2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :)

biz nasip kısmetse 2 çocuk planlıyoruz . maddi, manevi ve sağlık olarak fazlasını kaldıramayız :) onemli olan sağlıkla sıhatle gelmeleri.

Kizlar ben reflü yastigi ve bir annenin olmazsa olmazi emzirme onlugu almayi dusunuyorum iki tane alacagim emzirme onlugunden birini bebek cantasina birini yanimda kullanacagim malum gelen giden olur bir cikar bir koy yapmayayim diyorum
ben emzirme önlüğünü hiç kullanamadım. oğlum onun altında asla emmedi ve çok ağladı. baktım o şekilde daha çok dikkat çekiyorum bende hep önlüksüz emzirdim. bir süre sonra uzmanlaşıyorsun emzirdiğimi kimse anlamıyordu :)

Kızlar reflu bildiğim kadarıyla her bebekte olmuyo. Neden şimdiden aliyorsunuz

reflü yatağı uygun fiyatlı bizde 2 tane vardı :) birisi gün içinde yatması içindi odadan odaya gezdiriyorduk diğeri yatağında duruyordu. mide kapakçığı bebeklerde gelişmediği için emdiği süt geri geliyor genelde ve yatak eğimli olduğu için onu engelliyor. baş kısmında delikler olduğu için bebek yüzüstü yatsa da nefes alabiliyor. birde yanlarda cırt cırtlı küçük yastıkları var koltuğa koyduğunda dönüp düşer diye korkmuyorsun. ayrıca bebeği yanıma onun üzerinde yatırıyordum üstüne dönüp ezme gibi bir korkun olmuyor.

Hadi bakim hayirlisi benim ki kizz bu sefer
Ben hep burdayım kuzum hep okuyorum da yazamıyorum.
Bu arada benim temmuz kilom 63. Bebişimiz de erkek :)
bebisim kiz sidos o gosterdigim takimlardan aliyorum

Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :)
tesekkur ederim canim beniiim

benımde ılk bebegım ama bende katılıyorum sana, ınsan cok cok heves edıyor tabıkı ilkse hele ama zaten aldıgını ne kadar gıyecek hevesı de parça parça gıdermek lazım bence

Yarın kontrol var kızlar ama o kadar tedirginim ki gene, sabah eşim işe gittikten sonra uyudum bi daha rüyayla amel olunmaz biliyorum ama ağlaya ağlaya bişiyler yaptığımı gordum umursamadım fazla biraz önce telefonum çaldı yengem aradı ruyamda seni gordum pek iyi görmedim iyi misiniz diye sormaya Of dedim noluyor

canım yapma sakın kotu dusunme , boşyere bebegınıde üzme bak yarın olacak ve hersey guzel gececek kendıne ve bebegıne guzel ıyı telkınlerde bulun

canım yapma sakın kotu dusunme , boşyere bebegınıde üzme bak yarın olacak ve hersey guzel gececek kendıne ve bebegıne guzel ıyı telkınlerde bulun
Hastaneyi Aradım bugüne randevuyu alalım diye sordum ama değiştirmediler fulmuş doktor bugün, iyi düşünmeye çalışacağım

sen hamişsin yenegenin oyle demesini sevmedim sonucta onu demeden senin iyi olup olmadiginida ogrenebilirdi canim sende o oyle deyince daha beter tedirgin oldu bende doktora gitmeden once hep oyle dusunurdum korkma oyle dusunme yengenin dediklerinide bosver aldirma bence sana oyle demesi hata zaten sende o deyince tedirgin oldun

Evet kendi gördüğümü umursamadım hatta rüyalar tersine çıkar yarın demekki çok güleceğiz falan dedim yengem arayıp öyle deyince bu kez noluyor falan oldum
Ben napcam bu korkuyla her doktora gidecek olduğumda mutlaka gecesinde uyumuyorum gündüzünde bişiy yiyip içemiyorum stresten midem bulanıyor midem ağrıyor

Hastaneyi Aradım bugüne randevuyu alalım diye sordum ama değiştirmediler fulmuş doktor bugün, iyi düşünmeye çalışacağım
kuzum tabıkıde iyi düşün geçmişte yaşadıkların yüzünden oluyor bu endişen biliyorum. Daha yenı gıttın doktora bır problem yoktu merak etme Allahın izniyle saglıkla göreceksın bebegını

uzulme hadi toparlan hamile kafasi derler ya iste o bu korkma bebegin allahin izniyle iyidir

kizlar bundan almayi dusunuyorum sizede fikir olsun paylasmak istedim canta gibi olan fiyonklu alt acma yer kaplamasin diye oyle yapmislar bayildim zira oglumda yer kapliyor diye alamiyordum alt acma minderini sagdaki torbalarda bebege kirli camasir torbasi buda puset ortusu cok pahali irseyde degil uygun bence gerekli malzemelerden birisi oglumda hic gormemistim pusete ince muslin bezlerden ortuyordum

Bayağı kullanışlıymis canım ben sadece reflu olan bebislere kullaniliyor saniyodm

cicili bicili şeyleri baya seviyorsun sanırım bende görmüştüm bunları ama bana gereksız gelıyor yanı herhalde belkıde sadelıgı sevıdıgmdendır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…