2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ooo sizi gökte ararken kk da buldum :) peg prego pliko mini mi bahsettiğiniz araba. benim de dikkatimi çekti. kapanınca dik durması ve kapalı haldeyken sürülerek taşınması cezbetti. ama yağmurluğu fln yok.

maclaren guest 2018 modeli yenidoğan için ayak ve baş kısmına file gibi bir parça yapmış. eski modelde tekerler tenteye değiyordu 2018 de değmiyor .

bebek doğduğunda oğlum 28 aylık olacak. ikisi de kullanabilsin diye maclaren e o kadar para verir miydiniz. peg prego da ihtiyacımı karşılar mı sizce. bebeği sling yada kanguruda taşırım oğlum arabada olur bir yerde durunca bebeği arabaya yatırırım diye düşünüyorum tabi hayallerim ile hayatım ne kadar uyar bilemem :)

ooo ne çok yazmışım

2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
kanguru candır hamile olduğumu öğrenene kadar oğlumu hep kanguruda taşıdım. ilk 3 ay için evde sling kurtarıcı. hele 2 çocuklu olunca gereklilik. koy bebeği slinge büyük ile rahatça ilgilen.

kanguru alırken ergonomik olmasına dikkat et lütfen.

oku oku kuzum bende sabrederım genelde ama bilemeyız tabıkı

ay en korktugum seyler tatlılıkla atlatalım inşallah :d

yaa ilk defa merin ismini duydum çook sevindim :)
adıyla sağlıkla yaşasın oğluşların. isimleri çook güzelmiş.

Arkadaşlar hamilelikte cilt bakimi yaptirmak zararlimi herhangi bilgisi olan varmi
valla ben cıldı saldım gıdıyor onu guzellık merkezıne sroman lazım degısık degısık seyler yapıyorlar koyuyorlar ben gıtmezdım sahsen hatta tam gidecektim hamile oldugumu ogrendım vazgectım

Kepezde oturuyorum ve hergun medicalparka gitmek şimdiden sıkıntı bastı umarım bekletmez minik çünkü bende 38+0 da dogum yaptim harita gibiydim

Kizlar bu arada bu gogus ucunda sarimsi sarimsi icten gelip parca gibi duran sey var mi sizde de kolostrum mu bu
Bi önceki hamileligimdede oldu bundada var canım ama onları ordan kopartmamak lazımmış öyle birşey okumuştum ozamanlar

E bebekte yeni bir bebek arabası vardı geçen ikiz de kullanılıyor tekte legend di sanırım puset felan takılabiliyor benim büyükte yürümüyor onu bi ara hastaneye giderken inceleyip almayı düşünüyorum lansman fiyatı 1200 bide çok uygun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…