Evet mucize bebekleri hep benim tüp bebek değil benim ilki ama bende 1 yıldır bekliyordum 2. Için prolaktin yüksekliği vardı düşünce kaldım sanırım kaldığım ay hic umursamamıştım yani çoğu mucize bebekler
çok sevindim gözünüz aydın arkadaşım nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum benimde ilk test 1211 çıktı
hamilesin rabbime binlerce şükür benim geçmişte dış gebelik var senin korkularını çok iyi anlıyorum rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah
Korkma canım aynı korkuyu ben de yaşadım kaç gündür. Bence normal değerin. İlk gün genelde 700-800 civarı çıkar 2. Gün içinde 1000 ler çok iyi :) İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alırsın :)
Evet mucize bebekleri hep benim tüp bebek değil benim ilki ama bende 1 yıldır bekliyordum 2. Için prolaktin yüksekliği vardı düşünce kaldım sanırım kaldığım ay hic umursamamıştım yani çoğu mucize bebekler
Kızlar bir liste oluştursak birbirimizi tanımamız daha çabuk olur kim ne zaman doğum yapıcak aynı gün olanları takip etmemiz kolaylaşır ilk kez anne olacaklara tecrübe aktarımı olur ilk mi ikinci mi anne olacakları yazsak ne dersiniz?
Kızlar bir liste oluştursak birbirimizi tanımamız daha çabuk olur kim ne zaman doğum yapıcak aynı gün olanları takip etmemiz kolaylaşır ilk kez anne olacaklara tecrübe aktarımı olur ilk mi ikinci mi anne olacakları yazsak ne dersiniz?