2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok doğru bir tespit
En güzelini yaparsın benim ilk oğlum Kasım doğumlu idi Ağustos Eylül de aldık eşyalarını
Bunda da ekim kasım gibi alırım

Çok iyi yapıyorsun bizimde abimizden kalan kimseye vermeye kiyamadigim kıyafetleri var

Banada kız dedi herkes ikinci oğlum geliyor allah izin verirse
Abiler ve ablalar kendi hemcinsini istiyor dua ediyor

Kizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa
Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde

Kesinlikle katılıyorum

Benim esim tarafında da bu oğluşum 8. Erkek torun olacak hiç kız torun yok

Kizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa
Bu haftalarda bebek hergun hareket etmeyebilir mis bir yerde okudum 20haftadan sonra daha büyüdüğü için ozamanlar daha sık hareket edermis

Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde
11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de

Evet buradakide öyle kuzum ilkkez dinledi tetenoz vuracagi zaman sen her gittigindemi dinliyor kalbini minnagın
benım zaten 16 haftadan sonra dınlerız demıstı en son gıttıgımde 9 haftalık felandım artık her geldıgınde dınlıcez dedi, hatta bana demıstıkı son zamanlara dogru anneler cok tedırgın oluyor bugun kıpırdamadı acaba bısey mı var haraket etmedı falan dıye dusunursen , istersen hergun gel bakarız kalp atısına dedı el dopplerıyle dınlıyor keske ultrason olsa

Güle güle kullanın canım epeyi almışsın ben ekimi kasimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…