- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
5. Haftada başlattılar bana da corasprine öyle bi kanama falan bişiyim olmadı ama yarın ikili test için gideceğim o zaman sorayım bi bakalım doktorabenim kanamam olduğu için 10.haftada bıraktırdılar
ileride belki clexane vereceklerini söylediler (coraspinin etki süresinin clexanedan daha uzun olduğunu söylediler o yüzden onu vermeyeceklermiş)
Oh maşallah ne güzel iki tane genç kızın var :)İki kızım var canım :) 12-16 yaşında sipalar :)
İki kızım var canım :) 12-16 yaşında sipalar :)
Oh maşallah ne güzel iki tane genç kızın var :)
aayy senin gelecek bebişin bir güzel annesi iki melek anne yardımcısı olacak :))
gözün aydın canım. sen nerelerdesin özlettin kendini
oy massallah massallah :)) bakalım bunda yumurtadan ne cıkacak :))İki kızım var canım :) 12-16 yaşında sipalar :)
oy massallah massallah :)) bakalım bunda yumurtadan ne cıkacak :))
annem geldi benimde eşime sorda oğlum yine oğlan olursa üzülürmüsün (anneme dr erkeğe benziyor demedik daha) eşim yoo üçüncü farz oldu o zaman dedi :))İnşallah canımm :)) Kızlar ve ben kız istiyoruz babamız sorun değil erkek olmazsa bir tane daha yaparız diyor
annem geldi benimde eşime sorda oğlum yine oğlan olursa üzülürmüsün (anneme dr erkeğe benziyor demedik daha) eşim yoo üçüncü farz oldu o zaman dedi :))
Kusura bakma ama eşin tam bir odunmuş hamile kadının üzerine bu denli gidilirmi ne hakla annende kalmana izin vermiyormuş sahibin değil eşin o senin aşırı sinirleniyorum böyle durumlara lütfen sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran işlerinide bi program yap kendine birgün süpür birgün sil bölümlere ayır sanada kolaylık olur cok yorulmazsınAnnem bana yakın ama o da köye gitti. Köy de uzak değil aslında yarım saatlik yol. Aslında köy havası da iyi geliyor bana fakat eşim izin vermiyor orada kalmama. Hem oğlumla da ilgilenen oluyor.
Sanırım annemi çağıracağım.
Odun olan kimKusura bakma ama eşin tam bir odunmuş hamile kadının üzerine bu denli gidilirmi ne hakla annende kalmana izin vermiyormuş sahibin değil eşin o senin aşırı sinirleniyorum böyle durumlara lütfen sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran işlerinide bi program yap kendine birgün süpür birgün sil bölümlere ayır sanada kolaylık olur cok yorulmazsın
Valla kadının annenin insanin halinden anlamayan herkes canımOdun olan kim
allah herkesin gönlüne göre versin canımişte o kadarAllah gönüllerine göre versin artık diyecek bir şey yok.
Benim annemde 4.yü yapar mısın gerçekten diyo
Aman anne dedim 3ün 5in lafı olmaz artık bundan sonra
Bu arada benim eşimin ilk çocuğu olacak. İkinci evliliğim benim :) O yüzden onun için de farketmiyor aslında da ben kız dedikçe o da erkek diyor :)) Hayırlısı olsun cümlemiz için
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin miniğinBenim ikili sonucu da geldi çok şükür temiz çıkmış. Henüz dr.a göstermedim tabii ama değerler risk altındadır yazıyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah.
Birde diğer sayfalarda T-BhCG sonucuna göre cinsiyet tahminleri yapılmış. 50 altı erkek 50 üstü kız diye ne kadar doğru acaba
Üstteki mesajı şimdi gördüm sıcak başıma vurdu zaarValla kadının annenin insanin halinden anlamayan herkes canıminşallah sidelyacım alınmaz böyle konuştuğum için :)
Sağol canım sen de yaptırdın mı genetik testHadi gözün aydın darısı baaşımıza:)
Vee kizlar benim bebisim kiz mis kesin dedi doktor
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin miniğin
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsinVee kizlar benim bebisim kiz mis kesin dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?