2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba guzel anneleer ❤ biz tatilde oldugumuzdan cok bakamiyorum ❤ bir suru kisi cinsiyeti ogrenmis masallah saglikla gelsin bebisler ❤ o kadar cok bildirim tel de arada kaynayip gidiuor ki eminim hepimizin oldu cevapsiz kaldigimiz anlar :) evet hormonlarimizda sagolsun bizi iyice alinganlastiriuor. O kadar cok sey ogreniyoruz ki burfa tecrubelerden birliktelerden ❤ @Hb0216 canim sen hic bozma moralini ej iyisini yapiyosun o doktoru da degistirmen siddetle tavsiye edilir ❤ Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ❤ bu araba malzemeler vs vs tevrubeli anneler daha cok paylasin bizde ogrenelim :) is yeride yogun gectiginden su an ne malzeme ne bebek bakim bilgim yok sifir sifir sifir

Dekoltem fena. Yüzüm idare eder.
Saçlarım bembeyaz. Survıvor da gibiyim. Kuaför salonunun yanından geçerken kedi gibiyim
Ayni beni anlattin Gercekten dekolte zaten faciya kendim görmeye tahammulum yok saclar beyazlarmi ya beyAzliyormuş dişkerde dökülecek eli kulaginda :))

Benim eşim kurallara uydurur cocukları valla hiç öyle benden ayrı yatamaz. Adam bi gün annesinde kaldı sen yoktun gece uyuyamadım dedi. Gece benden önce yatsa oturma odasına beni almaya geliyor. İmkansız cocuklarla yatmama izin vermez

Ayni beni anlattin Gercekten dekolte zaten faciya kendim görmeye tahammulum yok saclar beyazlarmi ya beyAzliyormuş dişkerde dökülecek eli kulaginda :))
Ahaha :)) aynen benim vucutta degilde yuzumu sivilceler basti ki gitmio is yerinde herkes ergen diye dalga geciyor esim cok cirkinlestin kizimiz olcak diyo

En iyisini yaparsin kadincagiza yük olmasin canm

Bizimki de ilk oynuyordu açmadı doktor sabırla inceledi. En sonunda bir açtı hepimiz gördük maşallah pıtırcığını :))))
Ya inanin gecm kontrolde dr o kadar ugrasti ki yok.. bacaklarina bastiriyor durtuyr yine de yok nasil da inatcj bir cocuk geliyor korkmaya basladim

Ahaha :)) aynen benim vucutta degilde yuzumu sivilceler basti ki gitmio is yerinde herkes ergen diye dalga geciyor esim cok cirkinlestin kizimiz olcak diyo
Bizimki erkek nasil iş anlamadim ergenlikte çıkmadı sivilcede degil okadar kucuklerki geçsin artik hiç bir yerim kalmadi heryerim agrıyor bünyem bu bebegi kaldirmadı ama kuzucugumun cani saolsun

Hamilelikte bilmiyorum sizdede varmi heryerimde herşey çikmaya basladi sivilce degil ama pütürter var hiç birsey yoktu yüzüMde psikolojm bozuldu
Benimde tüylerim çok hızlı uzuyor. Yüzüm falan tüylendi. Allahtan göbekte göğüste tüy değilde kıllanma oluyormuş ondan olmadı inşallah da olmaz. Kolumu 10 günde 1 almaktan derim yüzülecek

Ya inanin gecm kontrolde dr o kadar ugrasti ki yok.. bacaklarina bastiriyor durtuyr yine de yok nasil da inatcj bir cocuk geliyor korkmaya basladim
Bizde de oyle oldu. Ciktik dolastik cikolata yedik geldik yok gostermiyo yani doktor dio ki hanginiz inatci esim hemen anasi diyo bende esim karadenizli dedim :))))) umitler 1agustosa :) bi daha ko kontrol ne zaman

Kizlar evdeki hesap pek carsiya uymuyor bebekler geldi mi artik efendisi onlar evin hersey onlara gore ayarlaniyor ben de kuralci biriyimdir ama ozellkkle sendrom donemlerinde kural falan islemiyor kiyamiyosunuz da annelik tuhaf soylemek ve yasamak farkli.

Hayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…