2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
MERiN_
Günaydın :)
Evet canım plikomini eğer yağmurluğu istersen 60 lira gibi bişey alırsın maclerenin kapanması nasıl agırlıgı nasıl ben onu kullanmadım hic ama cok bir farkı yok ise arada baya fiyat farkı var sağlamlık dersen 2 side sağlam bana göre

Doktorun bna soyledi dusuk riski var sıvıyı aldirmassam da down sendromu riski var belki siviyi aldirmasan bile bebek kendi dusecek bunu bilemeyiz dedi ukala bir tavirla
Dusu
Günaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki
Benim 17 bitecek hâlâ aynı doktora sordum 9 ay bile sürebilir herkes de farklıdır diyor inşallah geçer artık

Kepezde oturuyorum ve hergun medicalparka gitmek şimdiden sıkıntı bastı umarım bekletmez minik çünkü bende 38+0 da dogum yaptim harita gibiydim
hamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)
bunları yeni çatlaklar oluşmadan atlatsak süper olur. oğlumda öğrenmeden başlamıştım yağlanmaya bunda henüz başlamadım üşeniyorum

şimdi baktım büyük gibi zaten 1 tane travel set var baston istiyorum ben.

ebebek te süper bir kampanya yakalamıştım hediye çekim de vardı piliko mini bana 540 tl ye geliyordu o zamn hamile değildim eşim ne gerek var diye aldırmamıştı şimdi alsın bakalım bu fiyatlardan :))) şubat mart gibi oluyor kampanyalar bize önce lazım

Hamımlar bıseyler aldınız mı bebıslere
benim çoğu seyimi annem alıcak o yuzden en genel seyler sona kalır ama aralarda bende ufak tefek bırsyler alırım hastane cıkısı zıbınlr tulumlar banyo kovası sampuan bakım kremlerı alt acma asprator tırnak makası battanıye beşik ve tekstili vs vs bende daha ozel seylerı alırım ınternetten ısımlı yaptıracagım seyler var onları lısteledım kıyafet de yıne begendıklerımı alırım ama abartmam

sevinçli, parlak , ahlak... gibi anlamalrı var
hangi kız isimleri bana da kopya verir misin ? daha iyisini bulana kadar Merin ama arayışımız devam ediyor

Kız ismi olarak benim favorim Defne ve Deren idi Başına Ayşe ismini koymak istiyordum. Merin'i ilk kez duydum anlamıda güzelmiş

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
canım aldırmayacak isen hiç amniyosentez yaptırma derim. ama yinede zor karar rabbim evladlarımız ile sınamasın hiçbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…