2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yabancı çoğu sanırım bu rahatlık ordan geliyor.. bir de açık ofis ortamı normalde de çekilmiyor zaten sürekli bir ses gürültü telefon vs.. biran önce şu doğum izni vakti gelse de azıcık uzaklaşsam sinir krizi geçirmeden

Bir süre çık hava al derin nefesler alıp ver kendine telkinde bulun "sen işine odaklan, o tarafa bakma, bebeğini düşün" gibi.. ve döndüğünde öyle yapmaya çalış
Zaten sürekli masamdan uzaklaşmaya çalışıyorum şimdi kibarca uyarmaya kalksam diye de düşünüyorum ama adam sakızla bütünleşmiş sabah daha çok özür dileyerek karga pisliğini yemeden ağzında sakızla geliyor çıkaracağını sanmıyorum.. çiğne bari edepli çiğne di mi.. kendimi telkin edemiyorum ister istemez dikkatim o cak cak sese kayıyor Bu işin sonu gidip müdürümle konuşup başka yer talebinde bulunmaya gidecek sanırım ya da müdürümden rica edicem herifi uyaracak.. çoook sinirlerim bozuk

Hayirli olsun saglikla gelsin once erkek mi demisti ki sasirdiniz ?

maşallah maşallah canım ne mutlu iki çiçeğin kokusunu alacaksın benim bir oğlum vardı senin gibi ikinci oğlum geliyor
allah izin verirse allah sağlıkla kucağımızda göstersin evladlarımızı

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. darısı bana ben de bir kızım olsun diye çok istiyorum

Merhaba kızlar Bugün ikili teste gittim ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi kan verdim haftaya perşembe çıkacakmış inşallah onlarda güzel çıkar
Cinsiyet için iki kez baktım emin olamadım erkek gibi ama kesin diyemem dedi 2-3 haftaya kesinleşir dedi
Kızım kız kardeş istediği için biraz üzüldü ama babamız çok sevindi benim içinse sağlıklı sıhhatli olsun yeter
Edremit Körfez Hastanesi Dr Mükremin beye gittim çok ilgiliydi çok beğendim o bölge de dr arayanlara dip not geçeyim dedim

Gözünuz aydin hersey gonlunuzce olsun bizimde bir yilimiz doldu bugun evlilik yıl dönümümüz

Doktordan geldim kızlar 2. prensesimiz geliyormuş tahmin ettiğim gibi :) Öğrenen arkadaşlar sizin de hayırlı olsun , sağlıkla kavuşalım inşallah
Hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kucağımızıza alalım inşallah

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…