- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
Eee kiz kesin mi peki :) masallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee kiz kesin mi peki :) masallah..
Canm kemik yapısını kıza benzetti ama kesin kız demedi:)Eee kiz kesin mi peki :) masallah..
Aynen canım daha küçük.netleşmesi için 16. haftayı devirmek gerekiyor sanıım bana de erkek dedi ama kesin değil dedi bakalım hayırlısı
Degil canm 3 hafta sonra netlesir dediBen normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ense kalinligi ve cinsiyet icin yarin özele randevu aldim ❤ :)
Şafak sayiyoruz yaa :)
Masallah minnaaka son kararimi acaba ❤❤ saglicakla gelsin
Evet kemik yapısından tahmin ediliyormuş. Bende etti . Hislerim doğru mu çıkıyor neCanm kemik yapısını kıza benzetti ama kesin kız demedi:)
Bende unutuyorum hele uyurken oyle absürt şekillere girerek uyuyorum ki sonradan aklıma geliyor bebeğe bişiy olursa falan diye, hatta annemlerde temizlik yaptım kendi evimde yapmıyorum annemlerin camlarını kapılarını bi güzel sildim, nasıl hissediyorsun ben hiç hissetmiyorum sadece arada bi kasık ve alt karın sancım oluyor bebişim ben buradayım diyor sanırım o kadar başka da bişiy yokKızlar çoğu zaman gebe olduğumu unutuyorum. Ne Zaman ki hissediyorum onu, gülüyorum .
Bi de ultrason muayenesinde aaa ben hamileyim diyorum içimden
Doktorum hissetmen normal . Kadından kadına değişir dedi . 20.nci haftadan itibaren gümbür gümbür hissedersin zaten dedi
bebişin hiç oraları gözükmüyor kii :)Bizimki akrobatik hareketler yapıyordu :) cinsiyet için bişey söylemedi tahmini olan varmı?
birşey olmaz aslında ama bi süre sonra rahatsız etmeye baslıyor kasılıyor flan bende yuzustu cok yatmayı severım sımdılık yarı yuzustu pozısyonlar da takılıyorumBende unutuyorum hele uyurken oyle absürt şekillere girerek uyuyorum ki sonradan aklıma geliyor bebeğe bişiy olursa falan diye, hatta annemlerde temizlik yaptım kendi evimde yapmıyorum annemlerin camlarını kapılarını bi güzel sildim, nasıl hissediyorsun ben hiç hissetmiyorum sadece arada bi kasık ve alt karın sancım oluyor bebişim ben buradayım diyor sanırım o kadar başka da bişiy yok
İlk doğum daha riskliymiş bu konuda, iyi düşün iyi olsun canım.Vermedi canım.
Benim 24 haftada civarı ayrıntılı usde bir damarda az sıkıntı çıktı.
37 haftada oldu doğum.
Senin erken işaret vermiş mutlaka tedbirini alır doktor.
Bu 2.den nedense korkuyorum ben sanki daha erken gelecekmiş gibi.
Nipt testinde aslında dnadan cinsiyeti de söylüyorlarnetleşmesi için 16. haftayı devirmek gerekiyor sanıım bana de erkek dedi ama kesin değil dedi bakalım hayırlısı
Yüz üstü yatamıyorum göğüslerim izin vermiyor birer füze oldular kendileribirşey olmaz aslında ama bi süre sonra rahatsız etmeye baslıyor kasılıyor flan bende yuzustu cok yatmayı severım sımdılık yarı yuzustu pozısyonlar da takılıyorum![]()
Yüz üstü yatamıyorum göğüslerim izin vermiyor birer füze oldular kendileri![]()
onu sormadım belli oluyormu diye bakalım gelen sonuçta yazacak mıNipt testinde aslında dnadan cinsiyeti de söylüyorlar![]()
Benim göğüslerim bedenime göre hayli küçüktü hatta üniversiteyken ev arkadaşlarımdan ötürü ciddi psikolojimi bozmuştum benim niye yok diye ama beni şimdi görsünler bi deee 75 beden olan göğüslerim 95 olmuştur herhaldeHahahahah ilahi yabende hep yüz üstü yatardım ama yok olmuyor
Bir de ailene söyleyebildin mi hamileliğini en azından annene falan?
benim memişler hep küçük oğluma gebe ve süt verirken meme gibi duruyordu gerisinde hep küçük idiBenim göğüslerim bedenime göre hayli küçüktü hatta üniversiteyken ev arkadaşlarımdan ötürü ciddi psikolojimi bozmuştum benim niye yok diye ama beni şimdi görsünler bi deee 75 beden olan göğüslerim 95 olmuştur herhaldesadece ablam biliyor kimseye söyleme diye tembihledim onu da :)
Ay cok güldüm buna cok tatlı görünüyor anne karnında baslams yaramazlıga:)Bizimki akrobatik hareketler yapıyordu :) cinsiyet için bişey söylemedi tahmini olan varmı?
Benim göğüslerim bedenime göre hayli küçüktü hatta üniversiteyken ev arkadaşlarımdan ötürü ciddi psikolojimi bozmuştum benim niye yok diye ama beni şimdi görsünler bi deee 75 beden olan göğüslerim 95 olmuştur herhaldesadece ablam biliyor kimseye söyleme diye tembihledim onu da :)