2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bi ben kaldım doktor bana kıza benziyo ama kesin değil bidahaki muayene de söylerim dedi. Simdi bekle ki ağustosun 28'i gelsin

Ben de bir iki kere yedim. Artik canim istemiyor, midem bulandi. Yemesek daha iyi canim. Insan bazi seylere karsi koyamiyor ama napalim.

Canım inşallah erken doğum yaşamazsın Rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin. Çok hareket etme uzan inşallah zaman çabucak geçer..

Aynen. Ben de dedim ne yapsan hakkını ödeyemezsin annenin . Boyu da kısa kayınvalidemin... Nasıl oldu öyle .genetik .
Bi komşum da ana kız gebeliklerinde sadece 5 kilo almışlar .
Onuda bebek almiştir suyuydu bebegiydi derken maşallah ne kadar ilginç.

Canım yemeyelim öyle şeyler tutalım kendimizi bence. Çok canın isterse evde yapmaya çalış.

Ben de 13 agustosta net ogrenicem insallah simdilik erkege benziyormus
Senin az kalmıs benim nerdeyse 1 ay var daha. Benim doktorum söylemiyodu daha kücük net bisey söyleyemem dedi cok cok ısrar ettim rüyamda hep kız görüyorum dedim kız mı görüyosun kıza benziyo dedi ama net değil bidahaki geldiğinde söylerim dedi.

Sıkılmayı ararsın demedi deme

ay dimi ama ben kucuktum hayal meyal hatırlıyorum o halını ayy sımdı olsa zaten dogum yaptırmazlar sezeryan dırek ilk cocuguda 4900 dogmus

Sana kim anlatıyor bunları

Boşver dinleme canım

ssoztrk canım aynı durumdayız bu kadar karamsar olma 20. Haftadan önce olanlar yukarı çıkıyormuş önemli olan 20 den sonrası dedi Dr. ilişki yasak birde ağır iş yapma dedi. Yürümek yasak falan demedi. Ağrın kanaman yoksa korkma. Melekler korur evlatlarımızı :)

İyi akşamlar arkadaşlar.
Bir şey soracağım size.
Başka çocuğu olanlar çocugunuzu kucağıniza alıyor musunuz?
İki buçuk yaşında oğlum var bana çok düşkün alıyorum gün içinde mecburen.
Annem kv dem alma diyorlar ama pek mümkün olmuyor.
Bir zararı olur mu ki
Fikriniz nedir ? ?

6 yaşında kizim. Valla alıyorum onu ben :))

Ben bir zararı olcagını düşünmüyorum canım ama kucaklarken dengeli ol sürekli ayakta durma kucagındayken mümkün mertebe otururken kucagına al benim görümcem hamile idi gecen yıl kızıda 3 yaşındaydı hep kucak istiyordu hiç itmedi cocugu hep aldı şimdi 2.kızı bir yasında

mecbur aliyorum benim oglum da 2 bucuk yasinda ve bana cok duskun bazen tutturuyor kucak diye kiyamiyorum o da kucuk ondan ziyade benimki anne sûtunu biraktiktan sonra gobegimle arkadas oldu gobegimi oksayarak operek karnimda kasigimda uyuyor bazen seviyor guya sap sap vuruyor icerdeki kuzular Allaha emanet anlayacagim

brn aliyorum cnm kizim 20 aylik

kesin degil henuz ben varim
Hayırlısı olsun inşallah canım. Cevremdeki herkes kız olsun diye dua ediyordu. Sadece oğlum erkek istedi. Rabbim onun saf temiz kalbine göre verdi.:)

Oğlum 3,5 yaşında kucağıma almamaya gayret ediyorum. Sadece tuvalet için kaldırıp klozete oturtuyorum o kadar.
Olacak olan oluyor illa ki orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…