2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde de oyle oldu. Ciktik dolastik cikolata yedik geldik yok gostermiyo yani doktor dio ki hanginiz inatci esim hemen anasi diyo bende esim karadenizli dedim :))))) umitler 1agustosa :) bi daha ko kontrol ne zaman
Diger kontrol icin 20. Haftada ayrintili ultrasyn var ama o zamana kadar dayanamayip 2 hafta sonra cinsiyet icin tekrar gidebilirim :)

Amin insallah canim allah hepimizin evlatlarini bagislasin

Evet haklisin canm bizde esimle ona zarar vermeden neler yapabiliriz onu aradtiriyoruz

Amin bitnm cok sagol cok tesekkur ederim

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
Ikili test sonucuna gore Bebegi aliriz seklinde bir baski kuramazlar canim. Bir suru tanidigim var cevremde ikili testi riskli cikip dogumda sapasaglm cocuklari olan. Kendini uzup hamileligini zehir etme belki dogru bile degildir sonuc:/

Hayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda
Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın

Ikili test sonucuna gore Bebegi aliriz seklinde bir baski kuramazlar canim. Bir suru tanidigim var cevremde ikili testi riskli cikip dogumda sapasaglm cocuklari olan. Kendini uzup hamileligini zehir etme belki dogru bile degildir sonuc:/
Insallah bugun sizin desteklerinizle brz daha icim rhtladi

Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın
Bırun akıntısını gectım bogazım dahasa kotu agrımaya basladı ve afedeesın balgam var
Dr ye gıtmeyı dusunuyorum ama kbb ye mi kadın dogumama gıtsem bılemedım

Bırun akıntısını gectım bogazım dahasa kotu agrımaya basladı ve afedeesın balgam var
Dr ye gıtmeyı dusunuyorum ama kbb ye mi kadın dogumama gıtsem bılemedım
Ben de aynı sekildeydim canım bugün 6. Gün sadece burun tikanikligi ve arada oksuruk kaldı. Doktora gidersm ilaç yazar diye buradaki arkadaslardan da fikir aldım sagolsunlar. Ihlamur,limon, bal karisimi gunde 2 kere, tavuk suyu ve ihlamur corbasi,bol meyve,limonata, sürekli yatip dinlenme...ama gerçekten kotuysen zaten kbb ye de gittgnde ilaç yazarsa doktorunuza sorun diyorlarmis duydugum kadariyla...kadin doğuma gidip yonlendirmesini isteyebilirsin belki

Gece sureklı yanımda lımon vardı sureklı sıktım agzıma az ıyı geldı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…