2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bilmiyorum ki canm başta da 20 haftada yapcz dediler. Bugünde dediler haftan dolsun önümüzdeki haftaiçi gel. Zaten bu asi var başka kimse biseyi takip etmiyo
Kuzum bana 16+3 teyken vurdular tabi sat tarihini biliyor hemşire 17+3 diye sen geç kalma eylulde ikinci doz için randevu. Verdiler

Bilmiyorum ki canm başta da 20 haftada yapcz dediler. Bugünde dediler haftan dolsun önümüzdeki haftaiçi gel. Zaten bu asi var başka kimse biseyi takip etmiyo
Ben aşı olmuyorum ilk gebeliğimde de olmadım. Jinekoloğumun hiç böyle bir talebi yok.
Hatta sağlık ocağına bildirim bile yapmadım ilkinde de yapmamıştım. Direk doğumdan sonra hebeğin aşıları için gitmiştim.

Kardeş candır bizde 3 kız kardeşiz onlar olmasaydı belki tek çocukta bile kalabilirdim ama kardeşliği tadınca insan çocuğununda bir kardeşi yoldaşı olsun istiyor
Ayrıca maşallah size de 7 kardeş kalabalık ailelere hep özenmişimdir

Benim de 6 ocak en geç. Günlerimiz çok yakın. Aynı şekilde daha hissetmedim hiç. O kadar çok merak ediyorum ve istiyorum ki.

Ayy en azından yalnız olmadığımı anladım çok şükür
Canım ilk gebelikse 20-21. haftada anca hissedersin diyor doktorlar. 2-3 haftamız daha varrr

Ayy en azından yalnız olmadığımı anladım çok şükür
Canım ilk gebelikse 20-21. haftada anca hissedersin diyor doktorlar. 2-3 haftamız daha varrr
Aynen ben de öyle biliyorum canım. Ama hissedenler çok oldu. Listeye baktım ilk bebeği olanlar da var. Insan hevesleniyor işte. Az kaldi bizim de yakında hissederiz.

Allah hayirlisini versin insallah canim gonlune gore. Valla ultrasondan bakti benziyor dedi. gormeden derken ne dedigini tam anlayamadim ya acikcasi canim kusura bakma.
Yani canım yüksek ihtimal mi dedi bişe görmedi bizde de ondan dedin amin çok sagol Saglıcakla kucagına al

Kızlar selam, ben sağlık ocağına hiç gidip hamileliğimi bildirmedim. Sıkıntı olur mu?
tabiki olur gec olmadan gt hamileyken yapilan asilar var ve dogumdan sonra 2 yasina kadar saglik ocaginda asilatini yaptitacaksin mecbur canim gec kalmadin sayilir hemen git ben burda cok soyledim saglik ocagina gidin aile hekiminoze gebelik kaydinizi yaptirin diye bzm icin sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…