2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim ne guzel kaç haftaliksin tam olarak

Kızlar kasıklarına cok kötü bıçak saplanır gibi ağrılar girdi dayanılıcak gibi değil taksideyim suan dua edin lütfen
Canim korkma panikleme bisey yoktur insallah enfeksiyon vs olabilir ama rahim buyudukce arada kramplar olabilir stres yapma Allaha emanet insallah

Benim sonuclarım cıkmış ama ben betaya baktım 39,4 gibi bişey değere göre erkek :) hurafe tabi
Risk derecesini dr a soracagım artık

Eklentiler

• A1339B71-4126-4EBD-9209-2334BC112B75.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Meehabaa :) bizde ciktik kontrolden 5 gun ileri ciktik :) kocaman olmus kipir kipir ama inat etti cinsiyetini gostermedi :)) 1.2 ense kalinligimiz burun kemigi de gayet net gorundu :) kanimizi verdik ikili test icinde ❤
Maşallah miniğine canım sağlıcakla gelsin

Ağrı'daki Leyla ölü bulunmuş ben nefes alamıyorum böyle haberleri izleyince kendime gelemiyorum bakmaya doyulamayacak güzellikte kız çocuğu nasıl kıyabiliyorlar ben yiğenimi öperken canı acır diye uzaktan öpüyorum nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor benim o kadar darlanıyorum ki gelecekten o kadar korkuyorum ki

Bende Az önce okudum kahroldum.Biz evlatlarımızı nasıl koruyacağız bu pislik sapık insanlardan bilmiyorum.Düşündükçe korkularım daha da büyüyor

Aynen öyle televizyonlarda hep çocuk conayetleri istismarlar ne istiyorlar anlamıyorum küçük cocuklatdan yazık günah ne insan sevgisi ne Allah korkusu kaldı insanlarda nereye gidiyor toplum bilmiyorum sonumuz hayır olsun gelsin su idan

Insanin kalbi dayanmiyor ya! Bugun yegenimle disari ciktim, bir saniye gozumu ustunden ayiramadim. Kizim nolur elimi tut diye diye eve geldim. Bizim de evladimiz olacak insallah. Insan korkuyor gercekten. Minicik cocuklara nasil kiydilar

Bu bebişinin cinsıyeti belli mi ?
Zaten kesin konuşmıyıruz genel olarak oyle oluyırmus :)
Belli değil canım
12+2 de gittik ense kalınlığı biraz fazla çıktı.
Doktorumun ve dolayısıyla bizim moralimiz bozuldu. Hiç cinsiyetin adı bile geçmedi.
15 hafta da tekrar ölçüm yapacak.
Genetik testin sonucu çıkacak.

Kızlar bebek iyi cok şükür dr canlı kıpır kıpır dedi yarın için normal pol.randevysu verdi daha detaylı bakılsın dedi idrar alındı belki enfeksiyon vardır diye ama benm agrım devam ediyor
Canım yoruldun mu çok mu ayakta kaldın ondan ağrı oluyor yatıp dinlen sabaha kadar

Maşallah bebişine canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…