2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf cook cook uzuldum rabbim sabrini versin hangi birine uzulec3ksin gercekten soylememekk en iyisi soyleyecek kelime bulamiyorum ne denilebilirki rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin bizleride ici sira basiniz sagolsun

Meehabaa :) bizde ciktik kontrolden 5 gun ileri ciktik :) kocaman olmus kipir kipir ama inat etti cinsiyetini gostermedi :)) 1.2 ense kalinligimiz burun kemigi de gayet net gorundu :) kanimizi verdik ikili test icinde ❤
masallah gozunaydin darisi bana jnsallah 2 gun sonra cok heyecanliyim en son 6 haftalikti simdj 12 haftalik insallah allahin izniyle

Iyi aksamlar kizlar bende ocak annesi olacagim nasipse benim cok fazla mide yanmam var acken bulanti tokken yanma cok zorlaniyorum bu mide yanmasi nasil gecer aranizda bilgisi olan varmi?
Ben en sonunda doktora soyledim o da ilac verdi. Sut icerek halledebiliyordum ben. Istersen dene canim; ama surekli olmasi benim sinirimi bozdu acikcasi. Doktor da rennie verdi

Meehabaa :) bizde ciktik kontrolden 5 gun ileri ciktik :) kocaman olmus kipir kipir ama inat etti cinsiyetini gostermedi :)) 1.2 ense kalinligimiz burun kemigi de gayet net gorundu :) kanimizi verdik ikili test icinde ❤
Hayırlı olsun canım maşallah minigine benimki de 2 seferdir 5 gün önde gidiyor Dr bir sonraki kontrolde satı değiştirebiliruz dedi

Nedir bu inatcilardan çektiğimiz :) bizimki de aksine hiç hereket etmemeyi tercih etti bacaklarını dahi oynatmadı azıcık oynarsa görücez yarim saat bekledik ama bizde göremedik cuma günü tekrar bakicak once sağlıklı olması tabi merak iste

Ben su anda Istanbul'da ailemin yanindayim, kendi doktorum orada kontrole gidip bana haber ver dedi. Ayrica cinsiyeti icin de kiz olabilir tahmininde bulunmustu. Bugun gittigim doktor da ne cinsiyeti bu haftada belli olmaz o, cok kucuk zaten dedi biraz tersledi. 14.haftada belli olmaz miydi ki? 2 hafta once kendi doktorum fikir yuruttu.

Kızlar kasıklarına cok kötü bıçak saplanır gibi ağrılar girdi dayanılıcak gibi değil taksideyim suan dua edin lütfen

Elden veriyorlar raporu sonucunuz çıkmış ben direk gidip aldım sizin baktığınız kan sonucu Raporu hastaneden almanız gerekiyor devlet hastanesi ise tabii .
Bahsettiğiniz tarama sonuçları mı ? Ben sureklı ınternet bakıyorum cıkmamış doktorum 2 hafta sonra cıkcak demişti bugun gunumu doldurdum

Ne guzel yaa gozukse doktorunuz soylecekmis benimki gosterdigi halde soylemedi bende hic anlamiyorum

Ne guzel yaa gozukse doktorunuz soylecekmis benimki gosterdigi halde soylemedi bende hic anlamiyorum
Evet malesef bazı doktorlar çok garantici 16 haftadan önce söylemiyor neyseki doktorum anlayışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…