2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uzun bir aradan sonra bebişi görmek çok iyi geliyor canım. Cumartesi günü benim de kontrolüm vardı. Ne kadar büyüdüğünü görünce hayret edeceksin Göbek konusunda aşmış durumdayım bana tramvayda yer veriyorlar

Allahım evladını sana bagıslasın canım cok zor ama doktırunun dedıgını yaparsan hıcbırsey olmaz Allahın ıznıyle

Geçmiş olsun kuzum allah yardimcin olsun bol bol dinlen kalkma çok ayaga

yaa cok mınnoslar , al kuzum benım Allah korusun yasayacak omru yoksa ister 4.ay ister 9.ay hıc farketmıyor. İyi düşün hayırlısyla saglıkla dunyaya geldıgı zamanları al gıtsın yanı :)
Haklisin kuzum rabbim nekadarlik ömur verdiyse onu yaşiyoruz allahm omurlerini uzun saglikli etsin hepsiniz

Canım kendine dikkat et inşallah zamanını bekliyecek evladın

gecmıs olsun kuzum , cok bır bılgım yok bu konuda ama bebek buyudukce toparlanabılıyormus sanırımo durum dıkkat et sen yınede doktorunu dınle

Haklısın. Annelerimiz evde doğurmuş. Eşim 6 kilo doğmuş

Nerde okudunuz bu bilgiyi. Ayy çok sevindim şimdi

Nerde okudunuz bu bilgiyi. Ayy çok sevindim şimdi
bıyerde okudum gecen de ofıste kadınlar arası konusuyorduk oyle bırı varmıs delı sancı ceken anlatan arkadasta delı sancı cekıyo aksıne daha kolay oluyormus onun akrabası kolay yappmıs bende kolay yapcam ehehhe dıye dolanıyo etrafta

Öyle ama gene de erken sanki. Mide sisligim 3 4 haftadir var. E bebis de alttan kendini belli etmeye başlayınca yuvarlak bsy oldu iyice :)
enınde sonunda hepımızn gelecegı nokta bu zaten ha bı jhafta once ha sonra bosver cok guzel seyler bunlar tadını cıkar

Kız maşallah doguran annesi elleri öpülesi kadinmiş hellal olsun
benim bı akrabam 5400 doğum yapmıs 2000 lı senelerde 40 gun doğum felcı gecırmıstı ılk yuruyemıyordu sonrada değneklerle yavas yavas yurumeye basladı ay cok fena eskıden oyle sak dıye sezeryana alınmayınca

Ay.çok zor allah korusun öyle şeylerden içim bi fena oluverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…