2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kolay gelsin canım. Kendini çok yormamaya dikkat et.

Canım gideceğiniz yerde Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza kolay gelsin..

Yok canım sagolasin bilgi için. Tesadüfen kontrol ederken farkettim. Araştırınca öğrendim dediğin gibi yazmislar. Teşekkür ederim tekrar. :)

Oyy minnosu gorcen ❤ dikkat et kendine canim yardimcilarin var mi Rabbim kolaylik versin

Kızlar cuma tatile çıkıyorum kendi Dr um havuza girebilirsin ama ıslak kesinlikle kalma dedi hemen mayonu değiştirmelisin dedi int sürekli havuzun tehlikeli oldugu yazıyor cuma da başka bir Dr a gittim oda aynı seyleri söyledi çok fazla güneş altında kalma ve mayon kuru olsn girebilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arada kaldım

canım ben girmedim doktorum girme dedi. gün boyu sahildeydim tentenin altında ve her denize girişten sonra değiştirdim mayoyu

Neye göre gir yada girme diyorlar acaba ya işde bu yuzden kararsızım bende
Havuzun suyu denız gıbı degıl kı sureklı su degıstırılıyır mu ? Guzelce ıcındekı fayanslar temızlenıyor mu ?
Denıze bıle adetlı gırıyolar tuvaletlerını yapıyorlar .. havuzu dusunsene 24 saat o pis su duruyor mulletın pislıgınde yuzuyorsun

İşte böyle bi durum varken neden her Dr da farklı bişi söylüyor onu aklım almıyor yani bnm kendi Dr um da alanında çok iyi bi Dr risk se neden o bahsetmedi kafam karıstı yani Dr umun girebilirsin demesi beni açıkçası düşündüren

hersey ortada ısterse hıc cıkmayadabılırsın desın havuzdan ... gırmem veya gurıp cıkmam bır olur
Doktorun neden ızın verdı bılmıyorum ..

Selam şanslı Ocak anneleri
Ben de Aralık sonu annesiyim gibi görünüyor, bir ara erken olur da Kasım ayı olur mu diye taktım, şimdi de geç olur da Ocak olur mu diyorum. Doğuma kadar vesveseler bitmiyor, hepinize şimdiden hayırlı doğumlar, arada okuyorum buraları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…