bende suan yaklasık hemen hemen 1 kg almıs gozukuyorum hemde 4-5 günde kontrol edebilirm inşallahteşekkür ederim mide bulantısı biraz azaldı iştah açıldı baktım 600 gr almışım
Kızımda suteklı kusmama mıde yanmama ve yemegı azcık yememe ragmrn okadar kılo almıştım malesef :/bende suan yaklasık hemen hemen 1 kg almıs gozukuyorum hemde 4-5 günde kontrol edebilirm inşallahfazla kılo almak korkulu rüyam suan bebeğime yetecek kadar alabileyim yeter bu aralar hamur işi tost fln o tarz seyler cok yedım sanırım ondan oldu bende hemen kılo yapıyor zaten hamıle kalmadan once 2-3 senedir ekmek tüketmiyordum ben birde düşün arada nadir A aurora_z nedenn
en hızlı kılo alınan dönem 2.trimestermış aslında sımdı baska sayfalarıda okuyorumda 6 kg gecmezsek bu dönemde iyidirBulantilar kesildi verdigim 2 kilonun 1 kilosunu geri aldim bile :)
biraz sabret canım zaman gectıkce enerjın az az yeıne gelmeye baslayacak mıden bıraz daha normallesecek sadece sabır et bekleMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
Bulantılarım halsizliğim çoğaldı. Mutfağa zor giriyorum. Gün boyunca yatmak istiyorum. Hiç birşey yapmaya gücüm yok gibi hissediyorum. Bir taraftan oğlumla ilgilenemiyor olmak beni çok üzüyor. Bir taraftan eşim halimi anlamıyor. Ev islerini yapmam konusunda üzerimde hep bir baskı var. Ama ben yapamıyorum. Canlanıp harekete geçmeyi artik normale dönmeyi o kadar çok istiyorum ki. Nasıl olacak bilmiyorum günlerim ağlayarak geçiyor.
Bdvye yazılacak kadar derdim varmış. Ama en iyi siz anlar akıl verirsiniz belki bana
Tek caren zofran habı veya gun asırı serımMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
Bulantılarım halsizliğim çoğaldı. Mutfağa zor giriyorum. Gün boyunca yatmak istiyorum. Hiç birşey yapmaya gücüm yok gibi hissediyorum. Bir taraftan oğlumla ilgilenemiyor olmak beni çok üzüyor. Bir taraftan eşim halimi anlamıyor. Ev islerini yapmam konusunda üzerimde hep bir baskı var. Ama ben yapamıyorum. Canlanıp harekete geçmeyi artik normale dönmeyi o kadar çok istiyorum ki. Nasıl olacak bilmiyorum günlerim ağlayarak geçiyor.
Bdvye yazılacak kadar derdim varmış. Ama en iyi siz anlar akıl verirsiniz belki bana
İnşallah canım inşallah..biraz sabret canım zaman gectıkce enerjın az az yeıne gelmeye baslayacak mıden bıraz daha normallesecek sadece sabır et bekle
Canım beslenmem de sorun yok aslında.Sadece kendi hazırladıklarımı yiyemiyorum. Evdeyken hazır birseylerle dolduruyorum midemi.Tek caren zofran habı veya gun asırı serım
Sana yardımcı olcak komse yok mu evını temızlese ? Tansıyonun dusmuyorsa cocugunla parka galan gıtsen,akraba zıyaretlerı de olurCanım beslenmem de sorun yok aslında.Sadece kendi hazırladıklarımı yiyemiyorum. Evdeyken hazır birseylerle dolduruyorum midemi.
Annem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.Sana yardımcı olcak komse yok mu evını temızlese ? Tansıyonun dusmuyorsa cocugunla parka galan gıtsen,akraba zıyaretlerı de olur
Esın de tuhaf bıseymısAnnem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.
Sanırım annemi çağıracağım.
Suan benim yasadıklarımı yazdın. Bende hic birsey yapamıyorum ayakta bile zor duruyorum bende vitamin eksikliği var onunda etkisi var sürekli yatmak istiyorum esim sen kendini o piskolojye sokuyosun halsiz değilsin diyo oda beni anlamıyo oturdum cocuk gibi ağladım karsısında gecen gün cok tuhaf bi haldeyimMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
Annem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.Sana yardımcı olcak komse yok mu evını temızlese ? Tansıyonun dusmuyorsa cocugunla parka galan gıtsen,akraba zıyaretlerı de olur
Ya eş tarafından anlaşılamamak çok zor. Ben de bir ağlamaya başlasam durduramıyorum kendimi. Yorulana kadar ağlıyorum.Suan benim yasadıklarımı yazdın. Bende hic birsey yapamıyorum ayakta bile zor duruyorum bende vitamin eksikliği var onunda etkisi var sürekli yatmak istiyorum esim sen kendini o piskolojye sokuyosun halsiz değilsin diyo oda beni anlamıyo oturdum cocuk gibi ağladım karsısında gecen gün cok tuhaf bi haldeyim
Bir dediğimi iki etmiyor sağolsun yardımcı oluyo ama bazı şeyleri bilerek yaptıgımı düşünüyor annesini yengesini örnek gösteriyor o öyle değildi bu böyle değildi sen abartıyosun falan herkesin bünyesi aynı değil ben kaldıramıyorum Allahtan annem yakınım da yoksa napardım bilmiyorumAnnem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.
Sanırım annemi çağıracağım.
Ya eş tarafından anlaşılamamak çok zor. Ben de bir ağlamaya başlasam durduramıyorum kendimi. Yorulana kadar ağlıyorum.
Canim ya seni cok iyi anliyorum ben de sabirla bu donemin gecmesini bekliyorum ki onumde daha ev tasima vs merasimleri var oglumla hep etkinlik yapardik cocukla istedigim gibi ilgilenemiyorum tuvalet egitimine basladik o ayri bir stres ama sagolsun esim cok yardimci o da tatil oldugu icin su an temizlik yemek o yapiyor ben mutfaga giremiyorum kokuyor halimi goruyor o da esin de sana daha cok destek olmali bu surecte annen kiz karddesin yok mu.onlardan destek alsan Allah ysrdimcimiz.olsunMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
canım benim ilk gebelikteki rahatlık yok evde senden bakım isteyen bir çocuk birde iş becerisi olmayan koca ile zorMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Ben artık Allaha yalvarmaya başladım. Bu sürecin geçmesi için. Çok zor günler geçiriyorum. Psikolojik anlamda da çok etkilendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?