- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
demekkı gec dollenme olmus canım , benımde gec dollenme mesela ama 2-3 gün yanı onuda kapattık.Ama bazılarınd arkdasında dedıgı gıı 40 gun fln kadar suren adet dongulerınde son adet tarıhın 10 hazıran dıyelım normalde 14 gun sonra yumurta dollenır ve 14 gun sonra bellı olur ort. kadınlara gore , ama senın 10 hazıranda olup 25 gün sonra yumurtan catladıysa bunun ustune bır 14 daha kat 40 gune cıktı adet dongusu halıyle bebekde 1-2 hafta oynatması gerekıyo doktorun- 28 günde bir adet döngüsüne uymadıgı ıcın. KArışık oldu amaBenim doktora göre 1 2 hafta geri de adet tarihine göre 15 haftalık olmam lazım
Hiç öyle olmuyorBen yiyorum valla canım ne isterse şimdiye kadar yemiyim şunu da dediğim olmadı tabi yasaklı şeyler dışında :) Doğumdan sonra veririz amannn napayım :))
yaaa öyle söylemeee zaten kocaman memelerim var daha da büyüdüğünü hayal edemiyorumBüyüme oldu biraz da hassasiyet oluşuyor dokununca acıyor ama çok da ellememek lazım , üzerine yatmamaya çalış canım.
kız bebek bekleyen annelerin göğüsleri daha da büyüyor çevremde hep öyle farkettim ne kadar doğru bilmiyorum...
Afetlerim hep düzenlidir aslında ama dediğin gibi gec döllenme olmus olabilir neyse sağlıklı olsun da bir iki hafta geriden gelsin bisey olmaz. Carsamba günü randevum var tekrar konusurum doktorla. Uzun yola da cıkcam devlet hastanesindeki doktor dedi ben onay veremem daha yeni gelişiyo bebeğin ucakla gidebilirsin ancakdemekkı gec dollenme olmus canım , benımde gec dollenme mesela ama 2-3 gün yanı onuda kapattık.Ama bazılarınd arkdasında dedıgı gıı 40 gun fln kadar suren adet dongulerınde son adet tarıhın 10 hazıran dıyelım normalde 14 gun sonra yumurta dollenır ve 14 gun sonra bellı olur ort. kadınlara gore , ama senın 10 hazıranda olup 25 gün sonra yumurtan catladıysa bunun ustune bır 14 daha kat 40 gune cıktı adet dongusu halıyle bebekde 1-2 hafta oynatması gerekıyo doktorun- 28 günde bir adet döngüsüne uymadıgı ıcın. KArışık oldu amaböyle
Canım ben bebeğim daha 10 haftalıkken Karadeniz turuna çıktım arabayla :) Uzun yol sadece mide bulantısı açısından sıkıntı teşkil etti bende başka bir zararını görmedim. Bana da doktorum önermiyorum dedi ama dinlene dinlene gittikten sonra birşey olmaz Allahın izniyleAfetlerim hep düzenlidir aslında ama dediğin gibi gec döllenme olmus olabilir neyse sağlıklı olsun da bir iki hafta geriden gelsin bisey olmaz. Carsamba günü randevum var tekrar konusurum doktorla. Uzun yola da cıkcam devlet hastanesindeki doktor dedi ben onay veremem daha yeni gelişiyo bebeğin ucakla gidebilirsin ancak
benim arkadasım da suan tatılde bu grupta kendısı hatta 15.in icinde cıktı ucakla gıttı güneşe cıkmadı kremını surdu yuzdu dınlendı donucek sımdı bende girdim gecen hafta denıze , gırdıgın yer anlatya ege denızı olacaksa zaten temız oluyor temız yerlerde gırmeye dıkkat et sabah ve aksam satlerınde gırmeye dıkkat et ve havuza mumkunse gırme. gruptakı arkadasların cogu bu bilgileri verdiAfetlerim hep düzenlidir aslında ama dediğin gibi gec döllenme olmus olabilir neyse sağlıklı olsun da bir iki hafta geriden gelsin bisey olmaz. Carsamba günü randevum var tekrar konusurum doktorla. Uzun yola da cıkcam devlet hastanesindeki doktor dedi ben onay veremem daha yeni gelişiyo bebeğin ucakla gidebilirsin ancak
Kepezde oturuyorum ve hergun medicalparka gitmek şimdiden sıkıntı bastı umarım bekletmez minik çünkü bende 38+0 da dogum yaptim harita gibiydim
Bende bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine de korkuyorum zaten kendi aracımızla gidicez 3 4 saatte bir dinlenip rahat giderim ama doktor onermiyorum dedi birde kendi doktorumla konusucamCanım ben bebeğim daha 10 haftalıkken Karadeniz turuna çıktım arabayla :) Uzun yol sadece mide bulantısı açısından sıkıntı teşkil etti bende başka bir zararını görmedim. Bana da doktorum önermiyorum dedi ama dinlene dinlene gittikten sonra birşey olmaz Allahın izniyle
Gecen cuma 16 haftalıkkenonlarda ilk 12 haftalıkken söylemıs doktor sonra 4.ayında öğrendı ıste kız dıye , sana kac haftalıkken dedıler erken zamanlarda soylenılenlede yanılma oluyo genelde cunku
e tamam o zaman en net gozuken zamanlarda demıs doktorGecen cuma 16 haftalıkken
benim 85 tl bursada yasıyorum, medıcal degıl baska bı ozelMerhabalar Çanakkale Medicalpark da muayene ücretleri nasıl ben istanbulda gidiyorum merak ettim şehire göre ne kadar farkediyor diye
Keske denize gitsem denize değil esimin memleketine gidicez malatyayabenim arkadasım da suan tatılde bu grupta kendısı hatta 15.in icinde cıktı ucakla gıttı güneşe cıkmadı kremını surdu yuzdu dınlendı donucek sımdı bende girdim gecen hafta denıze , gırdıgın yer anlatya ege denızı olacaksa zaten temız oluyor temız yerlerde gırmeye dıkkat et sabah ve aksam satlerınde gırmeye dıkkat et ve havuza mumkunse gırme. gruptakı arkadasların cogu bu bilgileri verdi
Canim bende su an antalyadayim otobusle geldim 9saatle ucakla donecegim ama hic bi sikinti olmadi. Benim doktorim 30.haftaya kadar gezebildigin kadar gez bence dedi hattaAfetlerim hep düzenlidir aslında ama dediğin gibi gec döllenme olmus olabilir neyse sağlıklı olsun da bir iki hafta geriden gelsin bisey olmaz. Carsamba günü randevum var tekrar konusurum doktorla. Uzun yola da cıkcam devlet hastanesindeki doktor dedi ben onay veremem daha yeni gelişiyo bebeğin ucakla gidebilirsin ancak
Ben artik ultrasona doktorun dedigine gore hesapliyorumKızlar siz gebelik haftanızı adet tarihine göre mi hesaplıyosunuz yoksa doktorun söylediğine göre mi?
InsaAllah degısmez :) 3 agustosta nasıpse ayrıntılu yltrasonum var 19 haftalık oluyorum cok erken gıbu demıe tamam o zaman en net gozuken zamanlarda demıs doktor
Devletteki onay vermiyorum dedi de ben cok onemsemedim tıklım tıklımdı hastane geciştiriyodu resmen tahlil falan istedi bıraktım geldim bunaldım. Kendi doktorumla konusurum olmazsa ucakla giderim artık esim de tek gelir artık arabaylaCanim bende su an antalyadayim otobusle geldim 9saatle ucakla donecegim ama hic bi sikinti olmadi. Benim doktorim 30.haftaya kadar gezebildigin kadar gez bence dedi hatta
Tum gun de sahildeyim denizdeyim havuz yok tabiki. Sen yine doktorunla konus tabi ama cok bi sikinti olcagini sanmiyorum
Canim ben test sonrasi ilk kez devlete gitmistim calistigim ilceye.bat gunumde kan 700kusurdu 2gun sonra 2binlerdeydi doktor bana direk anormal gebelik olabilir degerim cok dusuk simdi git 10gun sonra gel dedi. Sat falan sormak yok tabiki. Odada toplam 3dk falan kaldim kalmadim atti hemen basindan. Ondan sonra tovbe dedim. Ne uzulmustum aglamistim. Sor sen o yuzden ❤Devletteki onay vermiyorum dedi de ben cok onemsemedim tıklım tıklımdı hastane geciştiriyodu resmen tahlil falan istedi bıraktım geldim bunaldım. Kendi doktorumla konusurum olmazsa ucakla giderim artık esim de tek gelir artık arabayla
Bilmeden bi bakmisim uzerine uyumusum zaten hemen agrisiyla uyaniyorum. Evet benim hersey kizi gosteriyor ilk kizimdada olmustu bu kadar agrisi uzamamistiBüyüme oldu biraz da hassasiyet oluşuyor dokununca acıyor ama çok da ellememek lazım , üzerine yatmamaya çalış canım.
kız bebek bekleyen annelerin göğüsleri daha da büyüyor çevremde hep öyle farkettim ne kadar doğru bilmiyorum...
Ben antalya medicalparka gidiyorum canım 130 burdaMerhabalar Çanakkale Medicalpark da muayene ücretleri nasıl ben istanbulda gidiyorum merak ettim şehire göre ne kadar farkediyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?