2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hangi alanda calışıyorsun canım fabrıkada

Günlük 7,5 saatten fazla çalıstıramaz seni iş kanununda bu şekilde erken çıkma hakkın var bi araştır istersen 8-6 benim 4 gün çalısıyorum toplu kullanıyorum
Biliyorum kuzumda bunlar isi kilifina uyduruyolar yemek saatini molalari cikinca 8 saat kaliyo yarim saat kalio onuda on dk ondk molalara böl dio

Biliyorum kuzumda bunlar isi kilifina uyduruyolar yemek saatini molalari cikinca 8 saat kaliyo yarim saat kalio onuda on dk ondk molalara böl dio
Vay be oda iyiymiş.Sende kullan molalarını 2 saatte bi verirsin mola sürekli atakta kalmak yoruyordur Allah kolaylık versin

Ya canım o iş öyle olmuyor işte adamları şikayet edip nasıl bakılır yüzlerine. Yüzsüzlük haksızlık onlara yakışır ben yapamam. Haa bakarım işten çıkarılıyorum (ki yapmazlar) o zaman tüm haklarımı ararım susmam

Bizde de ara molalar olmadığı halde imza attırıyorlardı bi dönem. Şimdi imza da attırmıyorlar kesin ona da bi yol bulmuşlardır :))

hangi alanda calışıyorsun canım fabrıkada
Ben fabrikada çalışmıyorum canım mağazacılık sektöründeyim mağazanın kasa muhasebe sorumluluğundayım ama mağaza içinde olunca kalkıp eşek gibi bakıyorsun müşteriye maalesef sabah 9dan 8e kadar calısıyorum eve gitmem 9u buluyor

Merhaba güzel anneler, bir şey soracaktım. Bu ikili test sonuçları e-nabız uygulamasında görülüyor mu? Bilgisi olan var mı acaba. Henüz çıkmamış eğer ordan görebiliyorsak. Merak ediyorum.

Merhaba güzel anneler, bir şey soracaktım. Bu ikili test sonuçları e-nabız uygulamasında görülüyor mu? Bilgisi olan var mı acaba. Henüz çıkmamış eğer ordan görebiliyorsak. Merak ediyorum.

Yaptırdığın hastanenin laboratuvar sonuçlarına bak canım e-nabız a geç yükleniyor sonuçlar.

Yaptırdığın hastanenin laboratuvar sonuçlarına bak canım e-nabız a geç yükleniyor sonuçlar.
Teşekkür ederim canım. :) Baktım da dosya numarası istiyor bende öyle birşey yok. Yarın gideceğiz zaten hastaneye ama merak etmiştim. Neyse bekleyeyim bakalım. :)

Teşekkür ederim canım. :) Baktım da dosya numarası istiyor bende öyle birşey yok. Yarın gideceğiz zaten hastaneye ama merak etmiştim. Neyse bekleyeyim bakalım. :)

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. Bu merak ve sabırsızlıkla 7 ay daha nasıl başa çıkacağız çok merak ediyorum :)))

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. Bu merak ve sabırsızlıkla 7 ay daha nasıl başa çıkacağız çok merak ediyorum :)))
Sorma. :)) Habire girip bakıyorum. Sağlıklı olmaları tek temennimiz. İnşallah hepimiz güzel şekilde tamamlarız süreci. :)

hakkında yapılan bütün test sonucları eğer cıktıysa orada gözükür

bende bir dönem çalışmıştım o şekılde kasadaydım bır bayan gıyım magazasında ama aynı zamanda oturmak ıcın tabure yoktu malesef gercekten cok yorucu oluyordur Rabbım yadım etsın Güç kuvvet versın sıze, bebeğinle konus ben oyle yapıyorum haftada bır yada 2 yüklemelerım oluyor sureklı egıl kalk yapmak zorunda kalıyorum ve ınanılmaz bel ağrım oluyor kıtlenıyorum. Korka korka beklıyorum yuklemelerı bu sefer konustum annene yardımcı ol dedım bıraz yorulucaz sonra dınlenıcez dedım sende guclu bu bebeksın falan cok sacma belkı ama iyi hıssettırıyor ve guc buluyorsun ben buluyorum yanı :)))

Canm orada verilir mi bilmiyorum ama google da tahlil sonuçları var oradan cikiyo. Kan verirken barkod veriyorlar ya oradaki dosya numarası ile bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…