Kizlar, doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullanmami istedi. Ben sadece omega 3 diye dusunmistum ama icinde folik asitten demire, cinkodan b vitaminine her şey var. Çok iyi beslendigimi soyleyemem aslinda iyi oldu vitaminler olmasi ama bundan veya buna benzer multivitamin kullananiz var mi
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Gebelerin 12. Haftaya kadar kayıt olması gerekiyormuş. Yapılacak aşılar varmış ve Doğum sonrası bebeğin takibi için bu haftalarda bildirmek lazımmıs. Sağlık ocağına bildiren var mı
Kizlar, doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullanmami istedi. Ben sadece omega 3 diye dusunmistum ama icinde folik asitten demire, cinkodan b vitaminine her şey var. Çok iyi beslendigimi soyleyemem aslinda iyi oldu vitaminler olmasi ama bundan veya buna benzer multivitamin kullananiz var mi
Ben de imom kullanıyorum ve gerçekten etkili. Tırnaklarım asla uzamaz tırnaklarım bile sertleşti. Hatta miniğimin gelişimi önden gitmeye başladı. Ki o kadar mide bulantısı kusmaya benim ayakta durmam zordu
Öyle diyorlar ama ben de kız da erkekte belirtileri var. O yuzden artık bıraktım cinsiyet işini :)) her şeyi okudum gelmiş geçmiş forumdaki cinsiyet belirtilerini :)))
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Gebelerin 12. Haftaya kadar kayıt olması gerekiyormuş. Yapılacak aşılar varmış ve Doğum sonrası bebeğin takibi için bu haftalarda bildirmek lazımmıs. Sağlık ocağına bildiren var mı
Evet banada yüksek geliyor canım ama benim ilk doğumun sezeryan ve şimdi normal istiyorum her hastane her doktorda yapmiyor oyuzden doktorum o hastanede mecburum yani
Doğum ücretleri çok değişken. Ben kusmalarım olmasa başka bir şehirdeki hastaneye gidecektm ordaydı doktorum. Onlar 3000e yakın sezeryan yapıyorlar. Şuan ki doktorum 1500 civarıydı sanırım tam bilmiyorum ama yarısı kadar. Zaten dr muayene ücretide biri 120 diğeri 65 tl. Hastaneden hastaneye değişiyor ama benim gittiğim hastane mersinin iyi bir hastanesi üstelik.
Ben telefonda kaydımı yaptırdım aşı için 6. Ayında çağıracağız dediler ama başka msj larda aşı için daha erken dönemde çağırdıklarını okudum sana herhangi bi zaman bildirdilermi aceba
Ben telefonda kaydımı yaptırdım aşı için 6. Ayında çağıracağız dediler ama başka msj larda aşı için daha erken dönemde çağırdıklarını okudum sana herhangi bi zaman bildirdilermi aceba
Kızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorum umarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi
yas sehir sat dogum tarihi kacinci bebek cjnsiyet biy guncel kilo baslangic kilo ve son kilo canim bu arada cycas
kuzum aklimdadin senide etiketlemisim kilo.bildirimini yarin yaparim demistin
Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben