Evet kendi gördüğümü umursamadım hatta rüyalar tersine çıkar yarın demekki çok güleceğiz falan dedim yengem arayıp öyle deyince bu kez noluyor falan oldum
Ben napcam bu korkuyla her doktora gidecek olduğumda mutlaka gecesinde uyumuyorum gündüzünde bişiy yiyip içemiyorum stresten midem bulanıyor midem ağrıyor
Keşke yengen sadece arayıp nasılsın diye sorsaymis seni endiselendirmeseymis bende etkilenirdim muhtemelen.ama korkma canım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz içini rahat tut
Yarın kontrol var kızlar ama o kadar tedirginim ki gene, sabah eşim işe gittikten sonra uyudum bi daha rüyayla amel olunmaz biliyorum ama ağlaya ağlaya bişiyler yaptığımı gordum umursamadım fazla biraz önce telefonum çaldı yengem aradı ruyamda seni gordum pek iyi görmedim iyi misiniz diye sormaya Of dedim noluyor
canim yok ya kotu dusunme Allah korusun. Ben de bu gece ruyamda kotu seyler gordum; ama bunlar olabilir. Dedigin gibi ruyayla amel olunmaz guzel dusunelim guzel olsun hic uzulme insallah.
kuzum tabıkıde iyi düşün geçmişte yaşadıkların yüzünden oluyor bu endişen biliyorum. Daha yenı gıttın doktora bır problem yoktu merak etme Allahın izniyle saglıkla göreceksın bebegını
Bebeğimi de hissediyorum karnıma elimi koyduğumda orada olduğunu anlıyorum kasık sancımın devam ediyor olduğuna bile seviniyorum büyüyor bebişim diye, inşaallah şu vesveselerden de bi kurtulsam
cicili bicili şeyleri baya seviyorsun sanırım bende görmüştüm bunları ama bana gereksız gelıyor yanı herhalde belkıde sadelıgı sevıdıgmdendır bilemiyorum
Bebeğimi de hissediyorum karnıma elimi koyduğumda orada olduğunu anlıyorum kasık sancımın devam ediyor olduğuna bile seviniyorum büyüyor bebişim diye, inşaallah şu vesveselerden de bi kurtulsam
Keşke yengen sadece arayıp nasılsın diye sorsaymis seni endiselendirmeseymis bende etkilenirdim muhtemelen.ama korkma canım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz içini rahat tut
İnşaallah canım inşaallah her doktora gidecek olduğumda böyle şeyler yaşıyorum artık benim psikolojim kaldırmıyor sanırım bu vesveseleri bi psikoloğa da görüneceğim
Yarın kontrol var kızlar ama o kadar tedirginim ki gene, sabah eşim işe gittikten sonra uyudum bi daha rüyayla amel olunmaz biliyorum ama ağlaya ağlaya bişiyler yaptığımı gordum umursamadım fazla biraz önce telefonum çaldı yengem aradı ruyamda seni gordum pek iyi görmedim iyi misiniz diye sormaya Of dedim noluyor
canim yok ya kotu dusunme Allah korusun. Ben de bu gece ruyamda kotu seyler gordum; ama bunlar olabilir. Dedigin gibi ruyayla amel olunmaz guzel dusunelim guzel olsun hic uzulme insallah.
Neden böyleyiz neden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Evet kendi gördüğümü umursamadım hatta rüyalar tersine çıkar yarın demekki çok güleceğiz falan dedim yengem arayıp öyle deyince bu kez noluyor falan oldum
Ben napcam bu korkuyla her doktora gidecek olduğumda mutlaka gecesinde uyumuyorum gündüzünde bişiy yiyip içemiyorum stresten midem bulanıyor midem ağrıyor
sen bunları yapınca bişeyleri değiştirebiliyor musun canım. kendine zarar vermekten başka işe yaramıyor değil miii . bebeğinde etkileniyor. bırak bazı şeyleri akışa biraz rahatla.
Merhabalar kızlar biz cinsiyetimizi öğrendikkkk
Bir KIZIMIZ daha olacakmış
Şimdiye kadar kimle karşılaşsam Erkek desede hatta dr bile erkeğe benziyor desede inatla Kızım geliyormuş Ablasının duaları kabul oldu kız kardeşi oluyor sağlıkla sıhhatle inşallah
Ne güzel sağlıkla geldin prenses...bu yük sanki hep kızlar ve erkekler ikilendi...benimde kızım kız istiyordu hep bizim de kız...ablaların duası kabul oldu...
İnşaallah canım inşaallah her doktora gidecek olduğumda böyle şeyler yaşıyorum artık benim psikolojim kaldırmıyor sanırım bu vesveseleri bi psikoloğa da görüneceğim
Canım ben oyleydim hiç iyi bişey degil.sen hep kendini rahatlat.omru varsa ne olursa olsun yaşayacak de.icini ferah tut canım sen ne kadar rahat olursan bebeğinde okadar rahat olur.
Benimde kız olsaydı kesin onu kokoş yapardım çok süslü olurdu ama nasip oğluma bakıyorum şimdi birşeyler.magazaya giriyorum erkek kıyafetleri bir köşe de mağazan geri kalan kısmı hep kız hatta ortaya bile hep kız kıyafetleri koyuyorlar sinir oldum
Artık ikinciye kız olur insallah bizede ne diyeyim
Benimde kız olsaydı kesin onu kokoş yapardım çok süslü olurdu ama nasip oğluma bakıyorum şimdi birşeyler.magazaya giriyorum erkek kıyafetleri bir köşe de mağazan geri kalan kısmı hep kız hatta ortaya bile hep kız kıyafetleri koyuyorlar sinir oldum
Artık ikinciye kız olur insallah bizede ne diyeyim
alternatıf acısından evet kıza daha cok sey var bunun elbisesi var etegı var taytı var varda var ama erkege pantolon sa pantolon 2 -3 cesıt ve renklerı tshırt tulum bende bir erkek annesı olacagım inşallah :) ve bence ıkısınınde tadı bambaşka :) bi oğlum olsun sacları babasına benzesın kıvır kıvır olsun bir giyinsinler saclarını uazatayım falan bambaşka yinede gercekten :) hep dıyordum erkek kız ne farkeder o sonucta senın canının canı diye Bakıym eşimde isterse Can koymak ıstıyorum oglumun adını :)
Merhabalar kızlar biz cinsiyetimizi öğrendikkkk
Bir KIZIMIZ daha olacakmış
Şimdiye kadar kimle karşılaşsam Erkek desede hatta dr bile erkeğe benziyor desede inatla Kızım geliyormuş Ablasının duaları kabul oldu kız kardeşi oluyor sağlıkla sıhhatle inşallah