Ben hep burdayım kuzum hep okuyorum da yazamıyorum.kiz cinsiyeti belli oldu mu tevom soylede yazayim bu arada temmuz kilonu bildirdimmi sana seni hc gormuyom buralarda sidos ta fazla girmiyo
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :)Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Sağlıcakla gelsinler prensler prenseseler hic onemli degil yaşımız genç daha inşallah bir gün bir prenseste bana nasip olurmine hanıma cuma gidicem canım devlete gittik bugün cuma günü söylerse birşey yazarim
ben emzirme önlüğünü hiç kullanamadım. oğlum onun altında asla emmedi ve çok ağladı. baktım o şekilde daha çok dikkat çekiyorum bende hep önlüksüz emzirdim. bir süre sonra uzmanlaşıyorsun emzirdiğimi kimse anlamıyordu :)Kizlar ben reflü yastigi ve bir annenin olmazsa olmazi emzirme onlugu almayi dusunuyorum iki tane alacagim emzirme onlugunden birini bebek cantasina birini yanimda kullanacagim malum gelen giden olur bir cikar bir koy yapmayayim diyorum
Kızlar reflu bildiğim kadarıyla her bebekte olmuyo. Neden şimdiden aliyorsunuz
Hadi bakim hayirlisi benim ki kizz bu seferAh balım haklısın takıma da çok nadir oluyor bu ara misafirlerimiz var ablamlar falan..
Cinsiyet için 6 gün sonra randevum var inşallah bakalım ne olacak.
Kilom da canım maalesef 67.8
Senin cinsiyet ne canım erkek miydi ?
bebisim kiz sidos o gosterdigim takimlardan aliyorumBen hep burdayım kuzum hep okuyorum da yazamıyorum.
Bu arada benim temmuz kilom 63. Bebişimiz de erkek :)
tesekkur ederim canim beniiimCanım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :)
benımde ılk bebegım ama bende katılıyorum sana, ınsan cok cok heves edıyor tabıkı ilkse hele ama zaten aldıgını ne kadar gıyecek hevesı de parça parça gıdermek lazım benceKaynanam, çocuğun yediği helal, giydiği haramdır dedi . İlk defa duydum . Doğrudur.
Ben Ekim sonu veya Kasım gibi odasını eşyalarını ürünlerini yapmayı düşünüyorum . Kıyafet olarak çok çok az şey almaya çalışacam.
Böyle düşündüğümüzü duyanlar ilk çocuk mu diye şaşırıyor. Çok mu sakinim ne
Kuzum nettende baktm öyle yaziyor ama Neden doktor buna gore hesaplayip vermiyor doktor 16cm olarak söyledi ben hesapladigimda 13lerde çikiyorEvet canım doğru bilgi 2015 temmuz topiginde böyle hesapliyorduk
canım yapma sakın kotu dusunme , boşyere bebegınıde üzme bak yarın olacak ve hersey guzel gececek kendıne ve bebegıne guzel ıyı telkınlerde bulunYarın kontrol var kızlar ama o kadar tedirginim ki gene, sabah eşim işe gittikten sonra uyudum bi daha rüyayla amel olunmaz biliyorum ama ağlaya ağlaya bişiyler yaptığımı gordum umursamadım fazla biraz önce telefonum çaldı yengem aradı ruyamda seni gordum pek iyi görmedim iyi misiniz diye sormaya Of dedim noluyor
Hastaneyi Aradım bugüne randevuyu alalım diye sordum ama değiştirmediler fulmuş doktor bugün, iyi düşünmeye çalışacağımcanım yapma sakın kotu dusunme , boşyere bebegınıde üzme bak yarın olacak ve hersey guzel gececek kendıne ve bebegıne guzel ıyı telkınlerde bulun
sen hamişsin yenegenin oyle demesini sevmedim sonucta onu demeden senin iyi olup olmadiginida ogrenebilirdi canim sende o oyle deyince daha beter tedirgin oldu bende doktora gitmeden once hep oyle dusunurdum korkma oyle dusunme yengenin dediklerinide bosver aldirma bence sana oyle demesi hata zaten sende o deyince tedirgin oldunYarın kontrol var kızlar ama o kadar tedirginim ki gene, sabah eşim işe gittikten sonra uyudum bi daha rüyayla amel olunmaz biliyorum ama ağlaya ağlaya bişiyler yaptığımı gordum umursamadım fazla biraz önce telefonum çaldı yengem aradı ruyamda seni gordum pek iyi görmedim iyi misiniz diye sormaya Of dedim noluyor
Evet kendi gördüğümü umursamadım hatta rüyalar tersine çıkar yarın demekki çok güleceğiz falan dedim yengem arayıp öyle deyince bu kez noluyor falan oldumsen hamişsin yenegenin oyle demesini sevmedim sonucta onu demeden senin iyi olup olmadiginida ogrenebilirdi canim sende o oyle deyince daha beter tedirgin oldu bende doktora gitmeden once hep oyle dusunurdum korkma oyle dusunme yengenin dediklerinide bosver aldirma bence sana oyle demesi hata zaten sende o deyince tedirgin oldun
kuzum tabıkıde iyi düşün geçmişte yaşadıkların yüzünden oluyor bu endişen biliyorum. Daha yenı gıttın doktora bır problem yoktu merak etme Allahın izniyle saglıkla göreceksın bebegınıHastaneyi Aradım bugüne randevuyu alalım diye sordum ama değiştirmediler fulmuş doktor bugün, iyi düşünmeye çalışacağım
uzulme hadi toparlan hamile kafasi derler ya iste o bu korkma bebegin allahin izniyle iyidirEvet kendi gördüğümü umursamadım hatta rüyalar tersine çıkar yarın demekki çok güleceğiz falan dedim yengem arayıp öyle deyince bu kez noluyor falan oldum
Ben napcam bu korkuyla her doktora gidecek olduğumda mutlaka gecesinde uyumuyorum gündüzünde bişiy yiyip içemiyorum stresten midem bulanıyor midem ağrıyor
Bayağı kullanışlıymis canım ben sadece reflu olan bebislere kullaniliyor saniyodmreflü yatağı uygun fiyatlı bizde 2 tane vardı :) birisi gün içinde yatması içindi odadan odaya gezdiriyorduk diğeri yatağında duruyordu. mide kapakçığı bebeklerde gelişmediği için emdiği süt geri geliyor genelde ve yatak eğimli olduğu için onu engelliyor. baş kısmında delikler olduğu için bebek yüzüstü yatsa da nefes alabiliyor. birde yanlarda cırt cırtlı küçük yastıkları var koltuğa koyduğunda dönüp düşer diye korkmuyorsun. ayrıca bebeği yanıma onun üzerinde yatırıyordum üstüne dönüp ezme gibi bir korkun olmuyor.
cicili bicili şeyleri baya seviyorsun sanırım bende görmüştüm bunları ama bana gereksız gelıyor yanı herhalde belkıde sadelıgı sevıdıgmdendır bilemiyorumEki Görüntüle 2177693 kizlar bundan almayi dusunuyorum sizede fikir olsun paylasmak istedim canta gibi olan fiyonklu alt acma yer kaplamasin diye oyle yapmislar bayildim zira oglumda yer kapliyor diye alamiyordum alt acma minderini sagdaki torbalarda bebege kirli camasir torbasi Eki Görüntüle 2177694 buda puset ortusu cok pahali irseyde degil uygun bence gerekli malzemelerden birisi oglumda hic gormemistim pusete ince muslin bezlerden ortuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?