2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oyy oyy sunun minnosluguna tatlilina masallah minicikler rabbim esirgesin masallah annesi kime benzettin yuzu net cikmis
Ay sanki burnu falan babası gibi geldi canım.. bilmiyorum ki bana benzesin ya
Çok tatlıydı teyzesi baksana elinin ayası bile belli. Sen gittin mi doktora ne dedi

Ay sanki burnu falan babası gibi geldi canım.. bilmiyorum ki bana benzesin ya
Çok tatlıydı teyzesi baksana elinin ayası bile belli. Sen gittin mi doktora ne dedi
16 haftamda gtmistim simdi 18 haftamdayim o zaman cok iyi demisti bir sorun gorunmuyor demisti suyu iyi esi falan mide pozitif demisti o zaman 160 gr demisti ben sanki abisine benzetiyorum tabi ilerde yuzu daha belirginlesecek insallah

ayy bende cok s3verim gozunaydin canim masallah

Kizlar ben dun bebegimin dogar dogmaz giydirecegim hastane cikisini siparis verdim instagramdam bugun yada yarin gelicek insallah kaliteli ve cok cici urunleri var sayfanin ismi alp bebe

hanımlar alıntılayamadım benim eşimde doğuma girdi. doktorum şehir dışında olduğu için beni eşine yönlendirmişti. ben doğumhanedeyken kardeşim ve eşim kapıdaymış dr onları da içeri aldı. sizi görünce daha rahat olur doktoru da yok demiş.

tanımadığım dr, ebe, hastane çok gergindim onları görünce kendimi güvende hissettim. eşim hep başucumda durdu ama kardeşim tüm detayları görmüş :) oğlum doğdu ve dr ten tene temas için göğsüme koyduğunda eşimin yanıma gelip dudaklarıma yapışması vardı kii ömrüm boyunca unutamam. nikahtan sonra bile beni alnımdan öpmüştü kalabalık ayıp olur diye

doğum anına tanık olduğu için ben hiç doğum anımı anlatamıyorum biz şöyle doğurduk böyle doğurduk diye anlatmaya başlıyor bebeği hemen benimsedi , çektiğim zorluğa şahit olduğu için lohusa halime çook iyi davrandı hep destek oldu.

cinsellik kısmına gelirsek eskisinden çok daha iyi durumdayız tam bir aile olduk ve biz bu işi çok sevdiğimiz için kısa sürede ikinciyi yaptık

Bende tek isimden yanayim once nurbanu koyacaktik ama simdi arven olsun diyoruz arven koyacagiz degismezse isim isi cok zormus
Biz hep son anlarda karar verebiliriyiruz. Ama kızıma hep 'arkadaş' istedim kız bebeğim olsun hayırlısı ile dedim. O yüzden Yaren ismi bir sıcak geliyor bana.
Arven ismi arkadaşımın oğlunun adıydı ama uniseks bir isimse bilmiyorum canım.
Oy masallah ne güzel heyecan değil mi canım. Cinsiyeti neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…