Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
Kızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorum umarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi
yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu arada cycas
kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Günaydın canım cok şükür evimdeyim ve tartıldım 69.5 kilom :)
Ben basim agridiginda türk kahvesi içiyorum onun agri kesici özelliği var bende etki ediyor deneyebilirsiniz bir fincandan bebegede zarar gelmez
Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu arada cycas
kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Cok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsun
Ay canım Allah yardımcın olsun Ben muhasebeci olduğum için oturuyorum ama metrekaresi büyük bir mağaza olduğu için bir müşteri ile en az yarım saat en fazla 3-4 saat ilgilenilmesi gereken bir iş yapıyorum Valla bugün 3kez kustum artık ağlama krizi gecirdim hamile olduğumu anlamıyorum bile
Kızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
benimde cıkmaya başladı daha doğrusu bel cevrem karnım hamılelık donemınde kaslar gevşiyomus salıyormus o yuzden vucut aynı kılodayım bende hala ama beli lastıklı birşeyler giyiyorum artık :)
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Gebelerin 12. Haftaya kadar kayıt olması gerekiyormuş. Yapılacak aşılar varmış ve Doğum sonrası bebeğin takibi için bu haftalarda bildirmek lazımmıs. Sağlık ocağına bildiren var mı
Kızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorum umarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi
bende bayram da memleketime gittim geldim bişey yoktu eve geldim bi haftada zor toparladım kusma sureklı oğurme kı hiç kusma yaşamamıstım yol hava değişikliği malesef etkiliyor
Cok kotuysen parol ic bi tane arkasindan bir fincan turk kahvesi ic ve uyumaya calis insallah gecer migrenden cok cektim hamileyken ve emzirirken gecmis olsun
minoset verfi doktor parol vermedi canim dun yarisini ictim icmek istemiyorum cok zorda kalmadikca icme demisti doktorum gecse yaa hemen ins normaldir ters gden bise yoktur