2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yanı onunde zaman var daha canım sonucta haybe para verme sımdı ben eğer doktor ıyı ılgılenırse bır ozel bır devlet gıderım dıye dusunuyorum nasıp
Bugün gittiğim doktorum çok tatlıydı özeldekinden çok daha iyiydi bir tatlı dilli ‘tatlım bebeğim güzel annemiz’ hitapları hep böyleydi, avcılara yakın oturan varsa tavsiye ediyorum devlet hastanesinde Yasemin Yavuz doktorun adı, hiç devlete gitmiyim demesinler çok tatlı bi kadın

bende ilk defa kadın doktora gıdıcem bakalım nasıl cıkacak cok merak edıyorum :)

Kızlar 12. haftada doktor bebeğime erkek demişti. Pazartesi gittim göstermedi bir türlü bugün yine gittim kız dedi
Değişmez artık değil mi
Aaaa hayırlı olsun sen kız istiyordun gönlüne göre olmuş maşallah artık ileri haftalardasın değişmez sanırım

bende ilk defa kadın doktora gıdıcem bakalım nasıl cıkacak cok merak edıyorum :)
Benim özeldeki doktorum da kadın ama sert bi kadın böyle ses tonu vurgulaması ve hep resmî konuşuyor, bende bıcır bıcır bi sürü soru soruyorum bazen kızıyor sanırım ama baksanız benim doktoru hep sinirli dersiniz, açıklamaları çok iyi tatmin ediyor insanı uzun uzun açıklama yapıyor tee 8. Haftadan 34. Haftada ne yapacağıma kadar anlattı

Hoşgeldin canım. Erkek değilmiydi seninki öyle hatırlıyorum

benim özeldeki doktor da iyi herşeyi anlatıyor soruyorum sabırla fln ama gecen bı mevzu oldu parayla alakalı bı canım sıkıldı o yuzden hem devlet hemde özelden devam etmeye karar verdım ki sonradan o var bu var dıyıp sezeryane yonlendıren doktorlardan cıkmaması umıdıyle esegımı saglam kazıga baglıyım dedım yanı anlıcagın canım bide devlette bu son 2 3 ayda suda doğum baslamıs o cok ılgımı cektı ama bakalım

Ya ben korkuyorum açıkçası karaciğer sorunum olduğu için( ablamda da vardı bu durumda olunca özeller kabul etmiyor sorumluluk almamak adına araştırma hastanelerine sevk ediyor ablam da çok heveslenmişti odayı süsleriz şöyle yaparız böyle yaparız diye ama devlet hastanesinde acil sezaryen olmak zorunda kaldı öyle ki muayene diye gidip sezaryene aldılar hastanede unutulan bebek eşyalarından giydirmişlerdi eniştem evden bebek çantasını alana kadar bebeği tekleme giydirmişler bile bi eldiveni farklı diğeri farklı:) şimdi aynı sorunu bende yaşıyorum karaciğerde, özelde doğuracağım eşim yanımda olacak hatta göbek kordonunu eşim kessin falan istiyorum hevesleniyorum ama bakalım nasip

yaa benim kzım da değişmez dimmiii sonra

istediğine mi döndü canım. sağlıkla gelsin minik adam.
Değişmez inşallah canim göstermiştir sanada bana gösterdi çünkü bu pipisi diye ama sadece kabarıklık var şüpheliyim penis olsa ucuda olmazmi diye düşünüyorum klistoris de önce yumru şeklinde oluyor kafam çok karışık ama takmıyorum artık önceden olsa başka doktora gider kesin öğrenirdim net bir şekilde ama bu sefer bekliyorum nedense :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…