Yanlis alinti yaptimCanım ya ben listede yokum sanırım beni de ekler misin? Hangi bilgiler gerekli?
44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beniKuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
Değildir herhalde cnm yorulmuş VE üşütmüşte olabilirsin bir de hep dışardan yiyorsunuzdur dokunan bşy olmuştur belki. inş hemen geçerKızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorumumarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi
Cnm baslangic 93 guncel 92Kizlar son kilo bildirimlerinizi alayim listeye gecicem kuzular @kuzu2010 @depresif polyanna @cnmsncnm @Maviiece @s i d e l y a @MERYEM_2404 B Bonibonlukek @Nehculferadis @Zuhal budak polat @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Kartanesii8892 @Mavisu27 @Katrina_ @kubrafatih @Sim10 @bebekaycaliMERiN_ @merve3337 @tevafuk55 cycas @nursena @mrskulkedisi
Günaydın canım cok şükür evimdeyim ve tartıldım 69.5 kilom :)yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu aradacycas kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
Canım,yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu aradacycas kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Cok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsunKuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
72,8 cnmKizlar son kilo bildirimlerinizi alayim listeye gecicem kuzular @kuzu2010 @depresif polyanna @cnmsncnm @Maviiece @s i d e l y a @MERYEM_2404 B Bonibonlukek @Nehculferadis @Zuhal budak polat @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Kartanesii8892 @Mavisu27 @Katrina_ @kubrafatih @Sim10 @bebekaycaliMERiN_ @merve3337 @tevafuk55 cycas @nursena @mrskulkedisi
Rabbım yardım etsin sanada arkadaşım ya anlayıssız ınsanlarla calısmak cok zor gercekten yaAy canım Allah yardımcın olsunBen muhasebeci olduğum için oturuyorum ama metrekaresi büyük bir mağaza olduğu için bir müşteri ile en az yarım saat en fazla 3-4 saat ilgilenilmesi gereken bir iş yapıyorum Valla bugün 3kez kustum artık ağlama krizi gecirdim hamile olduğumu anlamıyorum bile
benimde cıkmaya başladı daha doğrusu bel cevrem karnım hamılelık donemınde kaslar gevşiyomus salıyormus o yuzden vucut aynı kılodayım bende hala ama beli lastıklı birşeyler giyiyorum artık :)Kızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
Rahimde plesanta içinde sıvısı ve eşi var sadece bebiş değil sadece
elbette sağlık ocağı takıbınde olmak gerekıyor cok yardımcı oluyorlarKızlar bugün sağlık ocağına gittim. Gebelerin 12. Haftaya kadar kayıt olması gerekiyormuş. Yapılacak aşılar varmış ve Doğum sonrası bebeğin takibi için bu haftalarda bildirmek lazımmıs. Sağlık ocağına bildiren var mı
bende bayram da memleketime gittim geldim bişey yoktu eve geldim bi haftada zor toparladım kusma sureklı oğurme kı hiç kusma yaşamamıstım yol hava değişikliği malesef etkiliyorKızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorumumarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi
Hayırlı haberlerle canım benim çıkınca yaz bizedeVe bugun benım doktor kontrolum var 11:15 de inşallah herşey yolunda cıkar
Denicem cok agriyor neden ki acaba korkuyorumda44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beni
Sagol. Canim baslayin bakalimmmGünaydın herkese mutlu bir gün olsun inşallah
Anketimiz de açılmış @Ytmz eline sağlık canım
Oylamak için sabırsızlanıyorum
Sagol canim sagol kuzmEllerine sağlık canım emeklerin için
Çok geçmiş olsun ayrıca
minoset verfi doktor parol vermedi canim dun yarisini ictim icmek istemiyorum cok zorda kalmadikca icme demisti doktorum gecse yaa hemen ins normaldir ters gden bise yokturCok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?