Neden böyleyiz neden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Artık gördüğüm rüyalara aldırmıyorum yoksa kafayı yerım tevekkül ediyorum Allaha ama hep korkuyorum bu korkuyu bebeğimin hareketlerini hissedince yeneceğim
Ben aşı olmuyorum ilk gebeliğimde de olmadım. Jinekoloğumun hiç böyle bir talebi yok.
Hatta sağlık ocağına bildirim bile yapmadım ilkinde de yapmamıştım. Direk doğumdan sonra hebeğin aşıları için gitmiştim.
yok benım değişmedi cunku göstermedi benimki zaten 15.haftadan sora öğrendım erkek dediler , cok yakın bır arkadasımın 12.haftada kız dediler 3 hafta sonra gıttı kesın erkek dediler daha yenı
uuu dur dur seneye kadar gıtme bu bekler hıc anlamıyorsun buyuyuverıyolar kalır elınde valla , benim yeğenim 2 aylıkken 3-6 ay gıyıyordu , simdi 9 aya kadar gıyıyor 4bucuk aylık bebeklerın tahmın ettgın ayları uymayabılır
Hadiya tulum aldik 1 2 aylik denk gelmezmiki aman görüyorum bebekleri kucuk kucukler dedim kiş cocugu 1 2 ay giyebilir büyük gelmesin üzerine göre olsun diye aldik ama çokmu küçük ki
Hadiya tulum aldik 1 2 aylik denk gelmezmiki aman görüyorum bebekleri kucuk kucukler dedim kiş cocugu 1 2 ay giyebilir büyük gelmesin üzerine göre olsun diye aldik ama çokmu küçük ki
1-2 AY kısmına bakma cnm cm olarak bak bebekler ortalama 50 cm doğuyor ilk 3 ayda 68 cm çıkyor. kaç cm için sizin tulum.
ama çoook güzel içinde hayal ettim bebikleri
Kuzum ben kızıyordum kendimce ala ala kan bırakmadiniz diye ama yapilan uygulama gercekten güzel kan degeri her ay düşüyor ona göre ilacini veriyorlar idrarda enfeksiyon varmi bakiliyor kum çikmişti bi yonden çok iyi takibin ay ay kilodan tansiyone kan degerine kadar yaziliyor
ayakları patıklı değilse boyu uzun olsada giyer kuzum bunu ben yaz ıcın falan dıyorum ozellıkle, bıde oyuzden cok yenıdogan falan almamak lazım hemencecık buyuyorlar ama cok cıcıymıss :)
1-2 AY kısmına bakma cnm cm olarak bak bebekler ortalama 50 cm doğuyor ilk 3 ayda 68 cm çıkyor. kaç cm için sizin tulum.
Evet ayi yavrusu gibi oluyorlar bir senedir ariyordum bulunca almak istedim tam elli cm ama ayaklari arkaya kivrila biliyor sigmazsa ayaklarini dişari çikaririz ocak subat mart giyse yeter
kuzum kan ilacını hap olarak mı kullanıyorsun, o cok etkı yapıyormu sersemletıyormus ınsanı bana annem hıc hap kullanma tüplerde kan surupları var onlardan ıste dedı doktorundan yazacagı zaman aklında olsun
ayakları patıklı değilse boyu uzun olsada giyer kuzum bunu ben yaz ıcın falan dıyorum ozellıkle, bıde oyuzden cok yenıdogan falan almamak lazım hemencecık buyuyorlar ama cok cıcıymıss :)
Şort 2 tane aldik kuzum onlar çok önemli degil fiyatlari 20tl birine veririz bu tuluma çocuk sigmazsa eşimle yeriz birbirimizi buradaki magazada 1 2 aylik bedeni yok diye almadim eşim çok istedim diye muglaya kadar götürdü ordada magazasi yokMuş artik internetten sipariş verdirdik başkasina kredi karti kullanmiyoruz da oyuzden ya sigacak ya sigacak
Bizde gititk bu gün doktora 17+3 270 gr geldi benimkide bence bebekten bebeğe değişiyor bu arada bebisimiz kesin erkek dedi @Ytmz isminizde miraç diye girebilirsin canım
Seninde oğlusun mu olacak canım ben daha devlette güzel bi doktor edinemedim denicem görecem artık bizimde bugün doktorumuz pipiyi gördüm dedi kesinleşti çok şükür