2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hatusonu epeyi yazışma olmuş bakamadım inşallah herkes iyidir hanımlar

15 günü buluyormus nifty sonucu benimki 12. Günde gelmistı. Güzel sonuçlar gelsin insallah.
canım benim 4 temmuzda alınmıştı kan 16 temmuzda sonuc geldi hayırlısı ile sonucu alırsın inşallah
hangi labotuvarda yapılıyor benimki Genokstu
Valla bilmiyorum.. memorial hizmet hst.gidiyorum.. lab.bilmiyorum :(
6 da randevum isten cikip gidicem.. buyumustur ins minik..cinsiyette belli olcak ama. Surpriz beklicez :)

kızlar ya bu kadar cok cabuk ve dehset acıkmak normal mı ben kendımden korkmaya basladım cunku :D
sabah kahvaltı yaptım ısyerıne geldım karnım bombos bildiğin sankı bommbos ya , cuma gunu bebğimin boyunu tam olçemedi doktor nazlı zamanında gıtmısım bellıkı kılosunuda ölçtü bu sefer yine öçlebildiği kadarıyla 84 grm cıktı büyüyorlar artıkınn :)

Herkeze günaydin arkadaşlar
dünden beri kafama takildi biraz internetten baktim oda daha kötü şeyler okudum umarim öyle degildir benim gögüs ucum derli toplu degil böyle etler üc dört parça gibi kalin ip ip şeklinde ama bu hamilelikten olan birşey degil yillardir böyle ve Kokulu birşey acaba sizlerin gögsü de böylemi başkasinin gögsünü görmedigim için herkezi böyle zannetmiştim dün bi bakayim netten dedim
Hiç hoş yorumlar görmedim sizinkilerdende böyle olani var mi ?

Kizlaar ben uyuyamiyorum ya uyuyamiyorum derken aslinda erken kalkiyorum önceden 11 de kalkardim simdi mesela 11 de yatiyorhm kuzu gbi erkenden 8 7 de kalkiyorum uyuyamiyorum sonrada gece 1 de bile yatsam 8 bazen 9 e haliyle ya oglen uyuyorum yada aksam uzeri 11 de kalkinca hic uyumuyordum bazende yatamiyorum malum cocuk ev isinden klimasiz yatamam hic klimada yatiyorum evim sicakta olmuyor benim gbi erken uyananlar uyuyamayanlar kimlerrr???
Ben de erkenden uyanıyorum üstelik gece midem acıktığı için çok ağrıyor ağrıyla uyanıyorum resmen.. bi kaç saat sonra uyuyabiliyorum ona rağmen 8 dedin mi gözüm açılıyor . Ki ben uykuyu seven biriyim bide çalışmıyorum 1 haftadır izinliyim dedim ne güzel yatar uyurum ama yok yani. Öğleden sonra uykum geliyor uyuyorum bazen

kızlar ya bu kadar cok cabuk ve dehset acıkmak normal mı ben kendımden korkmaya basladım cunku :KK70:
sabah kahvaltı yaptım ısyerıne geldım karnım bombos bildiğin sankı bommbos ya , cuma gunu bebğimin boyunu tam olçemedi doktor nazlı zamanında gıtmısım bellıkı kılosunuda ölçtü bu sefer yine öçlebildiği kadarıyla 84 grm cıktı büyüyorlar artıkınn :)
Bizdede durum ayni canim yaninda giderken birşeyler götür
sabah kahvalti yapiyorum bir saat sonra haşlanmiş patates yiyorum bulanti başliyor bulantiyi kessin diye ardindan meyve aksama kadar belki 10 ogun yiyorum ben beslenemedigim için annemlere geldim 1haftadir buradayim evde herşeyden tiksindim çikardigim için buradayim saolsun herseyi önüme getiriyor geri götürüyor bir haftadir iyiyiz bakalim eve dönünce napacagiz

Bizdede durum ayni canim yaninda giderken birşeyler götür
sabah kahvalti yapiyorum bir saat sonra haşlanmiş patates yiyorum bulanti başliyor bulantiyi kessin diye ardindan meyve aksama kadar belki 10 ogun yiyorum ben beslenemedigim için annemlere geldim 1haftadir buradayim evde herşeyden tiksindim çikardigim için buradayim saolsun herseyi önüme getiriyor geri götürüyor bir haftadir iyiyiz bakalim eve dönünce napacagiz
bende iş yerine peynır yogurt sut meyve getırıyorum 1 2 haftadır , öğle yemegıne kadar son yarım saat zorluyordu , şimdi hepten basladı aclık krızlerı inanılmazz:kk77::halay: şimdi yine yemeği beklıyorum daha 1 saat var işe dalmısım bırsey yemedım henuz ama karnımda zıller davullar zurnalar resmen :D

Annemlerde 6 gün kaldıktan sonra dün kendi evimize geldik, allahım sıcaktan uyuyamıyorum yanıyor evimiz 12.30 da yatıp 5 saat içinde 3 kez uyandım yattığımız odanın cam kapı hepsi açık ama gram hava gelmiyor sürekli uyuyup uyanmaktan başım çatlayacak gibi ağrıyor :KK43:
Canım klima tek çare maalesef. Hele adana mersin gibi bi yerde yaşamak için sıcak işkence.. Biz fark etmiyoruz belki ama vücut ısımız normal insanlarınkinden yüksek ve sıcakta kalmamak gerekiyor. Biz yatak odasında ev esiyor diye almamıştık klima. Klima taktırdık mecbur ben dayanamıyorum sırtım alev topu gibi. Hele uzandığım yerden kalktığımda o kısım soba değmiş gibi yanıyor. Eşim gece bana dokunmadan uyu diyor avuçlarım alev gibiymiş :)))

Ben de erkenden uyanıyorum üstelik gece midem acıktığı için çok ağrıyor ağrıyla uyanıyorum resmen.. bi kaç saat sonra uyuyabiliyorum ona rağmen 8 dedin mi gözüm açılıyor . Ki ben uykuyu seven biriyim bide çalışmıyorum 1 haftadır izinliyim dedim ne güzel yatar uyurum ama yok yani. Öğleden sonra uykum geliyor uyuyorum bazen
Ah kuzum bebek yokken öglen bire kadar uyurdum eşimde işte olduguna o saate kalkardim şimdi erkenden uyaniyorum sanki on gündür mide boş :KK71: bi ara kabus gibiydi sabah uyanacagim diye gece uyumak istemezdim çunku sabahlari o bulanti beni öldürüyordu açlik bi yandan yiyorsun geri cikartiyorsun hem açliktan ölecem hem tiksinmekten yiyemiyorsun

Canım klima tek çare maalesef. Hele adana mersin gibi bi yerde yaşamak için sıcak işkence.. Biz fark etmiyoruz belki ama vücut ısımız normal insanlarınkinden yüksek ve sıcakta kalmamak gerekiyor. Biz yatak odasında ev esiyor diye almamıştık klima. Klima taktırdık mecbur ben dayanamıyorum sırtım alev topu gibi. Hele uzandığım yerden kalktığımda o kısım soba değmiş gibi yanıyor. Eşim gece bana dokunmadan uyu diyor avuçlarım alev gibiymiş :)))
Salonda var klima, koltukta da uyuyamıyorum onu da denedim, şimdi sıcaktan uyuyamıyoruz kışın da göbeğimiz büyüyecek rahat edip uyuyamayacağız sonra doğuracağız bebişimiz bizi uyutmayacak ee biz ne zaman uyuycaz:( :(

Herkeze günaydin arkadaşlar
dünden beri kafama takildi biraz internetten baktim oda daha kötü şeyler okudum umarim öyle degildir benim gögüs ucum derli toplu degil böyle etler üc dört parça gibi kalin ip ip şeklinde ama bu hamilelikten olan birşey degil yillardir böyle ve Kokulu birşey acaba sizlerin gögsü de böylemi başkasinin gögsünü görmedigim için herkezi böyle zannetmiştim dün bi bakayim netten dedim
Hiç hoş yorumlar görmedim sizinkilerdende böyle olani var mi ?
göğüs ucu toplu bır sekılde ama en en en ucunda bir parca parca durumu var

kızlar ya bu kadar cok cabuk ve dehset acıkmak normal mı ben kendımden korkmaya basladım cunku :KK70:
Bende çok acıkıyorum uyanır uyanmaz midem kazınıyor şu aralar domatese taktım tuzlayıp tuzlayıp yiyesim geliyor, çabuk doyuyorum ama 1 saat sonra gene atıştırmadık bişiyler arayışı içinde oluyorum 90 o görürüm ben böyle :))

bende iş yerine peynır yogurt sut meyve getırıyorum 1 2 haftadır , öğle yemegıne kadar son yarım saat zorluyordu , şimdi hepten basladı aclık krızlerı inanılmazz:kk77::halay: şimdi yine yemeği beklıyorum daha 1 saat var işe dalmısım bırsey yemedım henuz ama karnımda zıller davullar zurnalar resmen :KK70:
bende iş yerine peynır yogurt sut meyve getırıyorum 1 2 haftadır , öğle yemegıne kadar son yarım saat zorluyordu , şimdi hepten basladı aclık krızlerı inanılmazz:kk77::halay: şimdi yine yemeği beklıyorum daha 1 saat var işe dalmısım bırsey yemedım henuz ama karnımda zıller davullar zurnalar resmen :KK70:
maşallah hem çalişiyorsun hem besleniyorsun nazar degmesin ben yatalak hasta gibi aksama kadar yatiyorum oturamiyorum hemen belim agriyor :KK71: Sizlerden yorum okudukça benmi çok nazli bi insanim yoksa bünyem mi çok zayif diye düşünmüyor degilim hani

Salonda var klima, koltukta da uyuyamıyorum onu da denedim, şimdi sıcaktan uyuyamıyoruz kışın da göbeğimiz büyüyecek rahat edip uyuyamayacağız sonra doğuracağız bebişimiz bizi uyutmayacak ee biz ne zaman uyuycaz:KK43: :KK43:
Yatak odasına taktırın bi tane. Eğer her zaman kullanmıcaksanız sıfır almak zorunda değilsiniz. Benim babamda klima vardı onu aldık ama motoru dura dura eskimiş ve tamiri mümkün değilmiş eşim gitti uyumlu ikinci el satan yerden aldı valla buyuk rahatlık tavsiye ederim

maşallah hem çalişiyorsun hem besleniyorsun nazar degmesin ben yatalak hasta gibi aksama kadar yatiyorum oturamiyorum hemen belim agriyor :KK71: Sizlerden yorum okudukça benmi çok nazli bi insanim yoksa bünyem mi çok zayif diye düşünmüyor degilim hani
maşallah diyelım Rabbim güç veriyor , ama sıkıntılı tabıkı cok hatta benım belımde fıtık cıktı panguen gıbı yuruyorum sureklı bel kalca agrım var bir iş yapsam da yapmasamda aynıyım dınlenmeyle gecmıyor kremle gecmıyor agrı kesıcı ılacla gecmıyor fizik Doktorum , ilerleyen zamanlarda daha da kotu olucaksın malesef dedı 32. haftama kadar iş icin en azından idare edebileyım dıye bakıyorum :D şuanlık gidiyor cok sukur bu gunumuze sukur her halıme sukur , Haşa şikayet yok buda bızım tuzumuz bıberımız olsun ne dıyelım :D

Ah kuzum bebek yokken öglen bire kadar uyurdum eşimde işte olduguna o saate kalkardim şimdi erkenden uyaniyorum sanki on gündür mide boş :KK71: bi ara kabus gibiydi sabah uyanacagim diye gece uyumak istemezdim çunku sabahlari o bulanti beni öldürüyordu açlik bi yandan yiyorsun geri cikartiyorsun hem açliktan ölecem hem tiksinmekten yiyemiyorsun
Ben hala öyleyim yaa senin bulantılar bitti mi 16. Hafta içindesin?

Back
X