2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben cok uzuluyorum ya hic kilo almamisjm yiyorumda ama hic almamaisim umarim bebegim aliyodur kaşar pekmez kilo aldirir bebege yiyorum kasari cok pekmezide hergun 1 defa iciyorum ahhh hamile kafasi ahh

Okul döneminde kızımı okula yollamak için zarar zor uyanan ben şimdi 6.30 da uyanıyorum çok sinir oluyorum kendimeee :) hamilelikte uykuya eğilimin artması gerekmiyomuydu ...

Ben cok uzuluyorum ya hic kilo almamisjm yiyorumda ama hic almamaisim umarim bebegim aliyodur kaşar pekmez kilo aldirir bebege yiyorum kasari cok pekmezide hergun 1 defa iciyorum ahhh hamile kafasi ahh
Bence ıyi birşey bi onceki gebeliğim de 18 kilo aldim bunda 12 yi gecme dedi doktorum son haftalar zaten çok alıcaz biz yakınız birbirimize benim boyumda 156 62 bucuklarla basladim şuan 59 larda geziyorum hala almamışım bebegin gelişimi iyiyse sıkıntı yok diyor doktorlar zaten şuan taş çatlasa 100 gr bebisler alsakta kendimize alırız

Annemlerde 6 gün kaldıktan sonra dün kendi evimize geldik, allahım sıcaktan uyuyamıyorum yanıyor evimiz 12.30 da yatıp 5 saat içinde 3 kez uyandım yattığımız odanın cam kapı hepsi açık ama gram hava gelmiyor sürekli uyuyup uyanmaktan başım çatlayacak gibi ağrıyor

Bana boyle demediler hic. Gene protestan baslandi hatta iğnesini vuruldum dun. Gene sabah aksam vajinal fitil olarak baska dedi doktor. Bugun kendi doktoruma gözükeceğim bakalim o ne diyecek.

Ay içim rahat etti inan ki senin durumun için baktım buraya.. çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bi korku yaşamazsın
Amin cnm allah hic birimize yasatmasin
Yalnız tekrar su progestana baslck olmak canimi sıktı. Onu vajinal yolla alirken surekli beyaz akintim oluyordu bir hafta once biraktim ne guzel gecmisti akintilar. Hos bu kez de kahverengi geldi

Ben de uyuyamıyorum canım ama mecburiyetten sabah kalkıp işe gitmek var ya..... tabi uyuma imkanın olup da uyuyamak daha sinir bozucudur.. haftasonları da inadına erken uyanıyorum hormonlar da biraz etkili galiba ya 4 yıldır aktif olarak çalışıyorum haftasonlarıni hep uyurdum normalde ama şimdi ben de uyanıyorum. İşin komik yanı normalde gece yarılarına kadar oturabilirdim şimdi akşam 10 oldu mu bana geliyolar

Çikolata yedim bisküvi yedim iki litre su içtim etkisi var mıdır sence
bence bı etkısı yok , bende oncekınde cıkolata vs bol bol yedım gıttım ondandırdedım 2.cıye gıderkenden karnımı doyurdum cıkoaltamı yedım suyumu ıctım bı gıttım uykularda benım mınık bacaklarıda kıtlemıs demekkı neymıs cokta etkısı yokmus

Canım cinsiyeti hala belli değil mi?

bende cok duydum ama , bu tarz seyler sanırım brazda dogumdan sonraya alınabılcek bısey bence bazısı emzıremıyo bıle sutu gelmıyo ucu olmuyo vs vs az bı ucretı olsa al kenarda beklesın derdım kendı adıma da ama ben almayacağım suanlık, onun yerıne ilk ilk olarak lansınoh krem , olurda cok asırı bı yara olmazsa avent goğüs koruyucu kapaklarından alırım, düşünenlere 2.elini de satıyolar karbonatlu suda temızlenıyor ama cok faydalı orasıda ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…