2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
4lü test yaptıran veya yaptıracak olan var mı kızlar?
Bana yaptırmak istiyorsan 10 gün sonra gel dedi ama gerek yok diye düşünüyorum. Şunun şurasında ayrıntılıya ne kaldı...
Ben dün verdim kanımı canım 4 lü için hem ayrıntılıda istedi aklımda kalmasın dedim

Herkese günaydın
Dr gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
benim pazartesine dr kontrolüm çok özledim kuzumu
Ben de cumartesi gideceğim canım 1 ay oldu çok heyecanlıyım. Hem de cinsiyeti söyleyecek artık

kendi doktor randevum 11 ağustos normalde , devlet 30 u gittiğimde eğer güzel ilgilenir cinsiyetini de gösterirse bayram oncesı yada sonrası gıderım herhalde D:
Yaa çok mantıklı bak bende devletten böyle 6-7 Ağustos’a randevu alayım gösterirse cinsiyetini özeldeki randevuyu iptal ederim sonra ki ay giderim, göstermezse paşa paşa özeldeki 10 Ağustos’takine giderim :)

yanı onunde zaman var daha canım sonucta haybe para verme sımdı ben eğer doktor ıyı ılgılenırse bır ozel bır devlet gıderım dıye dusunuyorum nasıp

Benimde yaş 35 tam sınır..herşey normal yaş riski 1:242 ..2 doktor siz bilirsiniz dedi.1 Ağustos özelde randevum var.eğer yaptır derse nifty yaptırcam..

Canım güncel kilo 66 cinsiyetimiz de değişti erkekmiş bir aydır kızım diye seviyordum bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bana da 1 ay önce %80 kız gibi ama yine de alışveriş filan yapma belli olmaz demişti. Cumartesi randevum var. Değişir mi ki sana geçen ay tahmin ederken yüzde filan vermişmiydi? Ben iyice alıştım kız fikrine.

C
Canım değişmez artık senin yaa. Coşalım yaa hakettik

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…