2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bikaç haftadır öyle çok unutkanlık yaşamaya başladım ki. Anahtarla büyük sorunum var geçen gün kapıda kaldım çilingir çağırdım. Bu konularda çok dikkatli biriydim aslında. Var mı böyle unutkanlık yaşayan?
Ay ayni bn neleri unutmaya basladim anlatamam allah yardimcimiz olsun gecen bende anahtari unuttum esim geldi oyle kurtuldum yoksa allah biliyo ocagi unuttugum bile oluyo hic yapmazdim boyle seyler bnde

Ay ayni bn neleri unutmaya basladim anlatamam allah yardimcimiz olsun gecen bende anahtari unuttum esim geldi oyle kurtuldum yoksa allah biliyo ocagi unuttugum bile oluyo hic yapmazdim boyle seyler bnde
B vitaminlerin eksik olabilir Dr bana öyle demişti kizimda kullanmistim

Valla folik asitten beri hic bir takviye ilac yazilmadi doktorumla gittigimde konusacagim bu sefer gercekten bu unutkanlik yuzunden psikolojim de bozuldu
Ben 11 haftadan sonra folik asidi bıraktım doktorum bana balık yağı ve kan ilacı verdi ben söylemeden verdi sizde isteyin b12 eksiğin olabilir

B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Benim cok düşük cıktı devit 3 kullanıyorum günde 8 damla

Bayanlar bebegini hisseden varmi 14 haftama girdim elimi karnima koyuyorum bazen icerde biseyler oluyor ama bagirsakmi bebekmi cozemiyorum çikolata yersem daga net hisseder miyim

Ben de tüp bebek ile hamile kaldım,doktorum 20. Haftaya kadar hibor (clexane muadili) kullanacağımı hatta yaşım ileri olduğundan dolayı (39) 9 ayın tamamında da kullanma durumum olabileceğini söyledi. Tüp bebeklerde genel prosedür müdür bilmiyorum ama içini rahatlatmak için söyledim. Ben tedavimi yapan doktora çok güveniyorum.

Merhaba arkadaşım cinsiyet belli oldumu ikili test mi yaptırdınız nifty mi

Daha başlarda böyle olması korkuttu beni ya son aylara doğru ne oluruz

Pembelı cok tatlı bence ❣

Eklentiler

• 8B809445-F5DD-4DCC-A2FE-E6710DDB9BD7.webp
    8B809445-F5DD-4DCC-A2FE-E6710DDB9BD7.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 69
  • C53320C0-8C79-4E82-94EC-6FFD0666A5D5.webp
    C53320C0-8C79-4E82-94EC-6FFD0666A5D5.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 70
Back
X