2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ben doktora tam 3 hafta once gittim kontrole bidaha bu zamnda gel demedi yarin gitsem erkenmi beklesemmi biraz daha
Bence erken degıl eger ultrason yeterlı ıse görülür. Benım 14. Haftada kesin olarak kız dedi dr.um 4 boyutlu ultrasondu. kesın soylemesi lazım bebiş müsade ederse tabi :)

Herkese iyi geceler. :) Bugün tam 17. haftadayım. (17+0) Göğüslerim kaşındı az önce. Hem de büyüdüğü için elimle bir kontrol edeyim dedim. Hafif sıkar gibi olurken şeffaf, hafif yapışkan su gibi birşey aktı. :))) Hem şaşırdım, hem sevindim. :)))) Araştırdım. Rengi gittikçe koyulaşıyormuş. Kolostrum denilen faydalı bir sıvıymış. Süt üretimine başlıyoruz demek ki yavaştan.

Rapor almak istiyorum o yuzdende erken gitmek istiyorum cok bunaldim calismak istemiyorum dayanamiyorum ins alabilirim
Canım ben de 1 hafta rapor aldım rahat ettim inan ki büyük rahatlıkmış çalışmaya başladım resmen işkence

Canım ben de 1 hafta rapor aldım rahat ettim inan ki büyük rahatlıkmış çalışmaya başladım resmen işkence
Hamileyken çalışmak gerçekten bir işkenceymiş ya.. normalde de zoraki işe giden bi tipim zaten sabahları yataktan kalkabilmek için kendimle savaşıyorum resmen. Keşke hamilelikten itibaren başlasa doğum izni

Çok fazla oynama kuzumda erken doğumu tetiklediğini duymustum benden hamile kalmadan oncede geliyordu sikinca siktikca cogaliyirmus o zaman prolaktin yukseliyo tabi , simdi gebe iken de bayagi yukseldigi ucin eger gereginden fazla yukselirse sikinti dikkat et kuzum kendiliginden akarsa sorun yok oda ilerleyen aylarda

Günaydın hanımlar
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
Ben izne çıktım ev bakmaya gideceğiz yarın yıla cikiyoruz hayırlısı ile sıkıntı olmadan hallederiz inşallah

Bugün saat 14:00 de Dr kontrolu var çok özledim kuzuyu

Hayırlı haberlerle donun ınsaAllah:) bu ev tasımada bır yardımcı mı tutsanız ımkanınız varsa .. senın için cok zor ılucak

Hayırlı haberlerle donun ınsaAllah:) bu ev tasımada bır yardımcı mı tutsanız ımkanınız varsa .. senın için cok zor ılucak
Evi taşıyalım tutacağız canım birkac gün benimle hareket eden bir bayan bulmaliyim koca ile bu iş zor adamcağız yapmaya çalışıyor ama eli yatkın değil birde bir bayan gibi olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…