2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim rus takvimindede çin takvimindede kız cıktı ama kabak gibi pipisini gördük yani zaten 2 seçenek var denk gelmesi cok normal hem annesi sende öğrenirsin bence bana ilk tahmin 13.haftada yapıldı

Deme öyle deme:) ben o takvime inanmak istiyorum çünkü işime geliyor:) 13. haftada da erkek mi demişlerdi canım ? 12.haftada bana kıza benziyor dedi ama inşallah değişmez.

Canım selam ben bugün öğrendim bir problem yok çok şükür Darısı başına

Gözün aydın canım

Çok şükür canım Gözün aydın
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dr aradi şükür sonucumuz güzel artık hiçbir şeye ihtiyaç yok dedi test olarak dedi Rabbime şükürler olsun

Çok zor ya durumun allah yardımcın olsun, diğer çocuğunla falan ilgilenecek kimsen yok mu yanında biri gelse biraz anne abla kardeş falan

Benim başım ağrımıyordu benim de 1 haftadır başım ağrıyor. Sıcaklardan sanırım özellikle oturduğum yerden kalkarken falan

Doktoruna danış bence. Belki sağlık ocağıns yönlendirir

Kızlar bugün alışveriş listesi hazırladık. Çeyiz diziyor gibi hissediyorum kendimi

Selam kızlar ilk dogumundan sonra saglık sorunu yaşayan varmı aranıda varsa nedir ben normal dogumdan iki saat sonra hemotom geçirdim yani damar kopmasına bağlı aşırı kanama şimdide 13 haftalık bebeğim aynı korku var yine

Bir an önce dogum yapacagimiz gün gelse artik saglikli bir şekilde kucagimiza alsaydik hayirlisiyla hergün bişeyler duyuyoruz insan ister istemez üzülüyor
O kadar çabuk geçmesin :)
Şu an hayatının geri kalan kısmının en rahat dönemini yaşıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…