2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay dimi ama ben kucuktum hayal meyal hatırlıyorum o halını ayy sımdı olsa zaten dogum yaptırmazlar sezeryan dırek ilk cocuguda 4900 dogmus
İnsanin başina birşey gelecek oldumu hertürlü geliyor kuzum okadar tip ilerledigi halde dogumda bebege zarar verenler oluyor annenin bastirirken kemiklerini kıranmı ararsin daha neler neler allah korusun beterlerinden çok üzüldüm o kadin kimse başina gelmiyen kalmamiş

halam kendı annemde sezeryande oksıjen tupu patlamıs narkozda herhalde ordan hafıften verılmeye devam edıyordu genel anestezı yanı sezeryanın tam ortasında uyanmıs halıyle boyle belkı 10 sn bıle surmemıstır ama annem dıyor gozumu actım ellerını karnımın ıcınde hıssettım bı nefesım gıttı bayılmısım yıne yıne tabı yaklasık 10 sene once o zamnlar genel vardı.Yani etrafım okdar pozıtıf hıkayelerle dolu kı masallah bana

Kızlar burger king den burger yeme konusunda ne dusunuyorsunuz ben hamıle kaldıgımdan berı 4 kez fln yemısımdır herhalde , sürekli sık sık yemek tabıkı hem vucudumuza zarar hemde bebeğe bı faydası yok. ama arada ayda bır 2 kez yemekten bırsey olmaz herhalde.Dışarda yediğimiz cogu seyde yıne bılmdıgmız seyler var sonucta fikirler nedir hanımlar

Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı olmaz iyi düşün

Yaaaa demek yer verecek kadar büyüdü, kıyamam yaaa
Evet, çok çok heyecanlıyım umarım yerli yerinde ve sağlıklıdır

Maşallah felaket tellali gibisin aman aman bundan sonra olmaz insallah kuzum bebislerimiz allaha emanet önceben çok sabirsizlaniyorum allahim gel se artik o günler evim buram buram bebek koksun artik tek çok sıkılıyorum doya doya vakit geçirsem

Geçmiş olsun arkadaşım bende de aynı problem var üstelik kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende lekelenme olabilir d dikkat demişti dr çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. bir başka dr a gittiğimdeyse korkulacak kadar bir problem olmadığını söyledi naçizane tavsiyem bir başka dr görüşünü daha alman Allah yardımcınız olsun

dimi ama bende bende, kimsem yok burda bebeğim olur onla vkıt gecırırm dıyorum yalnız kalmam :))) kuzum herkesın hıkayesı farklı olacak herkesın bedenı farklı oldugu gıbı o yuzden bunlara pek takmamak lazım ben oyle yapıyorum :) dua edıyorum bol bol :)

Evet yanliz kaldik evlendikten sonra eş dost akraba biyere kadar eşlerde işte insan gün boyu birini istiyor evde heleki birde bu bebekse oh miss olur kuzum dualarindan bizide mahrum birakma gönlünden bizleride geçir

Aynen aynen. Benim de adetlerim felaket geçerdi. Hadi inşallah .

ahha C crosword cibi35 nasılsıniz kuzular nasıl cinsiyet belli oldumu

Benim umudum ctesi bakalım canım. Birde plasenta aşağıda demişti onu kontrol edecek. Gerçi bir sıkıntım yok kanama vs ama 20. Haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyormuş yoksa erken doğum riski varmış.
Sen nasılsın ne zaman başlıyor yeni şehir telaşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…