2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin guzel hamisler♥
Ikili test icin kacinci hafta gidilmesi gerekiyor bana agustosta gel dedi o zamanda 14 haftam bitecek o zaman mi yapiliyor

nasılsınız hanımlarr
iyiydim düne kadar valla ben beyaz ekmek cook tuketmeyım dıye tam bugdaylıya gecış yapayım dedım kılo yapmasın cok kusturdu dun ekmek benı resmen bugun ekmeklıkte kalmıs gordugum gıbı oğurmeye basladım anladım gercekten ekmekten olmuş kestım dırek almam bıdaha eve ayın 21 ini beklıyoruz randevu ıcın heyecanlaa

benimde ekmekle zorum var bende de mide bulantısı yapıyor sağlık olsun arkadaşım ne yapalım
benimde 19-20 Temmuzdu sanırım benimde randevu

Gunaydin guzel hamisler♥
Ikili test icin kacinci hafta gidilmesi gerekiyor bana agustosta gel dedi o zamanda 14 haftam bitecek o zaman mi yapiliyor
canım ben 11-14 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum drunu ara sor istersen gecikmiş olurmuyuz diye

benimde ekmekle zorum var bende de mide bulantısı yapıyor sağlık olsun arkadaşım ne yapalım
benimde 19-20 Temmuzdu sanırım benimde randevu
Aynı zamanlarda gıdeceğız desene yıne doktora , bende ilk yiyemıyordum sonra gectı bıraz yıyorum sımdı de dedım beyaz ekmk yemeyım barı ama olmadı malesef

Sana teshıs nasıl konuldu benım kızıma daha bısey denılmıyor testler de yapıldı

Dedıgın magazaları burada hayatta bulamam netten mutlaka bakıcam ınsaAllah
Çocukken polen yüzünden gözlerim şişerdi. Yaylada Çam tozundan dolayı 4 yıl önce tüm vücudum kabardı hiç bir şey işe yaramadı ve son verdikleri serum karışımı işe yaramasa bilincimi yitirecektim acıdan ve kaşıntıdan. Yeni ev tozuna bile alerjim var bahar aylarına vs alerjim var. Kültür yapmadılar bana çünkü yaşadığım alerjik sıkıntılardan neye alerjim var belliydi zaten. Her kozmetik markasını kullanamıyorum. Önce bileğimde deniyorum pütür pütür yapmazsa kullanıyorum. Tozlu yerde nefes alamam asla. Bana önerilen tek şey alerji yapan bu durumlara maruz kalmaktan kaçınmak ve rinit olmamak için alerjik ortamlarda hap içmek. Senin kızın küçük olduğu için tesy yaptır. Testte koluna alerjenleri damlatarak nelere alerjis var söylüyorlar. Tedavisi yok tabii.
Uzunca yazdım sende kızında dikkat edersn böyle ortamlara diye :) Mağazalar yoksa netten al bazen super kampanyalar oluyor. Geçen ben yetişemedim arkadasım mother care kampanyasından neler neler almıştı ben öğrendiğimde tükenmişti :)

Kuzumda oyle kabarma kasıntı falan olmuyor dedıgın damlatma testını de yaptırdık busey cıkmadı
Herseye oksuruyor sonra bır bakıyıruz hıcbırseyı yokken bronsıt galan ıluyor sureklı hava yapıyoruz
Dedıgın magazaya baktım netten cok ama cok pahallıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…