2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim rus takvimindede çin takvimindede kız cıktı ama kabak gibi pipisini gördük :KK48: yani zaten 2 seçenek var denk gelmesi cok normal hem annesi sende öğrenirsin bence bana ilk tahmin 13.haftada yapıldı

Deme öyle deme:) ben o takvime inanmak istiyorum çünkü işime geliyor:) 13. haftada da erkek mi demişlerdi canım ? 12.haftada bana kıza benziyor dedi ama inşallah değişmez.

Benim de daha gelmedi. Seninle aynı gün kan vermişiz, 5 Temmuz bana gelen mesajın tarihi de. 10 iş günü diyor orada canım o da çarşamba perşembeye denk geliyor. Ferah tut içini daha vakit var. Hepimiz temiz sonuçlar alalım inşallah.

Canım selam ben bugün öğrendim bir problem yok çok şükür☺️ Darısı başına

Gözün aydın canım☺️

Çok şükür canım :dua: Gözün aydın :nazar:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dr aradi şükür sonucumuz güzel artık hiçbir şeye ihtiyaç yok dedi test olarak dedi Rabbime şükürler olsun

Canım drum başta hastane de yatmam için çok ısrar etti ilaç yazmadı pek ben de ilk hamileliğim de kullanmıştım zofran dediğin gibi bulantıyı kesmiyor ama en azından kusmayı azaltıyor bunda iki bebek olunca mı ne vücudum çok yıprandı beş kilo verdim artık hemşireler damar bulamıyor ben ilaç desem yine hastaneye yat dicek ama kızımı bırakıp gidemiyorum da geçicek diye bekliyorum bakalım
Amin arkadaşım hepimiz iyi olalım inşallah. ne hamileliğin ilerleyen zamanları ne lohusalık bu kusma bulantılar kadar zor değil kesinlikle Rabbim yaşayanlara sabır versin :KK43:

İyi olmana sevindim canım maşallah darısı başıma olsun inşallah amin canım amin inşallah
Çok zor ya durumun allah yardımcın olsun, diğer çocuğunla falan ilgilenecek kimsen yok mu yanında biri gelse biraz anne abla kardeş falan :(

Bu hafta ilk kez bende de şiddetli baş ağrısı oldu iki gün boyunca.gecti şükür.havalardan olduğunu düşünüyorum.kime sorsam başı ağrıdı bu hafta.ilac kullanmadım doktora da gitmedim.basimi sıktım yazmayla.eski usül ama işe yaradı:)
Benim başım ağrımıyordu benim de 1 haftadır başım ağrıyor. Sıcaklardan sanırım özellikle oturduğum yerden kalkarken falan

Kızlar yine size bir sey danismak istiyorum. Simdi cumadan beri soguk alginligi oldugunu dusundugum bir sey yasiyorum yazmistim iki uc Gün once. Hala gecmedi devam ediyor sagdan soldan insanlar bebege zarar olabilir gecmesi lazim enfeksiyon olur mu gibi seyler soyleyip aklimi karistiriyorlar:KK43:tatilde oldugum icin halsiz de olsam sesim kisik da olsa yatiyorum zaten...persembe günu de kadın doğum doktoruma randevum var zaten. Ben bekleyip pbeye kdr gecmezse doktorum yonlendirir diye dusundum ama Şimdi sizce persembeye kdr bekliim mi veya randevumu erkene mi alayim? yoksa oncesinde saglik ocagindaki ebeye ,aile hekimine mi gitmem gerekir? Yoksa kbb, dahiliye ne biliim soguk alginligi icin nereye gidilir oraya mi gideyim?
Doktoruna danış bence. Belki sağlık ocağıns yönlendirir

Kızlar bugün alışveriş listesi hazırladık. Çeyiz diziyor gibi hissediyorum kendimi :dondurma:

Selam kızlar ilk dogumundan sonra saglık sorunu yaşayan varmı aranıda varsa nedir ben normal dogumdan iki saat sonra hemotom geçirdim yani damar kopmasına bağlı aşırı kanama şimdide 13 haftalık bebeğim aynı korku var yine

Bir an önce dogum yapacagimiz gün gelse artik saglikli bir şekilde kucagimiza alsaydik hayirlisiyla hergün bişeyler duyuyoruz insan ister istemez üzülüyor
O kadar çabuk geçmesin :)
Şu an hayatının geri kalan kısmının en rahat dönemini yaşıyorsun :)

Back
X