• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Neden böyleyiz :KK43: neden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor :KK43: psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Artık gördüğüm rüyalara aldırmıyorum yoksa kafayı yerım tevekkül ediyorum Allaha ama hep korkuyorum bu korkuyu bebeğimin hareketlerini hissedince yeneceğim

yok benım değişmedi cunku göstermedi benimki zaten 15.haftadan sora öğrendım erkek dediler , cok yakın bır arkadasımın 12.haftada kız dediler 3 hafta sonra gıttı kesın erkek dediler daha yenı
Sağol canım saglıcakla alın kucagınıza insallah

uuu dur dur seneye kadar gıtme bu bekler hıc anlamıyorsun buyuyuverıyolar kalır elınde valla , benim yeğenim 2 aylıkken 3-6 ay gıyıyordu , simdi 9 aya kadar gıyıyor 4bucuk aylık :KK70: bebeklerın tahmın ettgın ayları uymayabılır :KK70:
Hadiya tulum aldik 1 2 aylik denk gelmezmiki aman görüyorum bebekleri kucuk kucukler dedim kiş cocugu 1 2 ay giyebilir büyük gelmesin üzerine göre olsun diye aldik ama çokmu küçük ki

Eklentiler

• 447AFA32-52C8-4476-A950-65B10710022E.webp
    447AFA32-52C8-4476-A950-65B10710022E.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 55
Hadiya tulum aldik 1 2 aylik denk gelmezmiki aman görüyorum bebekleri kucuk kucukler dedim kiş cocugu 1 2 ay giyebilir büyük gelmesin üzerine göre olsun diye aldik ama çokmu küçük ki
1-2 AY kısmına bakma cnm cm olarak bak bebekler ortalama 50 cm doğuyor ilk 3 ayda 68 cm çıkyor. kaç cm için sizin tulum.
ama çoook güzel içinde hayal ettim bebikleri :KK68:

Ne güzel işini böyle hakkıyla yapan yerler var. Takip de olsa çoğu yer bu kadar ilgilenmiyor. Çok iyi olmuş senin için.
Kuzum ben kızıyordum kendimce ala ala kan bırakmadiniz diye ama yapilan uygulama gercekten güzel kan degeri her ay düşüyor ona göre ilacini veriyorlar idrarda enfeksiyon varmi bakiliyor kum çikmişti bi yonden çok iyi takibin ay ay kilodan tansiyone kan degerine kadar yaziliyor :KK72:

ayakları patıklı değilse boyu uzun olsada giyer kuzum bunu ben yaz ıcın falan dıyorum ozellıkle, bıde oyuzden cok yenıdogan falan almamak lazım hemencecık buyuyorlar ama cok cıcıymıss :)

1-2 AY kısmına bakma cnm cm olarak bak bebekler ortalama 50 cm doğuyor ilk 3 ayda 68 cm çıkyor. kaç cm için sizin tulum.
ama çoook güzel içinde hayal ettim bebikleri :KK68:
Evet ayi yavrusu gibi oluyorlar:KK71: bir senedir ariyordum bulunca almak istedim :KK70:tam elli cm ama ayaklari arkaya kivrila biliyor sigmazsa ayaklarini dişari çikaririz ocak subat mart giyse yeter

kuzum kan ilacını hap olarak mı kullanıyorsun, o cok etkı yapıyormu sersemletıyormus ınsanı bana annem hıc hap kullanma tüplerde kan surupları var onlardan ıste dedı doktorundan yazacagı zaman aklında olsun
Hap alıyorum ama gece yatmadan önce aldığım için yan etkisi olmadı. İşe de yaradı saç dökülmem azaldı mesela

ayakları patıklı değilse boyu uzun olsada giyer kuzum bunu ben yaz ıcın falan dıyorum ozellıkle, bıde oyuzden cok yenıdogan falan almamak lazım hemencecık buyuyorlar ama cok cıcıymıss :)
Şort 2 tane aldik kuzum onlar çok önemli degil fiyatlari 20tl birine veririz bu tuluma çocuk sigmazsa eşimle yeriz birbirimizi buradaki magazada 1 2 aylik bedeni yok diye almadim eşim çok istedim diye muglaya kadar götürdü ordada magazasi yokMuş :KK71:artik internetten sipariş verdirdik başkasina kredi karti kullanmiyoruz da oyuzden ya sigacak ya sigacak :KK70::KK70:

kuzum benıde arıyolar , tetanoz yaptırdım kalp atısı dınlettırdıler kan tahlıllerımı yaptılar ödem varmı bacaklarımda baktı kıloma tansıyonuma hepsıne duzenlı baktılar ilgililer bayağı yanı
Evet buradakide öyle kuzum ilkkez dinledi tetenoz vuracagi zaman sen her gittigindemi dinliyor kalbini minnagın :KK9:

Bu arada aşı da olmadım sağlık ocağı beni kabul etmiyor doluyuz diyor annemlerin oradaki sağlık ocağında kaldı kaydım ancak oraya gidince

Bizde gititk bu gün doktora 17+3 270 gr geldi benimkide bence bebekten bebeğe değişiyor bu arada bebisimiz kesin erkek dedi @Ytmz isminizde miraç diye girebilirsin canım
Maşallah ikinci Paşa'n geliyor sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları inşallah adıyla yaşasın ben isim olarak Ömer düşünüyorum
Daha netleştirmedik

Back
X