Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum 21.hafta git dedi bende sata gore 21 ultrasona gore 22olan haftaya aldimAyrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor? Doktorumuz yönlendiriyor mu acaba?
pakette olsa iyiymiş ama yine uçuk bi rakam değil, hayırlı olsun. ben de alayım aynı yerden, ostim'deydi değil mi yeri yanlış hatırlamıyorsam?Benimkinde de yok pakette canim. Her pakette olmuyor. Bende ali ipeke randevu aldim bakalim
Aynen cok yuksek degil rakam sukur en azindan. Galiba ymahalle demetevler tarafinda bende adresinden baktim da. Yol bilgim sifir navigasyonu ayarlayip gidicem nasipse yine:))pakette olsa iyiymiş ama yine uçuk bi rakam değil, hayırlı olsun. ben de alayım aynı yerden, ostim'deydi değil mi yeri yanlış hatırlamıyorsam?
Anladım canın, yarın kendi doktorumla randevum var muhtemelen bir tarih verecektir.. Benim sat şuan 17+5 sanırım daha bi 3 haftamız var :)Benim doktorum 21.hafta git dedi bende sata gore 21 ultrasona gore 22olan haftaya aldim
Kizlar masal ismini cok begeniyorum masala uyumlu bi isim daha olurmu uzun mu olur cok
Nazım hikmet kültür merkezinin hemen arkası yol ustu kolay bulursunuzzAynen cok yuksek degil rakam sukur en azindan. Galiba ymahalle demetevler tarafinda bende adresinden baktim da. Yol bilgim sifir navigasyonu ayarlayip gidicem nasipse yine:))
Ben de Ayzade dedim eşim beğenmedi.
merhaba, önceki hamileliğimde ali ipek'e gitmiştim aynı zamanda Atatürk Hastanesinde çalışıyordu, konusunda çok iyi olduğunu duymuş ve okumuştum, fiyatı güncelse bence gayet iyi. ben bu kez devlet takibimi zekai tahir'in çayyolundaki polikliniğinde yaptırıyorum, ayrıntılıya da orada gidecektim fakat dün öğrendim ki radyolog artık yokmuş, merkez hastaneye gitmeniz gerek dediler. oraya gidebileceğimi sanmıyorum o yüzden ali ipek'e gidebilirim yine.
bu arada doğum paketlerinde ayrıntılı ultrason içerenler de vardı emin misiniz sizin pakette olmadığından?
Bana hic bisey demedi ayrintili icin.. 1 eylulde randevum.o zamanmi yonlendirir acabaBenim doktorum 21.hafta git dedi bende sata gore 21 ultrasona gore 22olan haftaya aldim
Bana hic bisey demedi ayrintili icin.. 1 eylulde randevum.o zamanmi yonlendirir acaba![]()
Yani aslinda soylemesi gerekirdi ama belki tam haftan geldigi icin o zaman yonlendirir canim. Benim de 1eylul kendi doktorum ama 28inde ayrintili oldugu icin doktoru bi sonraki haftaya ertelicemBana hic bisey demedi ayrintili icin.. 1 eylulde randevum.o zamanmi yonlendirir acaba![]()
Düşünüyorum canım anlamı da güzel olsun istiyorum. İsim bulma işinde zorlanıyoruz biz yaa. Bulduğumuzda da eşimle uzlaşamıyoruz bir türlü. Doğuma kadar buluruz İnşallahIsım listesi hazırladım eşim işten gelene kadar,geldiğinde yarısının üstünü çizdi.kalan sağlar bizimdir.anket yapacam kalanlar arasından:) ayzade güzel ama biraz daha düşün daha güzel isimler de bulabilirsin canım.
Yaa bak ne güzel bi anı işte allah nasip ederse bende eşim yanımda olsun istiyorum eşim ben daha demeden gelmek istiyorum Doğuma diye söyledi zaten kendi istemese zorlamam böyle bişiy için :)
eşim şuanda bebek konusunda eşit olduğumuzu düşünüyor yani atıyorum ismi benim istediğim isim beşik benim beğendiğim olacak kıyafetleri falan hatta geçen akşam neden bana sormuyorsun diye sitem etti ama ben annenin hakkının bi tık fazla olduğuna inanıyorum benim midem bulandı, ben kilo alıyorum, benim vücudum çatlıyor, yüzümü yastığa gömüp pestil gibi yatamıyorum bile şuanda bütün bunlar değer bebeğim için hepsi çok güzel ama babalarla eşit değiliz bence, Doğuma girmesini de eşit olmadığımızı görsün diye istiyorum saygısı sevgisi artar
Günaydın sağ ve sol kasıkta ağrı oluyor bazen. Özellikle çok sıkıştığımda.Gınaydın hanımlar
Aranızda ben gıbı ıdrarını yaparken karunda ve sag ve sol yanlarda agrısı olan var mı ? Saglık ocagından geldım ama sormayı unuttum okadar cok bekledım kı hasta cıksın dıye kafam dagıldı sanırum
Cok farkedılıyor demı agrı ?enfeksıyon mu kaptım dıye aklıma geldı ama baska belırtıde yokGünaydın sağ ve sol kasıkta ağrı oluyor bazen. Özellikle çok sıkıştığımda.
Senin her zaman mı oluyor canım. Benim arada bir oluyor. Seni zorluyorsa bir doktora görün istersen. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptır ya da. Sürekli acaba hasta mı oldum deyip durmazsın. O psikoloji kötüdür çünkü.Cok farkedılıyor demı agrı ?enfeksıyon mu kaptım dıye aklıma geldı ama baska belırtıde yok