2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar günaydın nasılsınız bugün çok mutluyum benim oğlanın hareketini artık iyice hissediyorum bir haftadır hissediyordum ama günde bir defa falan oluyordu bu sabah birden fazla içerde bir şeyler atıyor gerçekten çok güzel bir duyguymuş inşallah hissedemeyenler de en kısa zamanda hissederler

Günaydın. Bende de birkaç gündür bi kıpırdanmalar var ama gaz mı bebiş mi anlamıyorum
Ben her hareketi bebek diye düşünüyorum bir ara babacığım hareketlendi güldüm bebek orda değil vücudum daki her hareketi ona yorunca

Ohh aşılar da başlamış ben hala kaydımı sağlık ocağına bile aldıramadım almıyorlar yerimiz yok diye
e nabızdan da yapamamıstın canım dimi en kısa zamanda halledersın ınsallah cok ılgılenıyorlar benımkı herseyı soyluyor anlatıyor ödemime falan var mı dıye bıle baktı

Arkadaşlar bişi soracam 17 haftanın içindeyim aranızda sağlık ocağına gidip iğne vurmuş bu hafta içinde mi gitmek lazım unuttum da ben

5.ayda çağırıyorlar diye okudum kola yapılıyor sanırım sayfada vurulan olmuş erken değilmi 17 hafta için
4,aydan itibaren yapılabiliyor canım bizim burdakı bı arkadasımda da bu haftada oldu baska saglık ocagaından ama cokda farketmez 17 20 falan yanı

Ay daha 4 5 hafta var zaten su hafta bu hafta dıye dıye yarısı gıttı gebelıgın ınsallah 20ye kadar surmez
Aynen canım benim de öyle. Bazen soruyorlar işte kaçıncı haftadasın 13 diyorum aa az kalmış 14 te biter diolar. 14. Hafta oluyor 16 da biter diyorlar 17 deyim 20 de biter diyorlar. Diye diyeee doğurcam sanırım :)))

Hem aç olduğundan hem de sıcak olduğundan.. aman dikkat et

Şu hiç sevilmeyen tetanoz aşısı şimdi oldum geldim kizlar yok böyle bir acı ağrı bi önceki hamileligimde 2 tane olmuşum 3 tane olsaymış yapmiycakti kurtulcaktim 60.5 hala kilom ilk kilomu 64 diye girmiş ben 62 biliyordum bebisimin kalp atışlarını dinletti ac karna gitmemiştim yarın aç karna gitcem tahlillerim yapılacak ona göre kan ilacı verecekmiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…