2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar, doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullanmami istedi. Ben sadece omega 3 diye dusunmistum ama icinde folik asitten demire, cinkodan b vitaminine her şey var. Çok iyi beslendigimi soyleyemem aslinda iyi oldu vitaminler olmasi ama bundan veya buna benzer multivitamin kullananiz var mi

Eklentiler

• 20180629_213115.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
Ben bildirdim hemşireye tahlil sonuçlarımı falan attım çok ilgiliydi sagolsun istediğin zaman bana ulaşabilirsn dedi

Ben de imom kullanıyorum ve gerçekten etkili. Tırnaklarım asla uzamaz tırnaklarım bile sertleşti. Hatta miniğimin gelişimi önden gitmeye başladı. Ki o kadar mide bulantısı kusmaya benim ayakta durmam zordu

Off abartmasınlar yaa ne yapıyorlar altınla mı dikiyorlar anlamıyorum
Evet banada yüksek geliyor canım ama benim ilk doğumun sezeryan ve şimdi normal istiyorum her hastane her doktorda yapmiyor oyuzden doktorum o hastanede mecburum yani

Canım ben oglumu Mersin'de doğurdum şimdi kapandı özel doğuş Hastanesi'nde drum Öznur karaer bozkurt idi çok memnun kaldım ondan

Ben bu hafta bildirdim sonunda 21. Hafta tetenoz aşısı yapılacakmış

Ben telefonda kaydımı yaptırdım aşı için 6. Ayında çağıracağız dediler ama başka msj larda aşı için daha erken dönemde çağırdıklarını okudum sana herhangi bi zaman bildirdilermi aceba

Kızlar geçen pazardan bu yana hamile hamile geziye çıktım, Karadenizi gezelim görelim dedik.. düne kadar çok iyidim dünden bugüne kusup duruyorum umarım yollardandır tam 11 haftalık olduk bu saatten sonra kusmalarım olmaz di mi

Kuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…