Güüü naaayyy dıııııınnnn!!!
Yarın doktor kontrolüm vaaaaaaaaaarrrr
Cinsiyeti net öğreneceğiz İnşaallah. Çok çok merak ediyorum, tamm 1 ay sonra bebişimizi göreceğiz, İnşaallah sağlıklıdır
Göbekleriniz çıkmaya başladı mı? Benim hemencicik çıktı sanki ya
Uzun bir aradan sonra bebişi görmek çok iyi geliyor canım. Cumartesi günü benim de kontrolüm vardı. Ne kadar büyüdüğünü görünce hayret edeceksin Göbek konusunda aşmış durumdayım bana tramvayda yer veriyorlar
Herkeze merhaba bugün kontrol vardı sonunda cinsiyetimiz kesinleşti albümde net bi PiPi fotoğrafı yerini aldı.burda sevinçle bunu yazmak isterdim ama çok canım sıkıldı plesenta rahim ağzını kapatmış aşağıdaymış kanaman olabilir ki bide kan sulandırıcı kullanıyosun dedi tüm sevincim kursağımda kaldi yürümek dahi yasak. Eğer düzelmezse erken dogum riski vs vs ...
Herkeze merhaba bugün kontrol vardı sonunda cinsiyetimiz kesinleşti albümde net bi PiPi fotoğrafı yerini aldı.burda sevinçle bunu yazmak isterdim ama çok canım sıkıldı plesenta rahim ağzını kapatmış aşağıdaymış kanaman olabilir ki bide kan sulandırıcı kullanıyosun dedi tüm sevincim kursağımda kaldi yürümek dahi yasak. Eğer düzelmezse erken dogum riski vs vs ...
yaa cok mınnoslar , al kuzum benım Allah korusun yasayacak omru yoksa ister 4.ay ister 9.ay hıc farketmıyor. İyi düşün hayırlısyla saglıkla dunyaya geldıgı zamanları al gıtsın yanı :)
Epizyosuz yapmasi cok iyiymis ya. Ben de hep oyle diyorum; icimde kalacak degil ya :) normalden de korkmuyorum ya, eskiden insanlar nasil dogurmus? Doganin kanunu bu. Eger bir sikinti olursa da sezaryen secenegimiz var nasilsa. Allah kolaylikla atlatabilmeyi nasip etsin insallah.
benım annemde sordu ama kıpırdıyor mu dıye degıl seyırme fln oluyormu dedi tekme hissedemezsin zaten bende gecenlerde gordum adetlerı cok sancılı gecen ınsanlar daha kolay dogum yapıyormus cunku gercekten cok yogun sancı cektıklerı ıcın alısık oluyorlarmıs bır dereceye kadar acı cekmeye gecen gordum bıyerde
bıyerde okudum gecen de ofıste kadınlar arası konusuyorduk oyle bırı varmıs delı sancı ceken anlatan arkadasta delı sancı cekıyo aksıne daha kolay oluyormus onun akrabası kolay yappmıs bende kolay yapcam ehehhe dıye dolanıyo etrafta