2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aglama kuzum allahim yardimcin olsun insallah kotu birşey yoktur sen surekli doktora gidiyorum ultrasona giriyorum diye dusunme hemen bi acile doktora biyere git sakin ihmal etme kuzum

Canım korkma sakin ol 17. Hafta içindesin maşallah bak tehlike yok çok şükür. Doktorunun numarası varsa ara belki bir öneride bulunur. Acile gitmekten de lütfen çekinme istersen haftada 7 gün git kime ne ki. Kanamanın bir sürü sebebi olabilir . Belki rahminde tuvaletini yaparken zorladığın bir kanama alanı olabilir ya da hapşırmısşındır kasılma olur her sebepten kanama alanı olabilir bu bebeğin sağlıksız olacağı anlamjna gelmez. Sabaha karşı uyurken hapşırdım öyle bir ağrı girdi ki kasıklarıma dedim gitti bebek hala dokununca o kısmımda ağrım var. Uyku sersemi çok korktum sonra kendime geldim ama inan ki öyle bir ağrıydı ki rahmim kasıldı resmen ... biraz daha rahat ol sıkma canını akışına bırak bebeklerimiz bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyorlar

Kızlar çatlak için bio oil çatlaklar için bakım yagi aldım , mustela çatlak oluşumunu önlemeye karşı krem aldım. Bi de göğüs ucu için lansinoh göğüs ucu kremi aldım. Ins işe yararlar. Lierac bende vardı. Hepsini günde bi defa surecem

Kizlar dayanamadim gittim acile. Bebegim şükürler olsun ki iyi. Hareketliydi bayagi. Hafif bi kanama alani var ama yeni bir sey degil bu dedi doktor. Kendi doktorumu da aradi onun da onayiyla proluton igne vuruldum bir doz. progestana tekrar baslicam sabah aksam fitil olarak. Coraspini de bi haftaligina kesicez. Bu arada cinsiyete tekrar erkek dedi bu doktor da. 17+5 ciktik ultrasond bu saatten sonra da değişmez herhalde :)

Canim mrb arkadaslarin listelerine bakiyordum cogunluk nereli diye bide baktim bi Elazığlı daha cok sevindim:) Elazigdami yasiyorsun cnm

Canım gözün aydın bak korkma Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz.kafani dagit farklı şeylere odaklan.mesala bebeğine ufaktan isveris yap araştırma yap ben öyle yapacağım Allah nasip ederse .ne kadar rahat olursan senin için okadar iyi

Çok şükür kuzum sevindim
Bebişin sanirsam annem beni gôrsün istemiş canim

Gecmis olsun cnm gözün aydin inşallah daha da olmaz kanaman.

Hepsini birden mi kullanacaksın?
Ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım faydasını gördüm.
Lansinohu da doğumdan on gün önce kullanmaya başlamıştım goguslerim hiç yara olmadi. O gün bugündür Hamilelere kesinlikle ilk tavsiyem lansinoh göğüs ucu kremidir.

Gözün aydın canım.
Sağlıkla kucağına da alırsın inşaallah.

Ay içim rahat etti inan ki senin durumun için baktım buraya.. çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bi korku yaşamazsın

Canım göğüs uclarim şimdiden çok sert sutyen olmadan gecelige falan takılıyo. Hepsini dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum çünkü goguslerimdeki catlaklar 1 gunde oluştu

Devami olursa gidicem su an silince de gelmiyor bir sey. Zaten olan olduysa yapacak bsy yok.
Hiç korkmaaa canimm benden bugun 2 damla kan geldi acilde aldım solugu cok sükur hic bir sorun yok progestani birakinca boyle kan ve lekelenme olurmus panik olma.vücut çunku ona alisiyormus birakinca bir nevi şaşırıyormuş

Kizlaar ben uyuyamiyorum ya uyuyamiyorum derken aslinda erken kalkiyorum önceden 11 de kalkardim simdi mesela 11 de yatiyorhm kuzu gbi erkenden 8 7 de kalkiyorum uyuyamiyorum sonrada gece 1 de bile yatsam 8 bazen 9 e haliyle ya oglen uyuyorum yada aksam uzeri 11 de kalkinca hic uyumuyordum bazende yatamiyorum malum cocuk ev isinden klimasiz yatamam hic klimada yatiyorum evim sicakta olmuyor benim gbi erken uyananlar uyuyamayanlar kimlerrr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…