmüşte olabilirsin bir de hep dışardan yiyorsunuzdur dokunan bşy olmuştur belki. inş hemen geçer

yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu arada cycas kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Günaydın canım cok şükür evimdeyim ve tartıldım 69.5 kilom :)
Ben basim agridiginda türk kahvesi içiyorum onun agri kesici özelliği var bende etki ediyor deneyebilirsiniz bir fincandan bebegede zarar gelmez

Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben

Ellerine sağlık canım emeklerin için
Çok geçmiş olsun ayrıca

yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu arada cycas kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Canım,

Sat:09.nisan
Bebek: 1. Bebek
Başlangıç kg: 61
Son kg: 61

Cok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsun

Rabbım yardım etsin sanada arkadaşım ya anlayıssız ınsanlarla calısmak cok zor gercekten ya

benimde cıkmaya başladı daha doğrusu bel cevrem karnım hamılelık donemınde kaslar gevşiyomus salıyormus o yuzden vucut aynı kılodayım bende hala ama beli lastıklı birşeyler giyiyorum artık :)

Rahimde plesanta içinde sıvısı ve eşi var sadece bebiş değil sadece
lemonade_85 aynen arkadasımız dogru soyluyor henuz 2 cmlık ken bıle rahım bır portakala büyüklüğüne erişiyor yada soyle diyim elınızı yumruk yapın okadar bır rahmınız oluyor yaklasık 8.haftada şimdilerde daha da büyümüş olması normal

elbette sağlık ocağı takıbınde olmak gerekıyor cok yardımcı oluyorlar

bende bayram da memleketime gittim geldim bişey yoktu eve geldim bi haftada zor toparladım kusma sureklı oğurme kı hiç kusma yaşamamıstım yol hava değişikliği malesef etkiliyor

44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beni
Denicem cok agriyor neden ki acaba korkuyorumda
Günaydın herkese mutlu bir gün olsun inşallah
Anketimiz de açılmış @Ytmz eline sağlık canım
Oylamak için sabırsızlanıyorum
Sagol. Canim baslayin bakalimmm
Ellerine sağlık canım emeklerin için
Çok geçmiş olsun ayrıca
Sagol canim sagol kuzm
Cok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsun
minoset verfi doktor parol vermedi canim dun yarisini ictim icmek istemiyorum cok zorda kalmadikca icme demisti doktorum gecse yaa hemen ins normaldir ters gden bise yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…