2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ilk çocuğum da kız ne aşerdim ne bulantı. Çok rahat geçmişti ve kızım oldu. Ama bunda maalesef bulantı yaşadım ve cinsiyetin yine kız olduğunu düşünüyorum. Yani o belirtiler cinsiyetle değil tamamen hormon değişimiyle alakalıymış her hamilelik farklı olurmuş :)

Ben de özele gidiyorum 1 tane devlet hastanesi var burda randevu bulamıyorum o yüzden. Geçen hafta 14+da gittim ama söylemek istemedi doktor bacaklarını kapamıştı çünkü baayağı uğraştıysa da göstermedi. Biraz şans işi sanki göstermesi :) Bu hafta cuma tekrar gitcem bakalım 15+ olucaz belki gösterir.

Cinsiyeti öğrenenen arkadaşların gözü aydın olsun, tatitle gidenlere de iyi tatiller iyi eğlenceler kızlar.

Soylediklerine katılıyorum
Canım benim rus takvimindede çin takvimindede kız cıktı ama kabak gibi pipisini gördük yani zaten 2 seçenek var denk gelmesi cok normal hem annesi sende öğrenirsin bence bana ilk tahmin 13.haftada yapıldı
canım benimde rus takvimi ve çin takvimi kız diyordu bizde birde ne görelim pipi :)) benim ilk tahmin 11. haftanın sonunda yapılmıştı erkek olabilir diye

valla bende devlette yer bulamıyorum.Burda da bitane var ilçede oturuyorum ben.Birde çalışıyorum.Devlette randevu tuttursam işe uymuyo bişey cıkıyo kalıyo hep, birde burdakı devlette ziyaret saatinde bile içeriye kimseyi almıyorlar baba bıle 10 dk zorla gırıyo gun ıcınde.Benım ailem uzakta gelecekler goremıcekler bile ben o psıkolojıyle esımde hep yanımda olsun isterim annem de kardeşimde yanı o biraz benı soguttu bide devlettten, ama şartları cok ıyıymıs gecen doguma gıde bı akrabaya suda doğum ıstermısın fln dıye bıle sormuslar sasırdım

Devlet suda Doğum mu yaptırtıyor ben gittiğim özel hastaneye sordum onu bizde yok ama isterseniz sancılarınızı çekene kadar küçük çocuk havuzunda olursunuz sonra Doğum esnasında o çatala çıkılacak illa, korkuyorum o çataldan korkuyorum işte kimse beni bayıltmadan çıkaramaz oraya

Boyle korkarsa normal doguramassın gıbı

o sancılar geldiğinde yeter ki çıksın diye çatalı falan görmeyeceksin canım rahat ol :)
pek rahatlatıcı olmadım ama öyle. o an sağlıkla doğsun diyorsun gözün başka bişey görmüyor

evet ya bende sasırdım ama vıdeoya cekmek sartıyla alıyolarmıs suda doguma

Boyle korkarsa normal doguramassın gıbı
Zaten sanıyorum ki normal Doğum yapamam, kısa süreli de olsa vajinismus yaşadım (3 ay), ilk bebeğimi kaybettim kurtajla almak istediler ve doğal olarak o çatala çıkmam gerekiyordu hayır dedim çıkmam zehirler seni ölürsün dediler gene çıkmadım eve geldim sonra hastaneyi aradı eşim öncesinde bayıltsanız diye kabul ettiler öyle yaptırdım kürtajı, şuan da bile normal kadın Doğum muayene odalarında oluyor ya çatal korkuyorum ben o aletten çok korkunç geliyor bana o tarafa bakmamaya çalışıyorum

o sancılar geldiğinde yeter ki çıksın diye çatalı falan görmeyeceksin canım rahat ol :)
pek rahatlatıcı olmadım ama öyle. o an sağlıkla doğsun diyorsun gözün başka bişey görmüyor
O alet çok korkunç bana bir robotu andırıyor, bi de ben eşime bile kendimi o kadar savunmasızca bırakamıyorken o alete ve doktora hiç bırakamam, sanırım bana sezaryen yolu gözüküyor

Okuyorum denk geldikçe ama hiç etkilenmiyorum :))) takdir ediyorum tebrik ediyorum ama sanırım benlik değil :)

Okuyorum denk geldikçe ama hiç etkilenmiyorum :))) takdir ediyorum tebrik ediyorum ama sanırım benlik değil :)
ben Rabbim izin verirse tabı normal doğum yapmak cok ısterım , ama belımdekı problem buna engel olur mu acaba onu bılemıyorum cuma gunu doktora soracagım fızık doktoruda gorecek inşallah engel bişey olmaz hatta suan tedavısı olur cok cekıyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…