Ayni beni anlattin Gercekten dekolte zaten faciya kendim görmeye tahammulum yok saclar beyazlarmi ya beyAzliyormuş dişkerde dökülecek eli kulaginda :))Dekoltem fena.Yüzüm idare eder.
Saçlarım bembeyaz. Survıvor da gibiyim. Kuaför salonunun yanından geçerken kedi gibiyim
Ya sorma kac kontrolden elim bos dondumSeninki edepli canim :)) bizimki açmiş bacagini utanma yok
Benim eşim kurallara uydurur cocukları valla hiç öyle benden ayrı yatamaz. Adam bi gün annesinde kaldı sen yoktun gece uyuyamadım dedi. Gece benden önce yatsa oturma odasına beni almaya geliyor. İmkansız cocuklarla yatmama izin vermezAblamın 2 çocuğu ard arda oldu 1 yaş araları var, ama daha 30 yaşında karı koca hayatları bitti ablam çocukların odasında yatıyor eniştem yatak odasında tek yatıyor, ablam durmuyorlar Ege bana sarılmadan uyuyamıyor diyor uyutup kalkıyorum sonra yatak odasına geliyor babasının yanından kaldırıyor beni diyor, böyle olmasını istemiyorum, sanırım bende biraz kuralcı bir anne olacağım
Ahaha :)) aynen benim vucutta degilde yuzumu sivilceler basti ki gitmio is yerinde herkes ergen diye dalga geciyorAyni beni anlattin Gercekten dekolte zaten faciya kendim görmeye tahammulum yok saclar beyazlarmi ya beyAzliyormuş dişkerde dökülecek eli kulaginda :))
Bizimki de ilk oynuyordu açmadı doktor sabırla inceledi. En sonunda bir açtı hepimiz gördük maşallah pıtırcığını :))))Ya sorma kac kontrolden elim bos donduminsan az acar bacaginj ya ama yok
En iyisini yaparsin kadincagiza yük olmasin canmCanım aynı fikirdeyim. En iyi baston araba bile uzun süre kullanım için çocuğun omurgası ve rahatlığı için hiç iyi değil. Travel sistemleri almamızın sebebi konforu zaten. Ben baston da alacağım 200 tl lik. Çünkü ben çalışırken annem markete falan inerse bebekle rahat insin diye. Kadıncağız bi elinde cocuk bi elinde koca bebek arabası yapamaz sonuçta 20 yaşında değiller ki. Onun dışında cocuğumu asla avmde yürüyüşlerde vs bastonla pusetle gezdirmem
Iste bnde anlamadim nasil bir doktor bnde baska bir doktora gidecegim yakin zmnda insallah
Ya inanin gecm kontrolde dr o kadar ugrasti ki yok.. bacaklarina bastiriyor durtuyr yine de yok nasil da inatcj bir cocuk geliyor korkmaya basladimBizimki de ilk oynuyordu açmadı doktor sabırla inceledi. En sonunda bir açtı hepimiz gördük maşallah pıtırcığını :))))
Bizimki erkek nasil iş anlamadim ergenlikte çıkmadı sivilcede degil okadar kucuklerki geçsin artik hiç bir yerim kalmadi heryerim agrıyor bünyem bu bebegi kaldirmadıAhaha :)) aynen benim vucutta degilde yuzumu sivilceler basti ki gitmio is yerinde herkes ergen diye dalga geciyoresim cok cirkinlestin kizimiz olcak diyo
Benimde tüylerim çok hızlı uzuyor. Yüzüm falan tüylendi. Allahtan göbekte göğüste tüy değilde kıllanma oluyormuş ondan olmadı inşallah da olmaz. Kolumu 10 günde 1 almaktan derim yüzülecekHamilelikte bilmiyorum sizdede varmi heryerimde herşey çikmaya basladi sivilce degil ama pütürter var hiç birsey yoktu yüzüMde psikolojm bozuldu
Bizde de oyle oldu. Ciktik dolastik cikolata yedik geldik yok gostermiyo yani doktor dio ki hanginiz inatci esim hemen anasi diyo bende esim karadenizli dedim :))))) umitler 1agustosa :) bi daha ko kontrol ne zamanYa inanin gecm kontrolde dr o kadar ugrasti ki yok.. bacaklarina bastiriyor durtuyr yine de yok nasil da inatcj bir cocuk geliyor korkmaya basladim
Canım oğlak burcu olacaklar çünkü:))))Ya inanin gecm kontrolde dr o kadar ugrasti ki yok.. bacaklarina bastiriyor durtuyr yine de yok nasil da inatcj bir cocuk geliyor korkmaya basladim
Al canım ama indirimi bekle şuan çok yüksek fiyatı 2500 olmuş biz 1650 ye e bebekteki indirimle almıştık şubat ya da marttı. 1850 ye falan düşer tahminimOzaman gönül rahatliginla alabilirim cnm
Kizlar evdeki hesap pek carsiya uymuyor bebekler geldi mi artik efendisi onlar evin hersey onlara gore ayarlaniyor ben de kuralci biriyimdir ama ozellkkle sendrom donemlerinde kural falan islemiyor kiyamiyosunuz da annelik tuhaf soylemek ve yasamak farkli.Benim eşim kurallara uydurur cocukları valla hiç öyle benden ayrı yatamaz. Adam bi gün annesinde kaldı sen yoktun gece uyuyamadım dedi. Gece benden önce yatsa oturma odasına beni almaya geliyor. İmkansız cocuklarla yatmama izin vermez
Tamm canm saolasin en sona onu birakirizAl canım ama indirimi bekle şuan çok yüksek fiyatı 2500 olmuş biz 1650 ye e bebekteki indirimle almıştık şubat ya da marttı. 1850 ye falan düşer tahminim
Soğuk su hariç su içemiyorum bulantıdanHayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda
Ay dıkkat et ;( bıde benım dun ıctıgım buzluydu ve terlıydımSoğuk su hariç su içemiyorum bulantıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?