- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Masallah yavruna sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah rabbimÇok şükür herşey yolundaymış canım henüz bebeği hissetmiyorum arada damar atması gibi hissediyorum dedim o bebek değildir dedi daha hissetmene 1 ay kadar olabilir dedi :) görmeyeli baya büyümüş bizim hanım eli ağzında dizleri kırmış sanki sahil kenarında keyif yapıyor gibiydi(çalışan insan olarak burdan tatile ne kadar hasret kaldığımı siz anlayın )
bence haraketlı olmasının bı sıkıntı olacagını dusunmuuyorum, benımde 2 gun once aynısı oldu normalde ıse geldıgımde bıı ıkı hıssederdım sonra ogle yemegınden sonra bı ıkı bıdaha aksamada nadır yanı belkı gece yatarken , gecen ıse geldım saat bası pıt pıtlar yemek yedım ettım hala devam en son dedım eh be yavrucugum uykusuz kaldın uyumuyonmu sekerleme mmı yapıyon napıyonKızlar günaydın nasılsınız size bir şey sormak istiyorum normalde oğluşumun hareketlerini duyduğumda çok mutlu oluyorum bugün sabahtan beri hiç durmadı çok hareketli acaba bi sıkıntı falan yoktur demi acıktım heralde dedim o yüzden tekmeliyor dedim bu seferde yemekten sonra hiç durmadı hiç böyle değildi sabah iki üç defa atar bide akşama atardı bi sıkıntı yoktur inşallah
emın ol hepımız oyleyız kuzum, Allahın ıznıyle bısey olmamıstır cunku onun bulundugu yer epey derınde. yavas yavas da gecıyor demıssınız , eger farklı bırsey hıssedersenız acı artma ağrı fazlalasma vs o zaman endıselenın derim. Hangı sertlıkte vurdgunu bılemem ama kendınız soyluyorsunuz azaldı dıye dınlenın guzelce bugun zorlayıcı ısler yapmayın bence :)Selam kızlar.esim uyku sersemi yanlışlıkla karnıma vurdu.tam da alt karin bölgeme.o anda çok acıdı ama yavaş yavaş geçti gibi.bisey olmaz dimi ???? Annelik hamilelik ne zor şeymiş yaaaaa.aklim fikrim yavrumda.ona bişey olursa naparim diye düşünüyorum her dakika.ben normalde çok rahat bir insandım ama çok evhamlı bi hamile oldum.
emın ol hepımız oyleyız kuzum, Allahın ıznıyle bısey olmamıstır cunku onun bulundugu yer epey derınde. yavas yavas da gecıyor demıssınız , eger farklı bırsey hıssedersenız acı artma ağrı fazlalasma vs o zaman endıselenın derim. Hangı sertlıkte vurdgunu bılemem ama kendınız soyluyorsunuz azaldı dıye dınlenın guzelce bugun zorlayıcı ısler yapmayın bence :)
Birşey olmaz canım çok evhamlı olma. Sen rahat ol ki bebişin de rahat olsun.Selam kızlar.esim uyku sersemi yanlışlıkla karnıma vurdu.tam da alt karin bölgeme.o anda çok acıdı ama yavaş yavaş geçti gibi.bisey olmaz dimi ???? Annelik hamilelik ne zor şeymiş yaaaaa.aklim fikrim yavrumda.ona bişey olursa naparim diye düşünüyorum her dakika.ben normalde çok rahat bir insandım ama çok evhamlı bi hamile oldum.
Sağol canım.rahat olmaya çalışıyorum ama ya bişey olursa diye kafama takılıyor işte.bir iki saat dikkat edeyim bakalım bi sıkıntı olacak mı.Birşey olmaz canım çok evham olma. Sen rahat ol ki bebişin de rahat olsun.
Ne bilim ben de öyle düşündüm ama hareketli olması iyi ama sürekli olunca da bu sefer evham yaptım hamile olunca insanın her şey aklına geliyorbence haraketlı olmasının bı sıkıntı olacagını dusunmuuyorum, benımde 2 gun once aynısı oldu normalde ıse geldıgımde bıı ıkı hıssederdım sonra ogle yemegınden sonra bı ıkı bıdaha aksamada nadır yanı belkı gece yatarken , gecen ıse geldım saat bası pıt pıtlar yemek yedım ettım hala devam en son dedım eh be yavrucugum uykusuz kaldın uyumuyonmu sekerleme mmı yapıyon napıyonsonra aksam bıdaha hıc sesı cıkmadı :)
Ben de hissetmeyince dinliyorum surekli. ) dinlerken olmuyo sonra unutuyorum bakiyorum hatirlatiyo kendiniBen de bi gun hissediyorun oteki gun tik yok. Sinirim bozuluyor haliyle. Kafam takiliyor. Ben de 19+6 bugun.
ne demek canım , bırak temızlıgın bı kosede beklesın sen bıraz bebegıne vakıt ayır bugun babıskosu onu bıraz sersemlettıyse bıle kendıne gelsın sonra bol bol tekmeler atarak babasına hesabını sorar ılerde :)Tam da bugün bayram temizliği yapacaktım.yarin yapayım artık.insallah bişey olmamıştır yavruma.allah hepimizin evlatlarını korusun.sagol canım cevabın için.
haklısın canım , bence bu paltformdakı annelerın yuzde 99 aynı dusuncede kesın yanıNe bilim ben de öyle düşündüm ama hareketli olması iyi ama sürekli olunca da bu sefer evham yaptım hamile olunca insanın her şey aklına geliyor
Masallah çok sağlıklı ondan annesi, zaten bu haftalarda çok oynar 30.haftalara doğru artık yavaşlamaya başlar.bu seferde niye fazla kıpırdamıyor deyiceksin.Hiç unutmam 6ayliklken eşimle avm gelmiştik.ogün kızımın teknelerini oynayusini hayatım boyunca unutmucam.Kizim resmen karnimi yirticakt.Esim çok korkmustu hatta acile götürmeye kalktı beni onu sakinlesmistim.ya nasil bişey o resmen deprem olur ya oyleydiKızlar günaydın nasılsınız size bir şey sormak istiyorum normalde oğluşumun hareketlerini duyduğumda çok mutlu oluyorum bugün sabahtan beri hiç durmadı çok hareketli acaba bi sıkıntı falan yoktur demi acıktım heralde dedim o yüzden tekmeliyor dedim bu seferde yemekten sonra hiç durmadı hiç böyle değildi sabah iki üç defa atar bide akşama atardı bi sıkıntı yoktur inşallah
Ne bilim az hareket edince niye az diyorum sürekli atsın istiyorum bu seferde sürekli atıyor ben evham yapıyorum ilk hamileliğim o yüzdende çok heyanlıyım merak ediyorum teşekkür ederim canım cevabın içinMasallah çok sağlıklı ondan annesi, zaten bu haftalarda çok oynar 30.haftalara doğru artık yavaşlamaya başlar.bu seferde niye fazla kıpırdamıyor deyiceksin.Hiç unutmam 6ayliklken eşimle avm gelmiştik.ogün kızımın teknelerini oynayusini hayatım boyunca unutmucam.Kizim resmen karnimi yirticakt.Esim çok korkmustu hatta acile götürmeye kalktı beni onu sakinlesmistim.ya nasil bişey o resmen deprem olur ya oyleydi
Yoktur canım kilosu arttıkça hareketleri daha belirgin oluyor yerlerinde geniş daha ondan çok oynuyorlar benimkide akşam masallah pek hareketli idiKızlar günaydın nasılsınız size bir şey sormak istiyorum normalde oğluşumun hareketlerini duyduğumda çok mutlu oluyorum bugün sabahtan beri hiç durmadı çok hareketli acaba bi sıkıntı falan yoktur demi acıktım heralde dedim o yüzden tekmeliyor dedim bu seferde yemekten sonra hiç durmadı hiç böyle değildi sabah iki üç defa atar bide akşama atardı bi sıkıntı yoktur inşallah
Çok güzel canım güle güle kullanın kizcenleEki Görüntüle 2180384 Eki Görüntüle 2180385 kargodan cicilerimiz geldi kizlar cok kaliteli ve yumusacik ayrica boyun danteli yumusacik danteli bi zarari olmaz minicikler yaaa
amin canim bnm.insallah instagramda alp bebe sayfasindan 140 aldim kargo ucretsizÇok güzel canım güle güle kullanın kizcenle
Nereden ne kadara aldın canım
Okuyunca güldüm ya hareket etse ayrı etmese ayrı.biz kadınların halı ne olacak boyleKızlar günaydın nasılsınız size bir şey sormak istiyorum normalde oğluşumun hareketlerini duyduğumda çok mutlu oluyorum bugün sabahtan beri hiç durmadı çok hareketli acaba bi sıkıntı falan yoktur demi acıktım heralde dedim o yüzden tekmeliyor dedim bu seferde yemekten sonra hiç durmadı hiç böyle değildi sabah iki üç defa atar bide akşama atardı bi sıkıntı yoktur inşallah
Selam kızlar.esim uyku sersemi yanlışlıkla karnıma vurdu.tam da alt karin bölgeme.o anda çok acıdı ama yavaş yavaş geçti gibi.bisey olmaz dimi ???? Annelik hamilelik ne zor şeymiş yaaaaa.aklim fikrim yavrumda.ona bişey olursa naparim diye düşünüyorum her dakika.ben normalde çok rahat bir insandım ama çok evhamlı bi hamile oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?